grali1 18.09.07, 13:35 Co to za Markowski? Muzyk jakiś czy inne jakieś takie tam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
walucha Markowski: Mężydło - pacynka obwożona po kraju 18.09.07, 13:49 Markowski ,ale Ty jesteś tęmpy chlopie,nie chcę być bardziej dosadny. Nic Cię te 2 lata rządu Pisu nie nauczyły. Inteligenci wyciągają wnioski,jakieś konkluzję,dla Cie to jest za trudne. Obudzisz się z głową w nocniku,ale to będzie już za póżno. Odpowiedz Link Zgłoś
historykii Re: Markowski: Mężydło - pacynka obwożona po kraj 18.09.07, 14:57 Polecam państwu mojego posta z maja 2006 na Forum młodych PIS -POMORSKIEJ. Tam zawarłem ostrzeżenie- jakże profetyczne, do " pisiaków" pod egidą posła Markowskiego. Poseł Markowski, był wyjatkowo zadowolony z wyników Zjazdu regionalnego; - szczególnie z publicznych połajanek- jakie przypuscili ... 21-24 latkowie wobec ówczesnego Wojewody J Ramlau i W-ce Ministra J.K. Ardanowskiego! PS Na zakończenie -juz po podsumowaniu wyników( staliśmy w ok. 4 w tym śp. Mirosław P....k członek Komisji Krajowej(...)) Tomasz Markowski _ UWAGA UWAGA UWAGA- ZŁOZYŁ SOBIE GRATULACJE: ..." PRAWDA , ŻE JESTEM INTELIGENTNY..." Na zjeździe nie było A Męzydło- , którego kilka dni wcześniej " WYCIĘLI " za pomoca głosów " pisiaków" z władz regionalnych(...)! Zapytacie jak się zachowałem? Spojrzałem na Niego- na Mirka, na ????; na ???? i skonkludowałem( w-ce szef Komisji skrutacyjnej) ...to jest wyjątkowo dziwny zjazd! Po powrocie do domu(ok. 23 ) na drugi dzień( może po kilku dniach) zamieściłem na forum jw. moją wyważoną opinię! Panu Antoniemu- złozyłem zamiar rezygnacji z PIS-u- toruńskiego PIS-iu(...). Odpowiedz Link Zgłoś
pubclient Mężydło-Przebrzydło kompromituje każdą partię 18.09.07, 16:44 Mężydło-Przebrzydło kompromituje każdą partię, do jakiej wejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kanton2 Re: Mężydło-Przebrzydło kompromituje każdą partię 19.09.07, 08:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=69125622&a=69246010 Moża powiedzić babbiku taki poseł jacy mieszkańcy nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
temida3 Re: Mężydło-Przebrzydło kompromituje każdą partię 19.09.07, 19:53 Przeczytaj sobie o tym co się działo w maju ub. na Zjeździe w Bydgoszczy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=69245956&a=69279977 Popytaj co się działo wcześniej( 3 dni) po wyborach Zarządu PIS-u w Toruniu- przypomnę szefem PIS-u został 24 letni student IV roku M. Jakubaszek! Zapytaj Go co powiedziałem na temat Jego ( pod dyktando " Guru") listy na Zjazd krajowy! Zapytaj- co Mu powiedziałem na okolicznosć... KOŃCA- " pisiackich bojówek " w Toruniu(...)!!! PS Pan Prezes Trybunału Konstytucyjnego Prof J Stępień( piekna karta i zyciorys wspaniały!!!)w wywiadzie dla Tygodnika Ciechanowskiego napisał b. explicytnie od mojich profetycznych ostrzeżeń -jakie wyłsłąłęm w lipcu 2006 r( po 21 lipca-dzień przyjęcia w sejmie Ustawy lustracyjnej-= "ZŁEGO PRAWA"!) To ' WYŚCIE SKOMPROMITOWALI NASZ RUCH, KTÓRY OD 1992 R ( OD NOCY Z 4/5 CZERWCA) TRWAŁ PRZY KACZYŃSKICXH- w myśl zasady , którą Juliusz Mieroszewski pozostawił pokoleniom: " polityka powinna byc najopierw słuszna, a dopiero realna, bo trwać i wytrwać mozna tylko w imię słuszności". Czy noc ( wrzesień 2006 r pokój na 3 pietrze w hotelu sejmowym...), w której ówczesny doradca Premiera frymarczył demokracją, honorem, zasadami i kulturą - mozna zaliczyć do słusznej odsłony politycznego arsenału...? Czy to było " bagno"..., że juz mocniej- nie spuentuję! Odpowiedz Link Zgłoś
jkwt Język PiS 18.09.07, 23:42 Niezależnie od tego są sądze o A. Mężydle to język PiS mnie przeraża. Łżeelity, wykształciuchy, ścierwojady, pacynka, kapiszon albo Mengele. Do tego kłamstwa i półprawdy. Pokazowe zatrzymania i konferencje prasowe, na których nie szczędzi się oskarżeń na podstawie dowodów marnej jakości. Kto nie jest z nami jest naszym wrogiem, którego trzeba publicznie zniszczyć lub co najmniej obrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: jkwt 19.09.07, 00:50 jkwt napisał: jezyk PiS > Niezależnie od tego są sądze o A. Mężydle to język PiS mnie przeraża. > Łżeelity, wykształciuchy, ścierwojady, pacynka, kapiszon albo > Mengele. Do tego kłamstwa i półprawdy. Pokazowe zatrzymania i > konferencje prasowe, na których nie szczędzi się oskarżeń na > podstawie dowodów marnej jakości. > Kto nie jest z nami jest naszym wrogiem, którego trzeba publicznie > zniszczyć lub co najmniej obrazić. Iscie komuchowo-wyksztalciuchowe gadki zasuwasz i propagujesz moralnosc Kalego. A jak nazywac osobnikow, ktorzy nazywaja PiS partia faszystowska lub dyktatorska? O innych epitetach wspominal nie bede, bo ten mowi sam za siebie. Tylko prawdziwa czerwona szuja, lewacki pociotek lub wyksztalciuch moze cos takiego powiedziec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jkwt Kolejny przykład języka PiS 19.09.07, 01:15 Niestety udowadniasz tym samym, że PiS posługuje się językiem nienawiści i inwektyw. A kto w przeszłości podsługiwał się takim językiem to każdy chyba wie. Ładnie wygląda ta wasza rewolucja mornala i 'zasady PiS'. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: jkwt 19.09.07, 02:52 jkwt napisał: > Niestety udowadniasz tym samym, że PiS posługuje się językiem > nienawiści i inwektyw. > A kto w przeszłości podsługiwał się takim językiem to każdy chyba > wie. > Ładnie wygląda ta wasza rewolucja mornala i 'zasady PiS'. Nie rob drugiemu tego, co tobie niemile, to bedziesz szanowany! Najpierw opluwacie roznymi epitetami, a potem oczekujecie aby traktowac was jak dzentelmenow. Czy ty dobrze masz pod deklem??? Odpowiedz Link Zgłoś
temida3 Re: jkwt 19.09.07, 06:33 Opiniując " złe prawo" -Ustawę lustracyjną( byłem zawsze w grupie osób, które były za lustracją od '90 r-np. Bartoszcze, Tokarczuk..., Kaczyńscy i Niesiołówski-razem!) wkleiłem wywiad Prezesa Tybunału Konstytucyjnego Prof. J. Stepnia- proponuje i iusilnie namawiam- PRZECZYTAJ RAZ JESZCZE..., może dostaniesz olsnienia(...)! PS Moześz przeczytać cały wywiad w Tygodniku Ciechanowskim Nr. 31 ! Odpowiedz Link Zgłoś
jkwt Inwektywy, inwektywy, inwektywy 19.09.07, 09:56 Czy ty umiesz otworzyć usta nie używając jadu i inwektyw? PiS jest jak złodziej, który złapany za rękę najgłośniej krzyczy 'łapać złodzieja'. Odpowiedz Link Zgłoś