Dodaj do ulubionych

Small Planet

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.12, 23:10
Proszę o opinię na temat linii lotniczych Small Planet-Charter -Egipt- Hurghada.
Obserwuj wątek
    • troll.ohydny Re: Small Planet 12.06.12, 05:45

Ciagle lataja.
      • Gość: mob-os Re: Small Planet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.12, 20:24
        Twoj wpis świadczy o szczycie intelektu i umiejętności czytania nie koniecznie ze zrozumieniem.Gratuluję.
    • Gość: 123 Re: Small Planet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.12, 14:58
      Nie orientuje się ktoś czy na pokladzie sprzedają papierosy ? Jutro lecimy na trasie Katowice-Hurghada i chceilibysmy wiedziec czy sa i za ile ?
      • Gość: niepalący Re: Small Planet IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.12, 15:10
        palacze to jest jednak chora rasa, tacy podludzie :(
        • Gość: 123 Re: Small Planet IP: *.xdsl.centertel.pl 15.08.12, 22:49
          po1 nie pytałam o opinie na temat palaczy więc jeżeli komuś brak umiejętności czytania ze zrozumieniem to najlepeiej wrócic się do podstawówki
          po2 uzywki sa rozne każdy wybiera to co lubi
          wiec nastepnym razem radze czytac dokladnie a nie wyrażać swoje opinie o kims kogo się nie zna
          • Gość: death to smokers Smierdzaca planeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.12, 09:01
            Wszyscy palacze to smierdziele zatruwajacy atmosfere.
            Optymistyczne jest to ze zdechna wczesniej.
            Na wszystkich lotach palenie jest zabronione wiec twoje
            smierdzace pytanie jest zle ulokowane, smierdzielu.
            • Gość: haha Re: Smierdzaca planeta IP: *.ip.netia.com.pl 16.08.12, 10:07
              haha ale mu pojechał....
            • Gość: 123 Re: Smierdzaca planeta IP: *.xdsl.centertel.pl 16.08.12, 16:18
              madroscia nie swiecisz i kultury tez ci brakuje. Raz- skad masz pewnosc ze pale ? Latałam juz nie raz i nie za kazdym razem sprzedaja papierosy, zreszta na pewno nie sprzedaja je po to zeby je tam palic bo sa pewne granice ktorych trzymaja sie wszyscy. moze sklada sie tak ze kupuje wagony komus bo sa 2razy tansze. do ludzi palacych nie mam nic o ile nie dmuchaja mi w twarz. wiec nie wyzywaj palaczy bo skoro do nich nie nalezysz to pewnie jak 98% spoleczenstwa dla alkoholikow ktorzy powoduja 2/3 wypadów wiec predzej zgniesz z wlasnej winy lub po prostu ktos wjedzie w ciebie:) Nastepnym razem jak bedziesz wyjezdzal z oszczerstwami do obcych ludzi to sie zastanow czy bierzesz ich za tych ktorych uwazasz bo jak widac sie mylisz. Zyjemy w 21szym wieku i kazdy lata samolotami i wie ze tam sie nie pali wiec jakos nie zabłysłeś z mojej strony. BRAWO
              • Gość: bieda z nedza Re: Smierdzaca planeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.12, 12:24

Uwazam wszystkich palaczy za durni. W demokracji moga zdychac wczesniej
                na swoje zyczenie. Jezeli ktos mieszka wkraju w ktorym cena papierosow przekracza
                jego mozliwosci to sprawa prosta. Mieszka w zlym dla siebie kraju. Na pewno wozisz
                tez ze soba zapalniczke. Wierze, ze ewentualnie przypali tobie jadra.

Acha, i w sprawie kultury - wal sie smierdzacy durniu. Kulturalnie jest zasmradzac
                srodowisko cuchnacy cieciu malinowy?
    • troms Re: Small Planet 17.08.12, 17:03
      Ja się może wypowiem w końcu na temat:
      obsługa profesjonalna i miła; miejsca na nogi ciut za mało, ale te parę godzin da się podkulić, za to fotele wygodne
      • Gość: - Re: Small Planet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.12, 23:09
        Ty, troms, z kolei zasmiecasz fora swoim nachalnym spamem.
        Spie.rdalaj!
        • Gość: Jakas Re: Small Planet IP: *.183.220.45.dsl.dynamic.t-mobile.pl 20.06.13, 19:20
          W zeszlym roku lecialam small planet do egiptu i jeden z zapijaczonych kolesi-rodakow zapalil papierosa w toalecie ale na szczescie lecialo 2 stewardow i natychmiast zostal spacyfikowany ku ucieszwe wszystkich pasazerow. Brawami dziekowalismy za super interwencje. Oby we wszystkich liniach byl tak czujny personel.Wszystkim polecam.
          • Gość: nie paląca Re: Small Planet IP: *.dynamic.chello.pl 07.07.13, 23:11
            Bierny palaczu nie spinaj tak, też masz bliżej jak dalej...Jak Ci przeszkadza smród papierosiany to już Twój problem. Unikaj palaczy. Ty masz zero tolerancji dla palących to i palący może Cię mieć w głębokim poważaniu to chyba oczywiste.
            • Gość: malami Re: Small Planet IP: *.183.228.109.dsl.dynamic.t-mobile.pl 21.08.13, 12:59
              Kretynko, chodzi o palenie w SAMOLOCIE!!! Chyba zdajesz sobie sprawę z tego, że to jest zakazane?!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka