Dodaj do ulubionych

Lufthansa - Londyn do Gdansk

IP: *.mediaingenuity.com 12.05.14, 18:50
Hej
Bardzo czesto podrozowalem Lufthansa z LHR do Gdanska z przesiadka w Monachium. Idealne polaczenia - dogodne godziny lotow (nie 6 rano czy 21) jak w tanich liniach oraz krotki czas oczekiwania w Monachium. Teraz chcac zabukowac bilet na ta trase widze ze prawie wszytskie polaczenia to minimum 3-4 godz czekania w Monachium (na trasie LHR-GDN, w druga strone nie jest tak tragicznie). Widac Lufa musiala pozmieniac godziny by feed'owac raczej inne loty (USA, Azja? niz te europejskie). Trudno. Pozostaje mi co innego - ale pytanie do Was co? oczywiscie nie chodzi mi o LCC - tzn one sa ok ale Maja chore godziny lotow z podlonndyskich lotnisk. Macie jakies inne pomysly alternatywne? SAS o dziwnych godzinach i z 4 godzinna przesiadka w Kopenhadze za £350 to tez kuriozum.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość portalu Re: Lufthansa - Londyn do Gdansk IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.14, 18:54
      A jaka godzina Ci odpowiada. W tej chwili Wizz lata 2 razy dziennie ( a będzie częsciej), Ryanair w zależności od dnia raz lub dwa razy dziennie.
      • Gość: kroks Re: Lufthansa - Londyn do Gdansk IP: *.20-2.cable.virginm.net 12.05.14, 23:21
        tak wiem, ale mnie interesuja loty sobota/ niedziela a z tanimi liniami jest tak ze wylatuja z Luton lub Stansted kolo 6 lub 8 rano a dla mnie to by oznaczalo noclego w hotelu na lotnisku wiec koszt robi sie wiekszy niz u tradycyjnych przewoznikow a komfort znacznie mniejszy (dodatkowe oplaty za wszytsko). Szkoda, ale widocznie nie ma jak inaczej. Lufthansa mnie zawiodla...
        • jot.be Re: Lufthansa - Londyn do Gdansk 13.05.14, 09:02
          Gość portalu: kroks napisał(a):

> tak wiem, ale mnie interesuja loty sobota/ niedziela a z tanimi liniami jest ta
          > k ze wylatuja z Luton lub Stansted kolo 6 lub 8 rano

Wizz lata z Luton codziennie o 14.55 - bardzo rano to nie jest......

Pozdr
          • Gość: kroks Re: Lufthansa - Londyn do Gdansk IP: *.mediaingenuity.com 13.05.14, 12:09
            nie w weekendy a mnie interesuja tylko weekendy niestety - 8 rano lub 20 wiec za wczesnie i za pozno!
            • jot.be Re: Lufthansa - Londyn do Gdansk 13.05.14, 12:10
              codziennie
              • Gość: kroks Re: Lufthansa - Londyn do Gdansk IP: *.mediaingenuity.com 13.05.14, 12:12
                hmm dziwne - ja potrzebuje leciec 19 lipca i wizzair pokazuje mi tylko 8.10 lub 20
                • jot.be Re: Lufthansa - Londyn do Gdansk 13.05.14, 12:16

> hmm dziwne - ja potrzebuje leciec 19 lipca i wizzair pokazuje mi tylko 8.10 lub
                  > 20

A to prawda.
                  Do końca czerwca jest 14:55 , a potem 8:10

Pozdr
                • jot.be Re: Lufthansa - Londyn do Gdansk 13.05.14, 12:33

> hmm dziwne - ja potrzebuje leciec 19 lipca

Zawsze masz jeszcze naszego narodowego przewoźnika przez WAW za pińcet z hakiem w jedną stronę. Może do lipca wytrzymają :) O 10.20 z LHR....

Pozdr
                  • Gość: kroks Re: Lufthansa - Londyn do Gdansk IP: *.mediaingenuity.com 13.05.14, 12:35
                    i tak wlasnie zrobie - 10.25 z LHR za 122f do GDn. Trudno. No szkoda ze Lufa tak zrobila bo oni fajni byli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka