Dodaj do ulubionych

Zakupione bilety w Ryanair

IP: 213.156.122.* 17.07.12, 19:04
W niedzielę zakupiłam bilety w Ryanair , dostałam potwierdzenie rezerwacji wraz z numerem. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam biletow na meila. W związku z powyższym mam pytanie w ciągu ilu dni powinnam otrzymać bilety. Pytanie może banalne, ale zaznaczam, że pierwszy raz kupowałam bilety na stronie tego przewoznika. Proszę o odpowiedz osoby doświadczone w zakupie biletów u tego przewoznika. Dziekuje na udzielone informacje.
Obserwuj wątek
    • brooks44 Re: Zakupione bilety w Ryanair 17.07.12, 19:11
      Nie dostaniesz biletow mailem. Gdy odprawisz sie on-line, uzywajac otrzymany kod rezerwacji, wydrukujesz sobie karty pokladowe, ktore beda Twoimi "biletami".
      • Gość: dodaa Re: Zakupione bilety w Ryanair IP: 31.187.12.* 18.07.12, 21:22
        Odprawa może być wykonana najwcześniej 15 dni przed lotem.
    • Gość: gosc Re: Zakupione bilety w Ryanair IP: 213.156.122.* 19.07.12, 17:29
      dziękuję za udzielone informacje
      • Gość: gość Re: Zakupione bilety w Ryanair IP: *.ip.netia.com.pl 20.07.12, 09:23
        a na wydrykowanym druku z odprawy on-line w przypadku Ryanaira są numery miejsc siedzących?
        • thorgalla Re: Zakupione bilety w Ryanair 20.07.12, 11:52
          W Ryanair nie ma numerowanych miejsc,siadasz tam gdzie wolne.
          • Gość: miejsca Re: Zakupione bilety w Ryanair IP: 31.187.12.* 20.07.12, 13:54
            Możesz za dodatkową opłatą wykupić pierwszeństwo wejścia do samolotu i wtedy miejsce masz do wyboru. Ale po co?
            • Gość: gość Re: Zakupione bilety w Ryanair IP: *.ip.netia.com.pl 31.07.12, 16:34
              ile czasu trzeba byc wczesniej przed odlotem? akurat ja będę wylatywał z Modlina...
              • Gość: kal Re: Zakupione bilety w Ryanair IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.12, 18:15
                ''Pasażer powinien znajdować się przy wyjściu do samolotu co najmniej trzydzieści (30) minut przed planowaną godziną odlotu''

lotnicze promocje

• Gość: yaaaa Re: Zakupione bilety w Ryanair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.12, 18:55
                  Witam,
                  widze ze tutaj zasiegne najwiecej informacji o lotach z ryanair... blakam sie juz dosyc dlugo po necie, dlatego mam prosbe... czy znalazlaby sie tutaj jakas osoba ktora juz latala tymi tanszymi liniami i podalaby mi swoj nr gg lub email i poswiecila troszeczke czasu, zebym mogla rozwiac wszystkie swoje watpliwosci
                  moj mail... agaguzz@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka