Gość: snoop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.03, 18:37 W ten weekend nie bardzo bo jade chyba do Poznania a w przyszly to tak nie bardzo bo bym chcial tez z rodzinka spedzic ostatnie dni przed wyjazdem. Wiec co proponujecie??pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: awronia Re: Kiedy ta imprezka? :) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 10:06 Marudo!!! W tygodniu to troche nie bardzo- w końcu sdb, wiech i beat pracują. No i beut wpadł w wir nauki i na dodatek uważa, że powinnam wspierac go duchowo. I jeszcze moje egzaminy... W zaistniałej sytuacji pewnie po naszym powrocie (o ile Sznowny Kolega wróci). Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Kiedy ta imprezka? :) IP: 217.97.134.* 27.05.03, 10:37 ja wiedziałem, że tak będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat Re: Kiedy ta imprezka? :) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 11:20 Gość portalu: Wiech napisał(a): > > ja wiedziałem, że tak będzie... łi tam Wiechu co bedziemy sie na nich oglądać? sami se zrobimy impresske;P niech żalują (ja w piątek wyłam z żalu) boszszzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awronia Re: Kiedy ta imprezka? :) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 11:38 Zaraz, zaraz... Ja tylko o tym, że impreza ze Snoopem będzie po jego powrocie. Ja tam z dni popiątkowe (zwanie popularnie łykendem) mogę i zgodnie z umowa zapraszam do mnie :) Kra, kra... P.S. Czy moge sobie zrobić na forum listę gości, tak jak to kiedyś zrobiła Sarenka ??? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat_somsiadka Re: Kiedy ta imprezka? :) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 11:47 Gość portalu: awronia napisał(a): > Zaraz, zaraz... Ja tylko o tym, że impreza ze Snoopem będzie po jego powrocie. > Ja tam z dni popiątkowe (zwanie popularnie łykendem) mogę i zgodnie z umowa > zapraszam do mnie :) > > Kra, kra... > > P.S. Czy moge sobie zrobić na forum listę gości, tak jak to kiedyś zrobiła > Sarenka ??? :-))) a mogiesz mogiesz pod warunkiem ze nie zrobisz z nas jeleni ps. przynieść kisiel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awronia List gości :) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.03, 12:12 Lista: 1. Beat 2. Wąż 3. Wisio (już wykruszył) 4. Sdb 5. Robert wl 6. Davoo, zwany Rumorenem (zapis fonetyczny) 7. Snoop (już wykruszył) 8. B3ut (przychodzisz wczesniej i mi pomagasz) 9. HumaiTor Termin: sobota, godz. 20.00 Kto będzie? Jak zapomniałam o kimś istotnym, to się upomnijcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat_somsiadka Re: List gości :) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 14:38 Gość portalu: awronia napisał(a): > Lista: > 1. Beat > 2. Wąż > 3. Wisio (już wykruszył) > 4. Sdb > 5. Robert wl > 6. Davoo, zwany Rumorenem (zapis fonetyczny) > 7. Snoop (już wykruszył) > 8. B3ut (przychodzisz wczesniej i mi pomagasz) > 9. HumaiTor > > Termin: sobota, godz. 20.00 > Kto będzie? Jak zapomniałam o kimś istotnym, to się upomnijcie! węża proszę wykruszyć on sie deleguje w ten łikend mogie ewentualnie zastosowac zamiennik w postaci latorosli pod warunkiem zapewnienia jej niani (b3ut?;) ps czy mam wziąć ten spodzień latexowy dla Wiecha? ps2 czy Elizabeth Queen of the Night/Poland nie uwzględniamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoop Re: List gości :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.03, 18:15 Gość portalu: awronia napisał(a): > Lista: > 1. Beat > 2. Wąż > 3. Wisio (już wykruszył) > 4. Sdb > 5. Robert wl > 6. Davoo, zwany Rumorenem (zapis fonetyczny) > 7. Snoop (już wykruszył) > 8. B3ut (przychodzisz wczesniej i mi pomagasz) > 9. HumaiTor > > Termin: sobota, godz. 20.00 > Kto będzie? Jak zapomniałam o kimś istotnym, to się upomnijcie! Hmmm jeszcze nie wiem na 100% czy jade do Poznania takze mozecie mnie brac pod uwage pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: List gości :) IP: 158.75.225.* 27.05.03, 20:16 Gość portalu: snoop napisał(a): > > Hmmm jeszcze nie wiem na 100% czy jade do Poznania takze mozecie mnie brac pod > uwage pozdrawiam kokietka... ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awronia Re: Kiedy ta imprezka? :) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.03, 10:28 Piątek nie może być, bo mi się rodzice na głowę zwalają. Beat, na Twoim, miejscu nie dałabym córki Beutowi- ja widziałam parę razy jak on dziecko na rękach trzyma :) Poza tym moja siostrzenica wpada w histerię na jego widok (ciekawe, czy jest tak, że dzieci wyczuwają ludzi). Letexowe spodnie dla Wiecha się chyba nie przydadzą, bo kolega pogardził naszym towarzystwem :((( No to jak? Widzimy się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoop Re: Kiedy ta imprezka? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.03, 14:13 Tak na 75% wracam w sobote takze jak cos to wpadne tylko gdzie to ma byc??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awronia Re: Kiedy ta imprezka? :) IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.03, 14:51 no to juz masz maila z adresem i mapą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoop Re: Kiedy ta imprezka? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.03, 16:54 Gość portalu: awronia napisał(a): > no to juz masz maila z adresem i mapą :))) No to kto ma byc???? i co wziac ze soba??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awronia Re: Kiedy ta imprezka? :) IP: *.torun.mm.pl 28.05.03, 18:09 Boszsz, my będziemy. Weź kobietę coby nie marudziła i alkohol jakiś (według uznania). Bełt zrobi żarcie jakieś. Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Kiedy ta imprezka? :) 28.05.03, 22:09 nadal nie widze konkretow. jestem otfarty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka 18 Re: Kiedy ta imprezka? :) IP: 213.76.129.* 29.05.03, 10:38 U nas też są fajne imprezy. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam gorąco, przyda się kilka nowych twarzy,które rozkręcą towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoop Re: Kiedy ta imprezka? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.03, 20:33 Gość portalu: Baśka 18 napisał(a): > U nas też są fajne imprezy. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam > gorąco, przyda się kilka nowych twarzy,które rozkręcą towarzystwo. Hmmm chyba sie nie znamy i wogole na co to zaproszenie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Kiedy ta imprezka? :) IP: *.torun.mm.pl 29.05.03, 20:44 > Hmmm chyba sie nie znamy i wogole na co to zaproszenie Nie na co, tylko na kiedy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoop Re: Kiedy ta imprezka? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.03, 21:10 Gość portalu: b3ut napisał(a): > > > Hmmm chyba sie nie znamy i wogole na co to zaproszenie > Nie na co, tylko na kiedy?? Lepiej zeby tego wronia nie czytala bo Ci jeszcze spusci manto heheh :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awronia Re: Kiedy ta imprezka? :) IP: *.torun.mm.pl 29.05.03, 22:01 Z przykrościa informuję, że kolega Bełt zaległ w szpitalu w charkterze warzywa na skutek odniesionych obrażeń. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoop Re: Kiedy ta imprezka? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.03, 22:07 Gość portalu: awronia napisał(a): > Z przykrościa informuję, że kolega Bełt zaległ w szpitalu > w charkterze warzywa na skutek odniesionych obrażeń. > :-) Heheh biedny Winiacz ale przynajmniej dzielnie walczyl?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awronia Re: Kiedy ta imprezka? :) IP: *.torun.mm.pl 29.05.03, 22:29 Na niewiele sie zdała ta jego walka. I nawet koledzy blokersi nie pomogli... Odpowiedz Link Zgłoś