Dodaj do ulubionych

rezerwacja-pomoc

IP: *.ngm.net.pl 06.08.11, 22:46
mam pytanie i prosbe o pomoc- dokonałem odprawy internetowej on line na 13 dni przed odlotem( linie Ryanair) .powrot natomiast mam za 23 dni. do wydrukowanych dzis kart pokladowych mam moja rezerwacja na wylot ale nie ma kart pokładowych na powrot? rezerwacji dokonuje juz po raz ktorys ale nie przypominam sobie jak bylo poprzednim razem. kiedy moge wydrukowac kart pokladowe na lot powrotny ?
Obserwuj wątek
    • imw Re: rezerwacja-pomoc 06.08.11, 22:57
      to są osobne loty i na powrót będziesz mógł zrobić odprawę na 21 dni przed lotem
      • Gość: abc Re: rezerwacja-pomoc IP: *.ngm.net.pl 06.08.11, 23:05
        dziekuje za pomoc.ale skad bierze sie te 21 dni przed odlotem.ryanair informuje o odprawie od 15 dni przed odlotem. ponadto w poprzednich rezerwacjach ,sprzed roku odprawe zrobilem za jednym razem i karty tez wydrukowalem na tam i z powrotem.nie pamietam na ile dni przed wylotem wtedy tego dokonalem..
        • aka10 Re: rezerwacja-pomoc 07.08.11, 10:22
          Wszystko jest napisane na ich stronie:

Pasażerowie mogą dokonać odprawy online najwcześniej na 15 dni i najpóźniej na 4 godziny przed planowanym terminem wylotu. Jeśli Pasażer dokonał już odprawy online, do 4 godziny przed wylotem można wydrukować kartę pokładowa.

Aby odprawić się online:

Najpierw należy podać numer rezerwacji.
          Następnie wypełnij jeden z poniższych formularzy.
          Na koniec kliknij przycisk KONTYNUUJ u dołu strony, aby przejść do odprawy online.
        • imw Re: rezerwacja-pomoc 07.08.11, 22:00
          Odprawa online w liniach Ryanair dostępna jest od 21 dni do 4 godzin przed odlotem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka