Dodaj do ulubionych

Wizz Air Odprawa Online Dziecko

IP: *.zone7.bethere.co.uk 24.08.12, 19:05
Podróżuje liniami Wizz Air z moi synem za parę dni. Gdy odprawiam się on line jest informacja o dacie urodzenia i kalendarz wskazuje do 1998 roku, a mój syn urodził się w 1997 roku. Gdy wpisuje ręcznie nie uznaje i nie mogę przejść dalej. Co w tej sytuacji pownieniem zrobić. Skontaktowac się z Telecentrum czy może wykupić odprawę na lotnisku - ale tego też nie mogę zrobić w zakładce moich rezerwacjach. Może ktoś miał podobny problem. Dziękuje za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: orokmlodszy Re: Wizz Air Odprawa Online Dziecko IP: 83.137.2.* 24.08.12, 23:59
      To wpisz 1998.Na bilecie i tak nie ma daty urodzenia,a przy wejsciu do samolotu sprawdzaja zgodnosc danych z dokumentu tozsamosci ,z danymi na bilecie.
      • Gość: ala Re: Wizz Air Odprawa Online Dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 21:55
        Jakie daty? ja się odprawiałam i nie wyskoczyło mi okienko z datą? juz sama nie wiem jak to ma byc? ale karta pokładowa którą wydrukowałam jest identyczna z tą z instrukcji ze strony wizzair. wyjaśni mi ktoś?
    • rts77 Re: Wizz Air Odprawa Online Dziecko 28.08.12, 19:17

a to dziwna sytuacja! musi być jakiś błąd na stronie, przecież wiele osób podróżuje z niemowlakami!
    • Gość: Fruwamy.eu Re: Wizz Air Odprawa Online Dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.13, 12:58
      Przy wyszukiwaniu lotów należy wyszukać połączenia odpowiednio dla ilości osób dortosłych, dzieci i niemowląt. Poradnik krok po kroku: Wizzair rezerwacja biletów
      • Gość: Gość Re: Wizz Air Odprawa Online Dziecko IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.02.13, 01:18
        Kupowałam dziś bilety, dla mnie oraz mojego 3.5-letniego dziecka, na lotnisku. Zaznaczyłam że chciałabym odprawić sie online, ze względu na koszty. Osoba sprzedająca mi bilety powiedziała że nie ma żadnego problemu, po czym powiedziała "ojejku, przepraszam jakiś problem z dodaniem dziecka do podróży, ale to nic poradzimy sobie" i rzeczywiście po chwili dostałam wydrukowane potwierdzenie rezerwacji, i krotką instrukcje o której co i jak. Wracam do domu i chce sie odprawić, okazuje się że ów człowiek nie zaznaczył ze moje dziecko to jest dziecko i w rezerwacji wyskakuje "osoba dorosła" ale z tytułem CHD (rozumiem że z angielskiego to dziecko) jednak w momencie kiedy muszę podać datę urodzenia mam mozliwość podania daty przez '99, córka jest z 2009r. Macie jakieś pomysły co mam zrobić? nigdy nie latałam nie wiem czego się spodziewać, czy podanie innej daty tylko po to aby sie odprawić jest w porządku? Mogę tak zrobić?
    • Gość: jaco Re: Wizz Air Odprawa Online Dziecko IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.13, 23:05
      Chociaż wątek jest stary i pewnie założyciel sobie już poradził, postanowiłem napisać dlaczego tak się stało. Po prostu wiek dziecka to 2-14 lat. Powyżej 14 lat trzeba wpisać dziecko jako dorosłą osobę. A tak swoją drogą ciekawi mnie dlaczego ktoś kto nie wie o co chodzi siada za klawiaturą i pisze. takie paplanie dla paplania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka