Dodaj do ulubionych

Aerosvitem do Azji, proszę o opinie

18.05.10, 16:48
Proszę o komentarze forumowiczów którzy lecieli tymi liniamii do Azji,
Tajlandia, Chiny , Indie. Czy warto lecieć z nimi, są najtańsi, czy też
dopłacić i lecieć "renomowanymi" liniami. Ewentualnie jakich niemiłych
przygód można się spodziewać i jak ze stanem samolotów. Dzięki z góry
za pomoc.
Obserwuj wątek
    • robert_wisniewski Re: Aerosvitem do Azji, proszę o opinie 19.05.10, 09:27
      Jeśli ci rdza na skrzydle jako widok z okna nie przeszkadza, to leć. I nie zdziw się, jak stewardessa nie będzie znać angielskiego (ja absolutnie nie żartuję), gdy raz leciałem jedna pani znała (poza ukraińskim) jeden język obcy - rosyjski:) no ale na tych najdłuższych lotach na pewno takich sytuacji nie ma, w każdym bądź razie zastanawia mnie, czy ktoś kontroluje stan ich samolotów, już tanie linie mają często dużo lepszy, nowy sprzęt.
      • Gość: darek_f Re: Aerosvitem do Azji, proszę o opinie IP: 109.243.104.* 19.05.10, 09:54
        też jestem ciekaw tematu.
        czy ta rdza to oby nie przesada ?
        ile samolotów tej linii rozbiło się od momentu ich powstania czyli 1993 ?
        hmm,, moim zdaniem jeśli różnica w cenie jest do 500 zł to warto dopłacić i
        lecieć normalną linią,
        jeśli większa to aerosvit- oczywiście jesli o mnie chodzi ;)
    • Gość: neronek Re: Aerosvitem do Azji, proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 10:34
      leciałem dwa razy nimi do Bangkoku spoko samoloty nowe Boeingi nie widziałem
      rdzy .} to chyba żart .
      linie s~ą dużo lepsze niż te aeroflot jedzenie było ok sa TV w aeroflocie
      brak piwo wino free w aeroflot płacisz .
      pozdrawiam
      neronek

moje podróże :
      www.neronek.geoblog.pl

Singapur -Borneo- Malezja 2010
      neronek41.blog.onet.pl/
      Birma Tajlandia 2009
      neronek5.blog.onet.pl/
      Hongkong-Chiny -Tajlandia:
      neronekbyd.blog.onet.pl/
      Tajlandia -Kambodża-Laos:
      darekneronek.blog.onet.pl/
      Wietnam-Tajlandia:
      neronek2.blog.onet.pl/
      • Gość: mirco Re: Aerosvitem do Azji, proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 17:17
        A to takie ważne, czy wino i piwo są za free czy za 10 złotych? To ma decydować
        o wyborze przewoźnika?
        • patchinko Re: Aerosvitem do Azji, proszę o opinie 19.05.10, 21:58
          Tłuku, to jest porównanie i opinia.

Oczywiście że jest to jeden z elementów na podstawie których podejmujesz decyzje.
          • Gość: mirco Re: Aerosvitem do Azji, proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 22:13
            Dlaczego mnie obrażasz? Mam prawo zdziwić się, że dla kogoś to takie istotne, że
            dostanie puszkę piwa gratis.
            W tej sytuacji polecam Etihad. Można przy check-inie dostać gratis długopis.
        • Gość: neronek Re: Aerosvitem do Azji, proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 10:32
          to że nie ma TV czy słuchawek z muża to ma znaczenie ? w końcu lecisz 12 godzin
          ! dla mnie ma !
        • Gość: neronek Re: Aerosvitem do Azji, proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 10:35
          A to że nie ma TV słuchawek z muzą to ma znaczenie , dla mnie tak w końcu lecę
          12 godzin .
    • Gość: olek dobre ceny IP: 188.33.181.* 20.05.10, 09:09
      z tego co przeglądam ich stronę to mają rewelacyjne ceny.
      Na święta + sylwestra kupisz bilet za 1700 zł ( 18.12-7.01)! już żałuję, że
      kupiłem z AirAsia :( Wygląda na to że Londyńczycy mają swoją Airasie a my
      Aerosvita :)
      dzwoniłem na ich infolinię w Warszawie i niestety są w stanie likwidacji-
      polecają booking bezpośrednio przez stronę www lub agenta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka