ww_lodz 25.02.07, 17:12 Z którego lotniska korzystają torunianie? Z bydgoskiego, czy innego? pzdr from lodz, ww_lodz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakub_lauder Re: Lotnisko, z którego korzystają torunianie 25.02.07, 21:52 Zawsze z innych. Bo z Bydgoszczy to nie bardzo jest gdzie doleciec. Czesciej korzystam nawet z lotniska torunskiego... ale to juz dla przyjemnosci, a nie z potrzeby komunikacyjnej... Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Lotnisko, z którego korzystają torunianie 26.02.07, 10:19 Znaczy jakubie jak chcesz sobie latwce popuszczać :). No masz rację. Pytanie głupie bo wiadomo że jak do Angli to z Bydzi do innych państw nie ma połaczeń Odpowiedz Link Zgłoś
derelka Bydgoskie ma tylko 1 lot, trudno korzystac. 26.02.07, 12:29 Bydgoskie ma tylko 1 lot, trudno korzystac. Raczej Warszaa, w II kolejnosci Poznan. Odpowiedz Link Zgłoś
babbsztyfikol Re: Bydgoskie ma tylko 1 lot, trudno korzystac. 26.02.07, 12:33 Arek przecież ty nigdy samolotem nie leciałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
jowisz10 Re: Lotnisko, z którego korzystają torunianie 26.02.07, 15:04 Mam ndzieję że szybko dojdzie do skutku ten pomysł bo dzięki takiej bramię św Piotra będzię wiecej turystów a sam z wielką ochotą bym skracał sobie sobię drogę i zamiast w Poznaniu lądował bym w Toruniu. Znajomych z całej europy bym mógł łatwiej ściągnąć i gościć w moim ukochanym Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranus1 Wierze, ze w 2-3 lata bedzie czyne lotnisko w T-ni 26.02.07, 15:06 jowisz10 napisał: > Mam ndzieję że szybko dojdzie do skutku ten pomysł bo dzięki takiej bramię św > Piotra będzię wiecej turystów a sam z wielką ochotą bym skracał sobie sobię > drogę i zamiast w Poznaniu lądował bym w Toruniu. Znajomych z całej europy bym > mógł łatwiej ściągnąć i gościć w moim ukochanym Toruniu. Wierze, ze w 2-3 lata bedzie czyne lotnisko w T-niu. Odpowiedz Link Zgłoś
login1135 Inwazja turystów z całego świata 26.02.07, 16:13 Znajomych z całej Europy,hehe ... W dodatku oni wszyscy dawno przyjechaliby do Torunia, ale brak lotniska jest przeszkodą nie do pokonania. Lubisz sobie pofantazjować.Typowy przykład forumowej mitomanii. Uważajcie na te miliony turystów,bo zniszczą wam Toruń. To będzie jak inwazja w Normandii. Odpowiedz Link Zgłoś
kuroslip Re: Przekonamy sie.Przekonaliśmy sie 26.02.07, 17:07 Bydgoszcz ni emoze na nas liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
uszaty25 Re: Inwazja turystów z całego świata 26.02.07, 20:30 I znowu chlopaki pojechali, nikt nigdy nie mowil ze tu beda samoloty z calego swiata ladowac co najwyzej wspominano o jakis avinetkach ktorymi moglo by przyleciec pewnie z 10-15 osob!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krysmat Re: Lotnisko, z którego korzystają torunianie 26.02.07, 20:23 Ludzie ktorzy lataja (naprawde)do Londynu to korzystaja z Bydgoszczy.Od maja beda korzystac z polaczenia do Dublina.Przyczyna jest prosta ludzie ktorzy czesto lataja cenia czas.Tyle w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Re: Lotnisko, z którego korzystają torunianie 26.02.07, 21:16 ludzie cenia tez dostepnosc godzin i dni wylotow, miejsce do ktorego sie leci, lepiej czasami dojechac do Warszawy niz potem tluc sie gdzies z dalekich przedmiesc Londynu do centrum itd... dlatego nie wszyscy, ktorzy lataja do Ladka Zdroju :) korzystaja z Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
marboro2 Re: Lotnisko, z którego korzystają torunianie 27.02.07, 17:56 jakub_lauder napisał: > ludzie cenia tez dostepnosc godzin i dni wylotow, miejsce do ktorego sie leci, > lepiej czasami dojechac do Warszawy niz potem tluc sie gdzies z dalekich > przedmiesc Londynu do centrum itd... dlatego nie wszyscy, ktorzy lataja do > Ladka Zdroju :) korzystaja z Bydgoszczy Ale dales do pieca.z ktorego lotniska w Polsce dostaniesz sie do centrum Londynu?Zanim cos napiszesz zapoznaj sie z faktami.Wiesz ile trwa dojazd z przedmiesc Londynu, a ile trwa dojazd z Torunia do Warszawy.Gdzie tu logika w tym co piszesz?Domyslam sie ze masz na mysli Heatrow ze to niby centrum.Dla twojej wiadomosci to metrem do centrum z Heatrow jest tak samo jak koleja z Stansted.Ile czasu jedziesz na lotnisko w Bydgoszczy a ile na lotnisko w Wawie Odpowiedz Link Zgłoś
jmm6 Re: Lotnisko, z którego korzystają torunianie 27.02.07, 05:21 Ja latam naprawde, ito duzo dluzej niz wiekszosc tej nowej fali emigracyjnej do Anglii. Pierwszy raz lecialem samolotem w 93 roku i od tego czasu tylko w 94 nigdzie nie lecialem, w ciagu roku odbywam przynajmniej pare lotow z polski i do polski. Lotnisko w Bydgoszczy jest otwarte od niedawna wiec dopiero teraz mam potencjalnie okazje z niego korzystac. Ale itak nie korzystam, bo niebede calej podrozy ukladac pod jeden lot z londynu. Szybciej ale przedewszystkim wygodniej jest doleciec do warszawy i podjechac polskim ekspresem. I to jest prawda, nieznam nikogo kto juz uzyl lotniska w Bydgoszczy, a jego statystyki odnosnie ilosci pasazerow kontra ilosc lotow mowia same za siebie, porownajcie z innymi lotniskami w krakowie czy poznaniu nie ilosc lotow ale ilosc pasazerow przypadajacych na lot. Nie mowie ze to lotnisko nie jest potrzebne tylko tyle ze jest mi wygodniej korzystac z warszawskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
marboro2 Re: Lotnisko, z którego korzystają torunianie 27.02.07, 07:50 jmm6 napisał: > Ja latam naprawde, ito duzo dluzej niz wiekszosc tej nowej fali emigracyjnej do > > Anglii. Pierwszy raz lecialem samolotem w 93 roku i od tego czasu tylko w 94 > nigdzie nie lecialem, w ciagu roku odbywam przynajmniej pare lotow z polski i > do polski. Lotnisko w Bydgoszczy jest otwarte od niedawna wiec dopiero teraz > mam potencjalnie okazje z niego korzystac. Ale itak nie korzystam, bo niebede > calej podrozy ukladac pod jeden lot z londynu. Szybciej ale przedewszystkim > wygodniej jest doleciec do warszawy i podjechac polskim ekspresem. I to jest > prawda, nieznam nikogo kto juz uzyl lotniska w Bydgoszczy, a jego statystyki > odnosnie ilosci pasazerow kontra ilosc lotow mowia same za siebie, porownajcie > z innymi lotniskami w krakowie czy poznaniu nie ilosc lotow ale ilosc pasazerow > > przypadajacych na lot. Nie mowie ze to lotnisko nie jest potrzebne tylko tyle > ze jest mi wygodniej korzystac z warszawskiego. do warszawy szybciej i wygodniej?Zdaje sie ze nigdy nie leciales a jak juz to po alkoholu masz slaba pamiec Odpowiedz Link Zgłoś
marboro2 Re: Lotnisko, z którego korzystają torunianie 27.02.07, 17:59 jmm6 napisał: > Ja latam naprawde, ito duzo dluzej niz wiekszosc tej nowej fali emigracyjnej do > > Anglii. Pierwszy raz lecialem samolotem w 93 roku i od tego czasu tylko w 94 > nigdzie nie lecialem, w ciagu roku odbywam przynajmniej pare lotow z polski i > do polski. Lotnisko w Bydgoszczy jest otwarte od niedawna wiec dopiero teraz > mam potencjalnie okazje z niego korzystac. Ale itak nie korzystam, bo niebede > calej podrozy ukladac pod jeden lot z londynu. Szybciej ale przedewszystkim > wygodniej jest doleciec do warszawy i podjechac polskim ekspresem. I to jest > prawda, nieznam nikogo kto juz uzyl lotniska w Bydgoszczy, a jego statystyki > odnosnie ilosci pasazerow kontra ilosc lotow mowia same za siebie, porownajcie > z innymi lotniskami w krakowie czy poznaniu nie ilosc lotow ale ilosc pasazerow > > przypadajacych na lot. Nie mowie ze to lotnisko nie jest potrzebne tylko tyle > ze jest mi wygodniej korzystac z warszawskiego. Wygodniej z Wawy?Wow no ja nie wiedzialem ze biale jest czarne i odwrotnie.Gdybys naprawde latal to bys pie..takich nie pisal Odpowiedz Link Zgłoś
puchu.1 Re: Mocherairport 28.02.07, 18:43 Polecam dla marzycieli otwarcia lotniska w toruniu nazwe mocherairport albo rydzykowoairport, a tym czasem mozecie sobie popuszczac latawce. Polaczen w B-czy bedzie niebawem duzo wiecej,ale jezeli nie odpowiada polecam lotnisko w Rzeszowie albo w Wroclawiu, blisko i tanio i mozna cos zobaczyc opuszczajac wasza wies, w ktorej jestescie tak zakochani. Tok rozumowania rowny dzieciom z przedszkola,tak trzymac mochery to daleko zajedziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_bg Każdy korzysta z tego, skąd najbliżej mu do 28.02.07, 21:46 docelowego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
janeknadaje Re: Ja tam korzystam z naszego...toruńskiego. 05.03.07, 22:47 Ja tam korzystam z naszego, toruńskiego lotniska. Przynajmniej można sobie latawce popuszczać. Odpowiedz Link Zgłoś