Dodaj do ulubionych

Lotnisko Stansted

28.06.13, 14:12
Hej. Będę leciała jutro rano ze Stansted do Oslo Rygge, na tym lotnisku będę pierwszy raz, nie znam języka angielskiego i denerwuję się jak tam sobie poradzę. Będę miała bagaż do oddania. Czy ktoś mógłby napisać gdzie po kolei mam iść? Słyszałam też że czasem żeby się dostać do samolotu trzeba jechać jakąś kolejką, czy one są opisane? Mam nadzieję że akurat kolejka mi się nie trafi. Bardzo proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: rafal80 Re: Lotnisko Stansted IP: *.range81-151.btcentralplus.com 19.11.13, 17:04
      Tutaj instrukcja jak wyjść z Lotniska Stansted do taksówek lub autokarów które jadą do Londynu
      www.youtube.com/watch?v=pz_CPo2HBE8
      • Gość: kamey Re: Lotnisko Stansted IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.14, 10:27
        Witam poszukuje osoby która wylatuje z stansted do warszawy raynair 23.07.2014 o godz 18:55. Mój pierwszy raz na tym lotnisku;/
        • cornish1 Re: Lotnisko Stansted 25.06.14, 10:37
          Lotnisko takie same, jak wszystkie. Nic nadzwyczajnego tam się nie robi.
    • tripsta.pl Re: Lotnisko Stansted 25.06.14, 13:54
      Nie ma co się obawiać z pewnością na lotnisku będą oznaczenia, które pomogą się odnaleźć i bez problemu dotrzeć na pokład samolotu. Radzimy udać się na lotnisko odpowiednio wcześniej, tak aby nie czuć na sobie presji czasowej. Chcielibyśmy podzielić się z Wami także kilkoma innymi wskazówkami, które pomogą uniknąć nieprzyjemności na lotnisku.

Szczegóły w linku poniżej: blog.tripsta.pl/2011/02/09/5-zenujacych-wpadek-na-lotnisku/

Pozdrawiamy
      Tripsta.pl
      • Gość: - Re: Lotnisko Stansted IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.14, 20:38
        Spier.dalajcie zalosni spamiarze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka