Dodaj do ulubionych

Odprawa online w Wizzair

IP: *.cdma.centertel.pl 13.06.12, 14:40
Witam. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak się wpisuje numer paszportu. Mój składa się z dwóch liter i siedmiu cyfr. Wpisać z literami? Czy oddzielić litery i cyfry spacją tak jak w samym paszporcie? Dzięki z góry za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • kasia_p45 Re: Odprawa online w Wizzair 13.06.12, 15:20
      Wpisz wszystko w jednym ciągu..
      • jakanu Re: Odprawa online w Wizzair 14.06.12, 08:55
        bez żadnych spacji....
    • Gość: agag Re: Odprawa online w Wizzair IP: *.135-242-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 26.06.12, 19:43
      Czy mozecie mi powiedziec w ktorym momencie wizzair pyta o nr paszportu? Wlasnie sie odprawiam i na zadnym etapie nie zapytano mnie ni o numer ni o date waznosci...Czy to jakas nowosc?
      • Gość: luki Re: Odprawa online w Wizzair IP: *.45.94.79.rev.sfr.net 26.06.12, 22:07
        mam ten sam problem . A już nie pierwszy raz lecę tymi liniami. czy to jest normalne i nie będzie problemu przy odprawie!?
      • kasia_p45 Re: Odprawa online w Wizzair 26.06.12, 22:10
        Odprawiasz sie czy bukujesz bilet?
      • Gość: Kate Re: Odprawa online w Wizzair IP: 91.239.152.* 01.08.12, 15:48
        Witam, wylatuję w weekend z Wizz i mam ten sam problem. W ubiegłym roku na karcie pokładowej widniał mój nr dowodu, teraz NIGDZIE mnie o to nie pytano, ani przy rezerwacji, ani przy odprawie online. Podkreślam, że lecimy 7-osobową ekipą i nikogo nie zapytano o te dane. Boję się problemów na lotnisku. POMOCY! Z góry dziękuję
        • Gość: taeba Re: Odprawa online w Wizzair IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.12, 07:55
          Mam dokładnie ten sam problem,(wylatuję we wtorek) zadzwoniłam na infolinię, dostałam informację, że prawdopodobnie lotnisko (warszawa modlin) należy do strefy Schengen i nie prosi o te dane, ale jeśli się denerwuję, to należy pojeść 2 godziny przed lotem do pani z check-inu i zapytać ( w razie czego check in na lotnisku 68zł) :/
          • Gość: mm Re: Odprawa online w Wizzair IP: 150.254.166.* 03.08.12, 12:48
            Miałam to samo w lipcu, przy locie do Barcelony. Przy odprawie online nie potrzeba wpisywać tych danych, może linia lotnicza tego nie potrzebuje, nie wiem. Ale na lotnisku wszystko było ok, najważniejszy była wydrukowana karta i już.
      • Gość: dawid Re: Odprawa online w Wizzair IP: *.29-151.libero.it 01.02.13, 19:39
        mam ten sam problem, na karcie pokładowej nie mam ani numeru dowodu ani ważność
        co teraz czy nie bede miał rzadnych problemów?
        • imw To normalne przy lotach wewnątrz strefy Schengen 02.02.13, 09:39
          nie masz się czym przejmować :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka