tlss 28.03.07, 13:40 Tak sobie czasem myślę jak to jest że macie takie tytuły w gazetach typu "Toruń bierze wszystko" lub sondy typu które miasto ważniejsze. I czasem myślę że to nie tylko politycy podgrzewają niepotrzebnie anizmozje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuroslip Re: Sonda 28.03.07, 21:50 wypad,antytorunski piesku, hau, hau.............. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Sonda 28.03.07, 21:54 szczekająca kura? ciekawe zjawisko;) Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: Sonda 28.03.07, 21:57 Powiedziałabym ... jazgocząca bez potrzeby ;) Szczekać to trzeba umieć !! :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Sonda 28.03.07, 22:02 to prawda, Izo:)) ale tam było coś w stylu próy szczekania, czyli to hau, hau;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Sonda 28.03.07, 22:19 myślisz, że to tylko była jakaś czkawka? Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanafurmanka Re: Sonda 28.03.07, 22:01 rozczarowana-torunianka napisała: > szczekająca kura? ciekawe zjawisko;) konkurencja jest straszna i do zlinczowania Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Sonda 28.03.07, 22:13 tlss napisała: > Tak sobie czasem myślę jak to jest że macie takie tytuły w gazetach > typu "Toruń bierze wszystko" lub sondy typu które miasto ważniejsze. > I czasem myślę że to nie tylko politycy podgrzewają niepotrzebnie anizmozje. zgadza sie, takie sondy g... warte sa takich mamy dziennikarzy, dno i zenada, wasi prezentuja ten sam poziom z mala roznica. maja straszne kompleksy i probuja koloryzowac rzeczywistosc bydgoska i pomniejszac koloryt Torunia ale to oczywiscie nie poprawia nam humoru ogolnie nie mamy dziennikarzy WOGOLE Odpowiedz Link Zgłoś