1.vika 08.12.12, 14:48 Moje pytanie - w Ryanair płacimy kartą z BZ WBK bez opłat a jak jest w innych liniach? Może pytanie dziwi, ale zaczynam i nie mogę tego ogarnąć , odpowiedż bardzo by mi pomogła. Dziękuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gośćwroc Re: przelewy IP: *.internetia.net.pl 08.12.12, 14:53 Po pierwsze Ryanair niedawno zmienił zasady płatności i MC prepaid (bo chyba o tą Ci chodzi) nie znosi opłaty administracyjnej. Tak samo zresztą jak np Visa Electron. Inne linie mają swoje zasady płatności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawracanie.dupy Re: przelewy IP: *.31.167.32.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.12.12, 04:15 MC prepaid znosi opłaty - to jest zagwarantowane prawnie dopóki w PRL-bis nie można wyrobić Visa Ryanair ... takie karty są obecnie dostępne jedynie w Rajchu, Anglii, Irlandii, Włoszech i Hiszpanii, capisci? Niente? "Słoiki" na księżyc :) BZ-WBK albo Pekao SA mają takie karty po 20 zeta - trzeba je tylko doładowywać i działają. Po co stukać bzdety bez sensu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawracanie.dupy Przelewy IP: *.30.233.244.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.12.12, 11:57 Przelewy? Nikomu się nie przelewa ... nawet Irolom i Węgrom. Załóż sama/sam linię lotniczą jak ten klajniak z odstającymi uszami Stefański vel. Plichta i zobaczysz jak jest klawo ... teraz pewnie dają mu zupę z kotła i czerstwy chleb :) Odpowiedz Link Zgłoś
grekan Re: Przelewy 09.12.12, 12:54 Jaki jest sens twojego idiotycznego wpisu....!? Odpowiedz Link Zgłoś
jakanu Re: Przelewy 10.12.12, 10:27 Przy rezerwacji w Wizz Air bezharaczowo zapłacimy tylko kartą Citibank Wizz Air.... Odpowiedz Link Zgłoś