Dodaj do ulubionych

parking Łódź Lublinek

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.10, 10:38
Witam, planuję lot z lotniska w Łodzi i potrzebuję namiary na
parking blisko lotniska (fajnie jeżeli ktoś orientował by się w
cenach). Mówię tu oczywiście o parkingach, które nie są opisane na
stronie internetowej PL Lublinek. Dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • 71gosik Re: parking Łódź Lublinek 24.06.10, 21:03
      niedaleko Lublinka jest osiedle mieszkaniowe, tyle, że nie kojarzę, aby był tam
      typowy parking, zapytaj na forum regionalnym Łódzkie - odleglosc od Lublinka co
      najmniej kilometr
      • Gość: jwysoki Re: parking Łódź Lublinek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.10, 09:09
        Dziękuję za pomoc.
      • super_szymek007 Re: parking Łódź Lublinek 21.09.10, 21:15
        www.parking-lublinek.pl
    • super_szymek007 Re: parking Łódź Lublinek 21.09.10, 21:18
      www.parking-lublinek.pl parking lublinek
      • Gość: Zuzka Re: parking Łódź Lublinek IP: *.28.48.195.iwacom.net.pl 04.04.13, 17:49
        Jest lepszy i bezpieczniejszy parking i oświetlony w nocy. Do tego mają transport taksówkami, co jest lepsze bo to ja decyduje kiedy odjade z lotniska a nie Pan poganiający mnie w busie z ludzmi z tego samego rejsu - www.ParkingLublinek24.pl Polecam.
        • Gość: konkurencja Re: parking Łódź Lublinek IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.13, 15:37
          Pozdrawiam "konkurencje" wypisującą wątpliwej wartości komentarze... każdy sam dokona oceny jaki typ usługi wybierze. Czy taki zgodny z ogólnopolskimi standardami czy rodem z PRL.
    • argentea Re: parking Łódź Lublinek 19.08.14, 11:28
      Jest nowy, strzeżony parking przy ul. Pienistej, ok. 2 km od lotniska. Pienista, to ulica prowadząca do lotniska. Nie wiem czy mają transfer na lotnisko, ale zawsze można wziąć taxi lub podjechać autobusem (przystanek naprzeciwko do samego lotniska).
      • parkinglotniskolodz Re: parking Łódź Lublinek 09.02.15, 10:13
        Witam serdecznie, nasz parking przy ul. Pienistej 32 jako jedyny położony jest przy głównej drodze dojazdowej na lotnisko. Parking jest strzeżony, monitorowany, oświetlony i ogrodzony betonowym ogrodzeniem, realna odległość od lotniska to 1,1 km. Transfer z i na lotnisko jest oczywiście bezpłatny. Czas dojazdu na lotnisko to niespełna 1 MINUTA. Dodatkowo kawa lub herbata gratis. Zapraszamy www.parking-lotnisko-lodz.pl lub tel.603-434-495
        • zas_ale_pyra Re: parking Łódź Lublinek - Regulamin 10.02.15, 03:10
          6. Z zastrzeżeniem postanowień ust. 8 niedopuszczalne jest umieszczanie przez Użytkowników na stronach ich Profili jakichkolwiek przekazów reklamowych oraz informacji handlowych, w tym ofert sprzedaży towarów i świadczenia usług.

7. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez Użytkowników na stronach ich Profili linków do stron internetowych zawierających treści lub materiały, o których mowa odpowiednio w ust. 4 i 5 niniejszego paragrafu oraz z zastrzeżeniem ust. 8 - odnośników do stron internetowych zawierających przekazy reklamowe lub oferty sprzedaży towarów lub świadczenia usług Użytkowników lub osób trzecich w imieniu lub na rzecz których Użytkownicy działają.

8. Umieszczanie na stronach Profili przekazów reklamowych oraz informacji handlowych, w tym ofert sprzedaży towarów i świadczenia usług, jak również linków do stron internetowych zawierających takie treści lub materiały jest dopuszczalne wyłącznie przez uprawnionych przez Agorę (na podstawie odrębnej umowy) Użytkowników o statusie przedstawicieli określonych produktów, reprezentujących konkretny towar lub usługę. Profile Użytkowników o takim statusie oznaczone są wyróżnionym kolorem.
    • agaklimek Re: parking Łódź Lublinek 13.07.15, 16:49
      Jeżeli zdarzy mi się lecieć z Lublinka to zostawiam samochód na parking-lotnisko-lodz.pl/index.php. Jest ochrona i monitoring, więc nie martwię się o moje cztery kółka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka