Dodaj do ulubionych

Wynajem samolotu - wasze opinie.

03.11.12, 23:39
Myślałam o wynajęciu małego samolotu z przyjaciółmi, ponieważ jest to dość drogie, interesuje mnie czy macie jakieś doświadczenia z tym związane. Jaką firmę wybrać i na podstawie czego? Jest ich kilka w internecie.
Może ktoś proszę może coś polecić?
Obserwuj wątek
    • chrabya Wynajem samolotu 04.11.12, 18:02

Tanio mozna wypozyczyc samolot w firmie Kulczyk Investments.
      Zadzwon: (22) 522 32 00 lub jezeli mieszkasz w warszawie
      zapytaj osobiscie: ul. Krucza 24/26.
      • Gość: werka Re: Wynajem samolotu IP: *.ip.netia.com.pl 05.11.12, 16:10
        sprawdz:
        www.chapman-freeborn.com
        chyba najwieksza tego typu firma na swiecie, korzystalem z ich uslug kilkukrotnie i zawsze byli bezkonkurencyjni
        • jakanu Re: Wynajem samolotu 06.11.12, 20:35
          Niezły pomysł - przy dużej grupie ludzi wart rozważenia :)
        • makostka99 Re: Wynajem samolotu 07.11.12, 00:39
          Super. Dzieki za pomoc. Weszam na strone, która polecilas, ale polską i czarter samolotów wyglada tam obiecująco. Nie wiesz czy stacjonują też na śląsku?
          • Gość: voják Švejk Re: Wynajem samolotu IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.11.12, 16:54
            Stacjonuja? Ostatnio na Slasku to stacjonowali sowieci ze swoja Grupa Wojsk Polnocnych, a przed nimi to chyba Wehrmacht tam s t a c j o n o w a l.
            A tak nieco powazniej, to jesli zatrudniaja w Polsce takich samych "specjalistow" od czarterow jak polonistow, to ja bym im nie ufal.
            "...trzydziesci piec biura w dwudziestu pieciu krajach......"
            • makostka99 Re: Wynajem samolotu 20.11.12, 19:27
              Czepiasz się szczegółów. Nie jest to idealne słowo, ale ujdzie. Styl zawsze miałam paskudny i co z tego? :) Co do tego co jest na stronie to masz racje, ale chyba polonistów nie zatrudnili tylko ktoś po informatyce z Polskim gorszym niż mój, na kolanie tłumaczył angielską zawartośc strony. Ale ludzie, którzy tam pracują wydają się byc profesjonalni. Nie przekonam się jednak o tym.
          • Gość: werka Re: Wynajem samolotu IP: *.ip.netia.com.pl 19.11.12, 16:38
            na umowach był adres warszawski
            • makostka99 Re: Wynajem samolotu 20.11.12, 19:19
              Ok. Dzięki, adres warszawski, ale obsługują cały kraj. Firma z wysokimi standardami, ale jak na moje potrzeby znalazłam coś ciut tańszego.
              • Gość: werka Re: Wynajem samolotu IP: *.ip.netia.com.pl 21.11.12, 10:28
                Coś tańszego? tzn? możesz polecić kogoś innego? czy poprostu połączenie rozkładowe??
        • a.lizon Re: Wynajem samolotu 22.12.12, 22:05
          Ja znam jeszcze takie usługi wynajmu samolotów: skyluk.com.pl/wynajem-samolotu/. Też spoko, no i polskie.
    • a.lizon Re: Wynajem samolotu - wasze opinie. 22.12.12, 22:07
      Coś mi się poprzedni post źle wkleił - Wynajem samolotów oferuje też skyluk: skyluk.com.pl/wynajem-samolotu
    • Gość: Mandrasala Re: Wynajem samolotu - wasze opinie. IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.03.13, 12:02
      Polecam firmę Call & Fly zarówna na bliskie jak i dalsze trasy. Idealnie sprawdził się wynajem samolotu na krótki weekend do 3miasta na tzw rybkę - samolot czekał na nas 2 dni po czym wróciliśmy nim do domu, podobnie było z wyprawą na 4 dni na narty. W tym roku planujemy jakąś dalsa podróż do Europy - jest wygodnie, nie przechodzisz odpraw i jak lecisz z przyjaciółmi koszty się rozkładają.
      • mandrasala Re: Wynajem samolotu - wasze opinie. 01.03.13, 12:03
        adres to www.callandfly.pl
    • hidarek Re: Wynajem samolotu - wasze opinie. 16.08.18, 14:05
      Polecę Ci firmę Royal Star. Mają bardzo ładne samoloty i profesjonalną obsługę. Z Krakowa do Gdańska leciało mi się ekstra!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka