Dodaj do ulubionych

Rezerwacja Ryanair

06.07.12, 15:44
cześć, próbowałam zarezerwować bilety w Ryanarze. Po uzupełnieniu wszystkich danych, kliknęłam przycisk "KUP TERAZ". Pojawiło się szare okienko, z informacją, że wszystko jest gotowe do rezerwacji, wystarczy tylko nacisnąć "OK". Po wybraniu "OK" w ciągu 2 sekund pojawił się pusty ekran - beż żadnej informacji na temat tego, czy rezerwacja powiodła się czy nie. Czekałam jeszcze przez dłuższą chwilę, ale nic nie zmieniło się Nie dostałam maila z potwierdzeniem, jak dotąd pieniądze nie zostały zablokowane na moim koncie.

Czy komuś z Was też eis to zdarzyło? Co robić w tej sytuacji? czy jest ryzyko, że jeszcze Ryanair pobierze pieniądze z mojego konta? Czy próbować ponownie wykonać rezerwację?

z góry dzięki za pomoc :)
Obserwuj wątek
    • Gość: c# Re: Rezerwacja Ryanair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.12, 22:20
      Jeśli masz wgląd online w blokady na karcie i nie ma tam nic, to rezerwacja przepadła. Spróbuj inną przeglądarką, np. IE bez żadnych dodatków. Gdyby jednak rezerwacja mimo to była założona, to próba ponownego kupna biletów może zostać zablokowana.

Jest jeszcze rozwiązanie najprostsze - zadzwonić na infolinię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka