Gość: te-ze IP: *.gorzow.mm.pl 13.09.10, 11:06 Czy catering na pokładzie płatny jest w EUR czy również PLN ?. Lot do Antalay. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lokaloka Re: Corendon Airlines IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.10, 18:59 Może trochę już za późno na takie informacje, ale ja miałam przyjemność lecieć tymi liniami we wrześniu 2010 do Antalyi. Był catering na pokładzie/ oczywiście darmowy !!!!/, super kanapki, napoje do wyboru, a Panie stewardesy rozdawały nawet poduszki do spania/ lot w godz. 1.00 - 3.00/. Same pozytywne odczucia! Pilot natomiast uwielbia chyba "zajefajne" podchodzenie do lądowania, bo "odlot" był niesamowity, to kołowanie, "machanie" skrzydłami, góra-dół - lepiej niż na Diabelskim Młynie! Ale wszyscy przeżyliśmy i dzięki temu mieliśmy cudne wakacje w Tucji!!!!! Trzeba tam wrócić, bo to niesamowite miejsce na ziemi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: te-ze Re: Corendon Airlines IP: 82.160.211.* 16.10.10, 22:57 Dzięki za odpowiedż , fakt spóżniona ale miło otrzymać odpowiedż. Jestem już po , tak było jak piszesz , był poczęstunek w cenie. Startowałem 23.09. o 0,30 z Poznania Corendonem, było ok. Natomiast wracałem 07.10.z Antalyi ( 02,30 ) do Poznania polskimi liniami Enter Air , był catering ale płatny . Co do startu i lądowania w przeciwieństwie do Corendona był stresik . Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś