Dodaj do ulubionych

Lotnisko, z którego korzystają torunianie

25.02.07, 17:12
Z którego lotniska korzystają torunianie?
Z bydgoskiego, czy innego?
pzdr from lodz,
ww_lodz
Obserwuj wątek
    • jakub_lauder Re: Lotnisko, z którego korzystają torunianie 25.02.07, 21:52
      Zawsze z innych. Bo z Bydgoszczy to nie bardzo jest gdzie doleciec. Czesciej
      korzystam nawet z lotniska torunskiego... ale to juz dla przyjemnosci, a nie z
      potrzeby komunikacyjnej...
      • muvon200 Re: Lotnisko, z którego korzystają torunianie 26.02.07, 10:19
        Znaczy jakubie jak chcesz sobie latwce popuszczać :). No masz rację. Pytanie
        głupie bo wiadomo że jak do Angli to z Bydzi do innych państw nie ma połaczeń
    • derelka Bydgoskie ma tylko 1 lot, trudno korzystac. 26.02.07, 12:29
      Bydgoskie ma tylko 1 lot, trudno korzystac.
      Raczej Warszaa, w II kolejnosci Poznan.
      • babbsztyfikol Re: Bydgoskie ma tylko 1 lot, trudno korzystac. 26.02.07, 12:33
        Arek przecież ty nigdy samolotem nie leciałeś.
    • jowisz10 Re: Lotnisko, z którego korzystają torunianie 26.02.07, 15:04
      Mam ndzieję że szybko dojdzie do skutku ten pomysł bo dzięki takiej bramię św
      Piotra będzię wiecej turystów a sam z wielką ochotą bym skracał sobie sobię
      drogę i zamiast w Poznaniu lądował bym w Toruniu. Znajomych z całej europy bym
      mógł łatwiej ściągnąć i gościć w moim ukochanym Toruniu.
      • pomeranus1 Wierze, ze w 2-3 lata bedzie czyne lotnisko w T-ni 26.02.07, 15:06
        jowisz10 napisał:

> Mam ndzieję że szybko dojdzie do skutku ten pomysł bo dzięki takiej bramię św
        > Piotra będzię wiecej turystów a sam z wielką ochotą bym skracał sobie sobię
        > drogę i zamiast w Poznaniu lądował bym w Toruniu. Znajomych z całej europy
        bym
        > mógł łatwiej ściągnąć i gościć w moim ukochanym Toruniu.

Wierze, ze w 2-3 lata bedzie czyne lotnisko w T-niu.
      • login1135 Inwazja turystów z całego świata 26.02.07, 16:13
        Znajomych z całej Europy,hehe ...
        W dodatku oni wszyscy dawno przyjechaliby do Torunia, ale brak lotniska jest
        przeszkodą nie do pokonania.
        Lubisz sobie pofantazjować.Typowy przykład forumowej mitomanii.
        Uważajcie na te miliony turystów,bo zniszczą wam Toruń.
        To będzie jak inwazja w Normandii.
        • joker-prim Przekonamy sie. 26.02.07, 16:21
          Przekonamy sie.

• kuroslip Re: Przekonamy sie.Przekonaliśmy sie 26.02.07, 17:07
            Bydgoszcz ni emoze na nas liczyc.
        • uszaty25 Re: Inwazja turystów z całego świata 26.02.07, 20:30
          I znowu chlopaki pojechali, nikt nigdy nie mowil ze tu beda samoloty z calego
          swiata ladowac co najwyzej wspominano o jakis avinetkach ktorymi moglo by
          przyleciec pewnie z 10-15 osob!!!
    • krysmat Re: Lotnisko, z którego korzystają torunianie 26.02.07, 20:23
      Ludzie ktorzy lataja (naprawde)do Londynu to korzystaja z Bydgoszczy.Od maja
      beda korzystac z polaczenia do Dublina.Przyczyna jest prosta ludzie ktorzy
      czesto lataja cenia czas.Tyle w tym temacie
      • jakub_lauder Re: Lotnisko, z którego korzystają torunianie 26.02.07, 21:16
        ludzie cenia tez dostepnosc godzin i dni wylotow, miejsce do ktorego sie leci,
        lepiej czasami dojechac do Warszawy niz potem tluc sie gdzies z dalekich
        przedmiesc Londynu do centrum itd... dlatego nie wszyscy, ktorzy lataja do
        Ladka Zdroju :) korzystaja z Bydgoszczy
        • marboro2 Re: Lotnisko, z którego korzystają torunianie 27.02.07, 17:56
          jakub_lauder napisał:

> ludzie cenia tez dostepnosc godzin i dni wylotow, miejsce do ktorego sie
          leci,
          > lepiej czasami dojechac do Warszawy niz potem tluc sie gdzies z dalekich
          > przedmiesc Londynu do centrum itd... dlatego nie wszyscy, ktorzy lataja do
          > Ladka Zdroju :) korzystaja z Bydgoszczy

Ale dales do pieca.z ktorego lotniska w Polsce dostaniesz sie do centrum
          Londynu?Zanim cos napiszesz zapoznaj sie z faktami.Wiesz ile trwa dojazd z
          przedmiesc Londynu, a ile trwa dojazd z Torunia do Warszawy.Gdzie tu logika w
          tym co piszesz?Domyslam sie ze masz na mysli Heatrow ze to niby centrum.Dla
          twojej wiadomosci to metrem do centrum z Heatrow jest tak samo jak koleja z
          Stansted.Ile czasu jedziesz na lotnisko w Bydgoszczy a ile na lotnisko w Wawie
      • jmm6 Re: Lotnisko, z którego korzystają torunianie 27.02.07, 05:21
        Ja latam naprawde, ito duzo dluzej niz wiekszosc tej nowej fali emigracyjnej do
        Anglii. Pierwszy raz lecialem samolotem w 93 roku i od tego czasu tylko w 94
        nigdzie nie lecialem, w ciagu roku odbywam przynajmniej pare lotow z polski i
        do polski. Lotnisko w Bydgoszczy jest otwarte od niedawna wiec dopiero teraz
        mam potencjalnie okazje z niego korzystac. Ale itak nie korzystam, bo niebede
        calej podrozy ukladac pod jeden lot z londynu. Szybciej ale przedewszystkim
        wygodniej jest doleciec do warszawy i podjechac polskim ekspresem. I to jest
        prawda, nieznam nikogo kto juz uzyl lotniska w Bydgoszczy, a jego statystyki
        odnosnie ilosci pasazerow kontra ilosc lotow mowia same za siebie, porownajcie
        z innymi lotniskami w krakowie czy poznaniu nie ilosc lotow ale ilosc pasazerow
        przypadajacych na lot. Nie mowie ze to lotnisko nie jest potrzebne tylko tyle
        ze jest mi wygodniej korzystac z warszawskiego.
        • marboro2 Re: Lotnisko, z którego korzystają torunianie 27.02.07, 07:50
          jmm6 napisał:

> Ja latam naprawde, ito duzo dluzej niz wiekszosc tej nowej fali emigracyjnej
          do
          >
          > Anglii. Pierwszy raz lecialem samolotem w 93 roku i od tego czasu tylko w 94
          > nigdzie nie lecialem, w ciagu roku odbywam przynajmniej pare lotow z polski i
          > do polski. Lotnisko w Bydgoszczy jest otwarte od niedawna wiec dopiero teraz
          > mam potencjalnie okazje z niego korzystac. Ale itak nie korzystam, bo niebede
          > calej podrozy ukladac pod jeden lot z londynu. Szybciej ale przedewszystkim
          > wygodniej jest doleciec do warszawy i podjechac polskim ekspresem. I to jest
          > prawda, nieznam nikogo kto juz uzyl lotniska w Bydgoszczy, a jego statystyki
          > odnosnie ilosci pasazerow kontra ilosc lotow mowia same za siebie,
          porownajcie
          > z innymi lotniskami w krakowie czy poznaniu nie ilosc lotow ale ilosc
          pasazerow
          >
          > przypadajacych na lot. Nie mowie ze to lotnisko nie jest potrzebne tylko tyle
          > ze jest mi wygodniej korzystac z warszawskiego.

do warszawy szybciej i wygodniej?Zdaje sie ze nigdy nie leciales a jak juz to
          po alkoholu masz slaba pamiec
        • marboro2 Re: Lotnisko, z którego korzystają torunianie 27.02.07, 17:59
          jmm6 napisał:

> Ja latam naprawde, ito duzo dluzej niz wiekszosc tej nowej fali emigracyjnej
          do
          >
          > Anglii. Pierwszy raz lecialem samolotem w 93 roku i od tego czasu tylko w 94
          > nigdzie nie lecialem, w ciagu roku odbywam przynajmniej pare lotow z polski i
          > do polski. Lotnisko w Bydgoszczy jest otwarte od niedawna wiec dopiero teraz
          > mam potencjalnie okazje z niego korzystac. Ale itak nie korzystam, bo niebede
          > calej podrozy ukladac pod jeden lot z londynu. Szybciej ale przedewszystkim
          > wygodniej jest doleciec do warszawy i podjechac polskim ekspresem. I to jest
          > prawda, nieznam nikogo kto juz uzyl lotniska w Bydgoszczy, a jego statystyki
          > odnosnie ilosci pasazerow kontra ilosc lotow mowia same za siebie,
          porownajcie
          > z innymi lotniskami w krakowie czy poznaniu nie ilosc lotow ale ilosc
          pasazerow
          >
          > przypadajacych na lot. Nie mowie ze to lotnisko nie jest potrzebne tylko tyle
          > ze jest mi wygodniej korzystac z warszawskiego.

Wygodniej z Wawy?Wow no ja nie wiedzialem ze biale jest czarne i
          odwrotnie.Gdybys naprawde latal to bys pie..takich nie pisal
          • puchu.1 Re: Mocherairport 28.02.07, 18:43

Polecam dla marzycieli otwarcia lotniska w toruniu nazwe mocherairport albo
            rydzykowoairport, a tym czasem mozecie sobie popuszczac latawce.
            Polaczen w B-czy bedzie niebawem duzo wiecej,ale jezeli nie odpowiada
            polecam lotnisko w Rzeszowie albo w Wroclawiu, blisko i tanio i mozna cos
            zobaczyc opuszczajac wasza wies, w ktorej jestescie tak zakochani. Tok
            rozumowania rowny dzieciom z przedszkola,tak trzymac mochery to daleko
            zajedziecie.
    • tomek_bg Każdy korzysta z tego, skąd najbliżej mu do 28.02.07, 21:46
      docelowego miejsca.
      • janeknadaje Re: Ja tam korzystam z naszego...toruńskiego. 05.03.07, 22:47
        Ja tam korzystam z naszego, toruńskiego lotniska. Przynajmniej można sobie
        latawce popuszczać.
    • tom634 Re: Lotnisko, z którego korzystają torunianie 10.03.07, 08:59
      EPWA.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka