Dodaj do ulubionych

Cukiernia Łasuch

28.10.03, 07:45
Czy ktoś z Was kupuje wypieki z tej piekarni - cukierni?
Jeśli tak, to smacznego - dziś rano widziałem Opla z wyrobami tej firmy,
prowadzonego przez kierowcę z papierosem w gębie!.
Co na to SanEpid?
Obserwuj wątek
    • Gość: tori Re: Cukiernia Łasuch IP: *.torun.mm.pl 28.10.03, 08:21
      co ma papieros kierowcy do "łasucha"? niech sobie popali chłopak... no chyba,
      że petował na ciasteczka?
      • telek_ Re: Cukiernia Łasuch 28.10.03, 08:31
        Gość portalu: tori napisał(a):

> co ma papieros kierowcy do "łasucha"? niech sobie popali chłopak... no chyba,
        > że petował na ciasteczka?

Jeśli lubisz ciasteczka przesiąknięte dymem, to smacznego.
        • Gość: lenon Re: Cukiernia Łasuch IP: 10.10.73.* 28.10.03, 12:39
          pytanie brzmi czy przestrzen bagazowa jest oddzielona od przestrzeni kierowcy,
          a z tego co wiem ciastka wozone sa samochodami z chlodzeniem (ciastak z kremem
          i inne wymogi sanitarne), wiec sila rzeczy musza byc osobno:) chyba ze sie
          myle :)
          pozdrawiam :)
          • doka1 Re: Cukiernia Łasuch 28.10.03, 15:37
            stary nawet nie masz pojecia co w "gebach" i "lapach" maja CI co te ciastka
            produkują:)
            • telek_ Re: Cukiernia Łasuch 30.10.03, 08:16
              doka1 napisała:

> stary nawet nie masz pojecia co w "gebach" i "lapach" maja CI co te ciastka
              > produkują:)

Dzięki, właśnie straciłem apetyt na słodkości...
              • Gość: Wiech Re: Cukiernia Łasuch IP: 217.97.134.* 30.10.03, 08:26

no to jeszcze opowiedzmy bajkę o niektórych piekarniach, masarniach i
                mleczarniach..
                przyjdzie się przestawić na warzywka jeno..
                :-P
              • Gość: tori Re: Cukiernia Łasuch IP: *.torun.mm.pl 30.10.03, 08:39
                i o to właśnie chodzi! a brudne ręce to jeszcze nic, pomyśl, co się dzieje w
                supermarketach z bagietkami nasączanymi jakimiś świństwami a potem
                odpiekanymi... a co z mięsem podkolorowywanym... to dopiero odbiera apetyt,
                jak zastanowisz się jakie dodatkowe wzory chemiczne wchodzą w skład śniadanka,
                czy obiadku... takie czasy, lepiej nie zastanawiać się.
                • Gość: lenon Re: Cukiernia Łasuch IP: 10.10.73.* 30.10.03, 11:22
                  wiec najwyzszy czas odzwyczajac sie od jedzenia :)
                  • awronia Re: Cukiernia Łasuch 30.10.03, 12:40
                    Ludzie, litości!!!!

Ja tu od powrotu nic tylko jem polskie szynki i te wszystkie inne pierogi,
                    schabowe itp., a wy tu takie brudy wyciagacie....
                    Wiechu, chyba przyjdzie nam się na suchary przerzucic...
                    • Gość: Wiech Re: Cukiernia Łasuch IP: 217.97.134.* 30.10.03, 12:42
                      awronia napisała:

> Wiechu, chyba przyjdzie nam się na suchary przerzucic...

to sie przerzucajcie, ja tam miąska nie odpuszcze!.
                      :)
                      • telek_ Re: Cukiernia Łasuch 30.10.03, 12:44
                        To juz nie napiszę, skąd miesko jadam, bo mi je obrzydzicie.
                        • Gość: Wiech Re: Cukiernia Łasuch IP: 217.97.134.* 30.10.03, 13:07

lepiej nie pisz..
                          wszyscy doskonale wiedzą, że TAM robia najbardziej hardcore'owo.. a najgorszy
                          jest Genek - ten, co to właśnie z kryminału wyszedł..

;-P
                          • telek_ Re: Cukiernia Łasuch 31.10.03, 08:23
                            Gość portalu: Wiech napisał(a):

> lepiej nie pisz..
                            > wszyscy doskonale wiedzą, że TAM robia najbardziej hardcore'owo.. a najgorszy
                            > jest Genek - ten, co to właśnie z kryminału wyszedł..
                            >
                            > ;-P

Najgorsi to byli Czarny Ziutek i Rudy Mundek, ale pierwszy zbankrutował, bo za
                            mało wody wlewał do wyrobów, a drugi popełnił błąd niedopuszczalny w branży -
                            jadł własne wyroby i dlatego jutro rodzina zapali mu znicz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka