Dodaj do ulubionych

Mówi Tomasz Gollob

IP: 212.242.213.* 08.12.03, 23:30
łopata... albo nawet sklejka, ale nie dziennikarz
Obserwuj wątek
    • Gość: bar Panie Redaktorze nie napisal pan o sobie IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 09.12.03, 04:58
      Dlaczego nie napisal pan jakim jest kutasem. przeciez Gollob
      kiedys wyraznie powiedzial, ze zanim zaczniecie o nim pisac to
      najpierw napiszcie 3 strony jakimi jestescie kutasami.
      a w ogole to dziwie sie ze ktos jeszcze rozmawia z tym
      niezrownowazonym cwaniakiem.
      • Gość: niekibic Re: Panie Redaktorze nie napisal pan o sobie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 12:49
        bo pęknę ze śmiechu.Wiecie jak to wygląda z boku, jak się nie jest kibicem-
        wymawiać:gapą,która nie posiada żadnych własnych talentów i chodzi odpłatnie
        oglądać cudze?Mnie to np obleci, czy Golob będzie jeżdził na kocie, czy na psie-
        i mi zwisa i powiewa czy na księżycu czy w Pacanowie.Ja za oglądanie jego
        spalin musiałbym dostać zapłatę-a nie dałbym grosza pół na żaden bilet.Hobby
        mam własne-a i do oglądania też mam zgoła piękniejsze rzeczy.A czemu tu piszę-
        bo chcę was prosić, że jeżeli już jesteście kibicami cudzych talentów-to
        kibicujcie najlepszym w danej dziedzinie-bez względu na to,jakie ma nazwisko i
        z jakiego klubu pochodzi.Wtedy zawsze będziecie mieli dobrą zabawę bez względu
        na to kto wygra.Wszystkim kibicom życzę przyjemności/ w podziwianiu innych./
        • Gość: bydzia Re: Panie Redaktorze nie napisal pan o sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 21:27
          Czyli w Polsce Gollobowi - brawo za konkluzję!
    • Gość: Marek Nie da rady... IP: 195.239.180.* 09.12.03, 07:29
      ...To jest niemożliwe. Odejscie Tomasz Golloba z Bydgoszczy to jak abdykacja.
      Początek końca kariery. Miasto mu tego nie wybaczy a gdzie inndziej zawsze
      będzie obcy. Dlatego myślę, że powinien zostać. Osobiście niewyobrażam sobie
      derbów w Toruniu bez Golloba. I to jako zawodnika gości. Myślę, że tak będzie
      lepiej dla dobra żużla. Nie tylko bydgoskiego.
      • Gość: Autor Re: Nie da rady... IP: *.kwidzyn.ext.ids.pl 09.12.03, 08:12
        Marek >>> w imię czego ma zostać ??? W imię dobrego samopoczucia coraz mniej
        licznych kibiców z Bydgoszczy ??? Co to jest - profesionalny sport i miejsce
        pracy czy warsztaty rękodzieła ?? Gollob to taki zawodnik, który teraz jest
        wszędzie nielubiany ale z chwilą transferu zacznie się budowa pomnika (w nowym
        miejscu, nawet w Toruniu) na jego cześć.

Biedne Toruniaki - najbardziej znienawidzony zawodnik na świecie będzie ich
        gwiazdą i będzie czarował swoją jazdą. A Protasek to chyba nie może spać po
        nocach ze złości :)))))). A tak na serio to stawiam jednak na Wrocław ... no
        chyba że się Karwan zaprze. Ja bym wolał żeby Tomek wybrał jednak Toruń, będę
        miał bliżej.
    • Gość: Gość portalu Re: Mówi Tomasz Gollob IP: *.torun.mm.pl 09.12.03, 08:51
      Ja nie chce Golloba, przeciez to zabije torunski zuzel. Przyrzekam, ze na
      stadion Apatora (a chodze na mecze regularnie od 14 lat) nie przyjde ani razu
      jesli on bedzie jezdzil w Toruniu. I mysle, ze wiele osob tak zrobi. Po prostu
      nie moze byc czlonkiem druzyny z Torunia, dajcie spokoj.
      A swoja droga to fajnie zjechal tego redaktorka. Najlepszy motyw z zarobkami.
      Tylko dlaczego ten facet mu nie odpowiedzial? I jeszze niezle jest 'zakonczmy
      te rozmowe'. Caly Gollob.
    • rafix10manutd Re: Mówi Tomasz Gollob 09.12.03, 09:15
      Żadnych Gollobów w Toruniu!!!!!!!!!!!! Jeżeli prezes Karwan to zrobi to ja i
      grupa moich znajomych już nia zawitamy na stadion przy ul. Broniewskiego. Oni
      wykończą każdy klub!!!! A do tego dojdą niesnaski w parkingu. NIE CHCEMY
      GOLLOBA W TORUNIU!!!!!!!!!!!
      • Gość: cz-wa Re: Mówi Tomasz Gollob IP: *.czestochowa.um.gov.pl / 212.87.231.* 09.12.03, 12:14
        Witam! Z tego co wiem to Golloby mają jeździć u nas (Włókniarz Częstochowa) a u
        was zakontraktowali Holte i podobno Crump'a, przynajmniej taką informacje
        sprzedał Małagowski -szef naszego klubu. Pozdrawiam!
    • rafix10manutd Re: Mówi Tomasz Gollob 09.12.03, 09:18
      Żadnych Gollobów w Toruniu!!!!!!!!!!!!
      • mayton Re: Mówi Tomasz Gollob 09.12.03, 10:07
        Gollob to oczywiscie wartosciowy zawodnik, ale przeciez nie po to Pepe do nas
        przychodzil, zeby znow wojowac z Gollobem. Dlatego niech ten lepiej idzie do
        Wroclawia, a Karwan, jesli chce myslec o walce o medal, niech kupi Holte. Ten
        gosc jest przynajmniej sympatyczny.
        • Gość: Jazon Re: Mówi Tomasz Gollob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 22:02
          Holta 'sympatyczny'- po dokonaniu przelewu:) To moim zdaniem cwaniak i najemnik-
          Częstochowę przekręcił dość nieuprzejmie, po sezonie zrobi to z kolejnym
          pracodawcą..
    • Gość: Autor Re: Mówi Tomasz Gollob IP: *.kwidzyn.ext.ids.pl 09.12.03, 11:01
      Kolejny raz się potwierdziło że Toruniaki mają kompleks Bydgoszczy. Najlepszy
      był fragment że "... Golloby rozwalą każdy klub ...". Rozbawiło mnie to do łez.
      Gollob rozwalił Polonię bo:
      - tak naprawdę jako jedyny w Polsce (na świecie ?) jeździ zespołowo, czyli
      holuje do mety jakąś sierotę z którą jedzie w parze,
      - pół Poloni zaczynało mecz na swoich kosiarkach a kończyło na sprzęcie
      Golloba, toż to skandal,
      - to na Golloba chodzi się w Bydgoszczy na żużel a przecież jakby nikt nie
      przyszedł to nie trzebaby wynajmować ochrony, sprzątać stadionu itd. itp.
      Jakież to by były oszczędności i klub byłby w doskonałej kondycji finansowej,
      - to przecież dzięki Gollobowi do klubu ciągnęli różnej maści szemrani
      politykierzy, dzięki którym (między innymi) jest teraz totalny syf,
      - wszakże także dzięki Gollobowi (w ogromnej większości) do klubu lgnęli
      sponsorzy dzięki pieniądzom których "działacze-partacze" mieli możliwość
      dokonywania przekręcików, przekrętów i pospolitego złodziejstwa.

WNIOSEK - TO GOLLOB ROZWALIŁ KAŻDY KLUB W KTÓRYM STARTOWAŁ (Gdańsk też przecież
      cienko pierdzi)

Dla przeciwwagi można podać przykład największego profesionalisty, któremu
      dobro Apatora zawsze leżało najbardziej na sercu - TONEGO RICKARDSSONA.
      Profesjonalnie przyjeżdżał, ze startu odjeżdżał, miał w dupie kolegę z pary,
      zabierał po meczu kasę o jakiej wam się nawet nie śniło i w drodze powrotnej
      śmiał się z frajerów z Polski. I to tylko przypadek, że kluby w których
      startował mają teraz problemy (Gorzów, Gdańsk)

Zmieniam wcześniejsze swoje zdanie - tak jak wy Toruniaki już nie chcę żeby
      Gollob startował u was. Nie zasługujecie na to. Prezesie Rusko do dzieła
      • Gość: lechudetorun Re: Mówi Tomasz Gollob IP: *.jeremi.pl 09.12.03, 12:24
        a ty kwidzyniak tu sie nie wymadrzaj,na piłeczke reczna zacznij chodzić
        • Gość: czehoo do goscia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 12:48
          parodia. nie rob z siebie idioty panie gosciu. oczywiscie ze gollob rozpieprza
          kazdy klub. jego mania wielkosci i chamstwo wobec kolegow z druzyny juz w
          duzym stopniu niszczy klub. PRECZ Z GOLLOBEM! TORUN DLA GOLLOBA MOWI STANOWCZE
          NIE! niech sobie jezdzi w tym wroclawiu. tylko chcialbym uslyszec co pan rusko
          na to, gdy jeszcze w tamtym roku grzmial na apatora ze w toruniu jezdza
          pieniadze. panie rusko w czulko sie pan puknij! w zeszlym sezonie kiedy to
          atlas czy jak mu tam wygral u siebie z apatorem to chwalil sie do kamer ze
          sport wygral z pieniedzmi. panie rusko to nie apator kupil wtedy hampela za
          3,5 miliarda gdyz stwierdzil ze to za duza kwota tylko pan. wiec niech pan nie
          mowi ze to wygral sport.
        • Gość: Autor Re: Mówi Tomasz Gollob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.03, 17:28
          Jak to zacznij ?? Przecież chodzę od lat :)))) Na żużel przestanę bo do
          Wrocławia daleko hahahahah. No może będę jeździł do Gdańska bo Chrzanowskiemu
          za ostatni sezon należy się szacunek. Mimo "Gollobowi mówimy stanowcze NIE"
          twierdzę że po pierwszych meczach budowano by Mu pomnik w Toruniu. Ciekawe
          komu by wtedy przeszkadzało, że Gollob "wywozi" i jest nieprzyjemny dla
          pismaków, których słusznie częstuje różnymi epitetami. Jeżeli w Toruniu wielbi
          się Rickarssonów i innych Bajerskich a nie ludzi tworzących prawdziwe
          widowisko to w pożądku. Generalnie z perspektywy parkietu do szczypiorniaka
          należy mieć to w dupie :)))
          • Gość: lechudetorun Re: Mówi Tomasz Gollob IP: *.jeremi.pl 10.12.03, 12:37
            a ja tam mimo wszystko-o ile bylaby taka mozliwosc-chce widziec golloba w
            toruniu.Co do chrzanosia,to nie przemawia zbytnio do mnie jego poziom-nakrecil
            sobie ksm w 2-giej czesci sezonu na pile i krajowych skladach leszna i
            zielonki,takie jest moje zdanie.Czuje ze w tym roku beda baaaaaaardzo duuze
            dysproporcje w poziomie poszczegolnych teamow w e-lidze,bo krajowe sklady
            np.rybnika i tarnowa mnie przerazaja(no i bydgoszczy bez gollobow);)
    • Gość: JA Re: Mówi Tomasz Gollob IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 09.12.03, 14:14
      Szczerze to wolalbym aby Gollob zostal w Bydgoszczy, bo dobrze miec mocnego
      rywala w derby a nie cienkiego.
      Oczywiscie czy Tomek zostanie to jest tylko i wylacznie jego decyzja.
      Jacka natomiest nie widze jako dobrego zawodnika jak nie ma z nim Tomka.
      Co do Holty.
      Nie chce go widziec w Toruniu jako krajowego zawodnika bo z niego zaden Polak.
    • Gość: yarecki29 Wszystko jedno... IP: *.poznan.mtl.pl 09.12.03, 15:35
      Mnie osobiście wszystko jedno gdzie będzie jeździł, chociaż
      jestem kibicem Leszna. Niestety Gollob jako człowiek, nie
      stanowi większej wartości! Wywiad z dziennikarzem "GW"
      jednoznacznie to potwierdza.
    • Gość: bks Re: Mówi Tomasz Gollob IP: *.hipernet.ras.pl 09.12.03, 19:24
      Podoba mi sie postawa kibicow z torunia ktorzy nie chca T.Golloba u siebie. Ja
      tez jestem za wyrzuceniem krzyzaniaka i kowalika od nas. W sporcie liczy sie
      cos wiecej niz pogon za wynikami. A ten z kwidzyna to niezly idiota, az szkoda
      slow na niego.
      • Gość: b3ut Re: Mówi Tomasz Gollob IP: *.torun.mm.pl 09.12.03, 23:16
        Czy Tomek nie mógłby sobie jakiegoś pana od udzielania wywiadów wynająć? Bo w
        jego wykonaniu wychodzą absencje na lekcjach języka polskiego
      • Gość: Jazon Re: Mówi Tomasz Gollob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 23:37
        Dla mnie nie ma w takiej postawie nic dziwnego- Gollob to symbol Bydgoszczy i
        doświadczony zawodnik, który dla własnego dobra nie powinien sie juz nigdzie
        przenosić, a juz na pewno nie do Torunia. Szanuje Golloba, ale po prostu nie
        wyobrażam go sobie jako zawodnika Apatora- za duzo wspomnień o tym jak jeżdził
        dla Bydgoszczy. Zresztą co to by były za derby bez niego? I czy w ogóle Gollob
        byłby w stanie jeździć dla Torunia z takim zaangażowaniem jak dla Bydgoszczy?
        Wątpie...
      • Gość: Autor Re: Mówi Tomasz Gollob IP: *.kwidzyn.ext.ids.pl 10.12.03, 07:51
        bks sam jesteś idiotą i zakompleksionym ciemniakiem. A z Krzyżaniakiem to
        przeginka - facet tracił zdrowie w plastronie Polonii a ty skończony kretynie
        piszesz o wyrzucaniu Go z drużyny bo Toruniak. "W sporcie liczy sie cos wiecej
        niz pogon za wynikami" - więc co się liczy w sporcie ośle ?? Uzęwnętrznianie
        frustracji małych ludzi przy okazji zawodów sportowych ? Po to żużlowcy robią 4
        kółka żeby przy okazji banda debili mogła drzeć ryja "jebać Bydgoszcz", "jebać
        Toruń", "jebać Golloba" i "jebać wszystkich" ?? A w sytuacji wygranej którejś
        drużyny jeden taki debil z trybun z miasta X uważa się za dowartościowanego i
        kogos lepszego niż debil z miasta Y. Jakim prawem ?? Trochę szacunku dla
        prawdziwych sportowców popaprańcy ze skrzywieniem emocjonalnym
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka