Dodaj do ulubionych

Rezerwacja biletu

IP: *.bialystok.vectranet.pl 25.03.13, 17:39
Witam.Mam pytanie,czy musze na cos uwazac,zwrócic szczególna uwage kupujac bilet na stronie przewoznika?Konkretnie chodzi mi o Lufthanse albo AirFrance.Ostanio bylem leniwy i kupowalem poprzez biuro,ale teraz chcialbym to zrobic sam i nie ukrywam,aby zaoszczedzic pare zloty prowizji
Obserwuj wątek
    • Gość: ikar Re: Rezerwacja biletu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 19:04

Na nic specjalnego. Tuz przed kupieniem biletu będziesz miał okazje przejrzeć
      raz jeszcze cale zamówienie (daty, godziny i cenę). Po sprawdzeniu - klikasz
      i to wszystko. Bilet jest Twój bez pośrednika:)
      • Gość: tommy Re: Rezerwacja biletu IP: *.bialystok.vectranet.pl 25.03.13, 19:38
        A dostane maila potwierdzajacego i czy trzeba go wydrukowac i miec przy sobie czy niekoniecznie?Sorry za glupie pytania:)
        • Gość: ikar Re: Rezerwacja biletu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 19:47

Dostaniesz potwierdzenie transakcji z numerem rezerwacji.
          Nie musisz niczego drukować. Agent linii będzie miał już
          Twoje nazwisko. Musisz mieć dokument identyfikacyjny.
          • Gość: tommy Re: Rezerwacja biletu IP: *.bialystok.vectranet.pl 25.03.13, 20:36
            Ok.dzieki,tak tez myslalem,ale wolalem to jeszcze od kogos uslyszeć:)Pozdrawiam!
    • imw Re: Rezerwacja biletu 26.03.13, 10:10
      Sprawdź te bilety u pośredników bo mogą być dużo tańsze :)
      • Gość: death to broker Zalosna reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.13, 14:20

"Duzo tansze"? Nie plec bzdur, zalosny pośredniku.
        • imw Nie jestem pośrednikiem ale podróznikiem :) 27.03.13, 07:10
          Gdybyś umiał kupować bilety to wiedziałbyś, że mam rację :))

• edd.y Re: Rezerwacja biletu 27.03.13, 08:18
        imw napisał:

> ... u pośredników... mogą być dużo tańsze...<

Przy wszystkich poradach na temat szukania tanich biletow znajdzie się
        zalosny sponsorowany wpis brzmiący jak wyżej. Dla naiwnych.
        • imw Widzisz tu jakiś link ?? 27.03.13, 10:28
          ja potrafię znaleźć tanie bilety :))
          • Gość: konduktor Tnie bilety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.13, 20:14
            Tramwajowe:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka