Dodaj do ulubionych

Frankfurt- Bangkok czy jest system rozrywki?

IP: 193.105.221.* 22.11.11, 16:12
jak moge sie dowiedziec czy na pokladzie lufthansy boeing 747 jest system rozrywki? w biurze lufthansy nie maja pojecia.
Obserwuj wątek
    • Gość: frequentflyer Re: Frankfurt- Bangkok czy jest system rozrywki? IP: *.public.twinsnet.pl 22.11.11, 18:12
      to poszukaj na seatguru.com i nie zawracaj głowy
      • Gość: x Re: Frankfurt- Bangkok czy jest system rozrywki? IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.11.11, 18:29
        W klasie ekonomicznej tylko kilka telewizorków na suficie
        • Gość: cvb Re: Frankfurt- Bangkok czy jest system rozrywki? IP: 193.105.221.* 22.11.11, 19:05
          uff to lipa... trzeba będzie polecieć czyms innym... moze Swiss bedzie mial system rozrywki w economy...
          • Gość: x Re: Frankfurt- Bangkok czy jest system rozrywki? IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.11.11, 22:28
            Na pewno ma Austrian bo leciałem w sierpniu. Ale wolę wygodniejsze fotele Lufthansy w 747 niż wąskie i ciasne siedzenia w Austrian. Wygodne siedzenie podczas 10 godzinnego lotu jest ważniejsze niż film. I do tego moim zdaniem lepiej się kimnąć; te loty zazwyczaj odlatują z Europy w okolicach godziny 22, kolacja wypada około północy i to znakomita godzina, żeby pospać, a nie oglądać często starawe filmy na małym ekraniku. Energię tym samym będziesz miał na Bangkok bo przylecisz wyspany zamiast tracić czas na odsypianie jetlagu.
            • Gość: cvbn Re: Frankfurt- Bangkok czy jest system rozrywki? IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.11, 22:40
              Austrian mowisz... więc wybioer sie tymi liniami, twoja rada jest dobra ale nie dla mnie poprostu nie zasne na siedząco...
    • blkt Re: Frankfurt- Bangkok czy jest system rozrywki? 22.11.11, 22:43
      Czesc 747 LH ma zainstalowany system rozrywki, w tej chwili 9 czy 10 maszyn, co po prostu oznacza loterie.
      • Gość: cvbn Re: Frankfurt- Bangkok czy jest system rozrywki? IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.11, 00:53
        blkt: skąd taka wiedza ze akurat 9/10 maszyn
        • blkt Re: Frankfurt- Bangkok czy jest system rozrywki? 23.11.11, 02:52
          Lufthansa informowala o tym w swoim komunikatach prasowych,
          presse.lufthansa.com/en/news-releases/singleview/archive/2011/march/09/article/1888.html
          jezeli zadasz sobie troche trudu znajdziesz nawet liste z numerami rejestracyjnymi
          samolotow po upgradzie.
    • untochables Re: Frankfurt- Bangkok czy jest system rozrywki? 23.11.11, 13:10
      Tydzień temu wróciłem Lufthansą z BKK - w jedną stronę systemu rozrywki nie było tylko kilka Tv w drugą monitorki w zagłówkach i naprawdę sporo ciekawostek ;)))
      • Gość: cvbn Re: Frankfurt- Bangkok czy jest system rozrywki? IP: 193.105.221.* 23.11.11, 14:46
        untochables: leciałes do/z Monachium czy Frankfurtu?
        I jakimi samolotami?
        • untochables Re: Frankfurt- Bangkok czy jest system rozrywki? 23.11.11, 23:02
          leciałem FRA - BKK - B747
          • Gość: cvbn Re: Frankfurt- Bangkok czy jest system rozrywki? IP: *.dynamic.chello.pl 23.11.11, 23:53
            Untochables widze ze czesto w kierunki Azjatyckie latasz... w pazdzerniku rozmawialismy na temat loty Air Asia do Kula Lumpur... bylem pełen obaw ale jestem juz po podrozy i moge powiedziec było wporządku.... miałes racje z tym chłodem na pokładzie :)
            Cenie sobie Twoje opinie wiec prosze napisz gdzie lepiej sie wybrac: Bangkok,Hongkong czy Szanghaj? Chciałbym leciec za rok w pazdzerniku i nie wiem czy bookowac teraz czy jakos pozniej z nadzieja ze beda tansze? Air Asia odpada... wydaje mi sie ze low cost z przesiadka w KUL bedzie nie wile tanszy niz standardowe linie.
            • untochables lufa 24.11.11, 08:11
              faktycznie - duże kółko lepiej robić dobra linią z Europy - lepiej planować wcześnij i kupić bilet w dobrej cenie niż kombinować Air Asia + ( Easy Jet lub Rayan) - ja już dostałęm nauczkę bo zmiana lotniska przez Air Asie ze Stansted na Gatwick - kosztowała mnie stracone bilety nie tylko w Europie na Stansted ale też na Air Asie po Tajlandi ;(((

jaki masz cel wyjazdu ? narazie najatrakcyjniejsze wydają sie promocje Lufthansy do Singapuru co kilka miesięcy jest po 1950 pln (dalej można Air Asia) , jeśli tylko chcesz odwiedzić tylko BKK, HGK to raczej wybrał bym BKK choć to zupełnie inne miasta. W HGK jest bogato, czysto, wszędzie dojedziesz metrem, lub przepłyniesz tanim promem. W BKK jest chałas (jak to w Azji), na każdym rogu ktoś coś gotuje lub sprzedaje albo Cię zaczepia ;)) jeśli potrzebujesz więcej informacji odezwij sie na maila. Zapisz sie na stronie Lufthansy by dostawać od nich informacje z promocjami - do lipca - sierpnia - powinieneś coś dostać ciekawego ;))) może nawet HGK się trafi w dobrych cenach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka