telek_ 28.10.03, 07:45 Czy ktoś z Was kupuje wypieki z tej piekarni - cukierni? Jeśli tak, to smacznego - dziś rano widziałem Opla z wyrobami tej firmy, prowadzonego przez kierowcę z papierosem w gębie!. Co na to SanEpid? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tori Re: Cukiernia Łasuch IP: *.torun.mm.pl 28.10.03, 08:21 co ma papieros kierowcy do "łasucha"? niech sobie popali chłopak... no chyba, że petował na ciasteczka? Odpowiedz Link Zgłoś
telek_ Re: Cukiernia Łasuch 28.10.03, 08:31 Gość portalu: tori napisał(a): > co ma papieros kierowcy do "łasucha"? niech sobie popali chłopak... no chyba, > że petował na ciasteczka? Jeśli lubisz ciasteczka przesiąknięte dymem, to smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenon Re: Cukiernia Łasuch IP: 10.10.73.* 28.10.03, 12:39 pytanie brzmi czy przestrzen bagazowa jest oddzielona od przestrzeni kierowcy, a z tego co wiem ciastka wozone sa samochodami z chlodzeniem (ciastak z kremem i inne wymogi sanitarne), wiec sila rzeczy musza byc osobno:) chyba ze sie myle :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
doka1 Re: Cukiernia Łasuch 28.10.03, 15:37 stary nawet nie masz pojecia co w "gebach" i "lapach" maja CI co te ciastka produkują:) Odpowiedz Link Zgłoś
telek_ Re: Cukiernia Łasuch 30.10.03, 08:16 doka1 napisała: > stary nawet nie masz pojecia co w "gebach" i "lapach" maja CI co te ciastka > produkują:) Dzięki, właśnie straciłem apetyt na słodkości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Cukiernia Łasuch IP: 217.97.134.* 30.10.03, 08:26 no to jeszcze opowiedzmy bajkę o niektórych piekarniach, masarniach i mleczarniach.. przyjdzie się przestawić na warzywka jeno.. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tori Re: Cukiernia Łasuch IP: *.torun.mm.pl 30.10.03, 08:39 i o to właśnie chodzi! a brudne ręce to jeszcze nic, pomyśl, co się dzieje w supermarketach z bagietkami nasączanymi jakimiś świństwami a potem odpiekanymi... a co z mięsem podkolorowywanym... to dopiero odbiera apetyt, jak zastanowisz się jakie dodatkowe wzory chemiczne wchodzą w skład śniadanka, czy obiadku... takie czasy, lepiej nie zastanawiać się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenon Re: Cukiernia Łasuch IP: 10.10.73.* 30.10.03, 11:22 wiec najwyzszy czas odzwyczajac sie od jedzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
awronia Re: Cukiernia Łasuch 30.10.03, 12:40 Ludzie, litości!!!! Ja tu od powrotu nic tylko jem polskie szynki i te wszystkie inne pierogi, schabowe itp., a wy tu takie brudy wyciagacie.... Wiechu, chyba przyjdzie nam się na suchary przerzucic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Cukiernia Łasuch IP: 217.97.134.* 30.10.03, 12:42 awronia napisała: > Wiechu, chyba przyjdzie nam się na suchary przerzucic... to sie przerzucajcie, ja tam miąska nie odpuszcze!. :) Odpowiedz Link Zgłoś
telek_ Re: Cukiernia Łasuch 30.10.03, 12:44 To juz nie napiszę, skąd miesko jadam, bo mi je obrzydzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Cukiernia Łasuch IP: 217.97.134.* 30.10.03, 13:07 lepiej nie pisz.. wszyscy doskonale wiedzą, że TAM robia najbardziej hardcore'owo.. a najgorszy jest Genek - ten, co to właśnie z kryminału wyszedł.. ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
telek_ Re: Cukiernia Łasuch 31.10.03, 08:23 Gość portalu: Wiech napisał(a): > lepiej nie pisz.. > wszyscy doskonale wiedzą, że TAM robia najbardziej hardcore'owo.. a najgorszy > jest Genek - ten, co to właśnie z kryminału wyszedł.. > > ;-P Najgorsi to byli Czarny Ziutek i Rudy Mundek, ale pierwszy zbankrutował, bo za mało wody wlewał do wyrobów, a drugi popełnił błąd niedopuszczalny w branży - jadł własne wyroby i dlatego jutro rodzina zapali mu znicz... Odpowiedz Link Zgłoś