Dodaj do ulubionych

modlin parking

09.10.14, 13:26
czy ktos moze polecic parking na 13 dni .ogrodzony ,monitorowany i utrwardzony.
Obserwuj wątek
    • formalka Re: modlin parking 21.10.15, 20:06
      Odświeżam temat, bo właśnie wróciłam z urlopu. Leciałam właśnie z Modlina i nie mogłam się tam inaczej dostać niż właśnie własnym samochodem. Zostawiłam auto na parkingu na 8 dni. Tutaj na stronie jest więcej szczegółów modlinparking.pl/ Spodziewałam się, że taki parking kosztuje dużo, ale za cały ten czas zapłaciłam niecałe 100 złotych. Co i tak wydaje się niewielką ceną, biorąc pod uwagę inne lotniska. Myślę, że podobną cenę musiałabym zapłacić, za dojazd autobusem od siebie do Warszawy, a potem kolejką na lotnisko (ja + dwójka dzieci)
    • frequentflyer uwaga spamer grasuje 17.11.15, 14:23
      nie polecam tego parkingu - prowadzi go obrzydliwy spamer
    • w.bednarczyk Re: modlin parking 16.02.18, 08:38
      Polecam parking P38 Modlin www.parklot.pl/pl/parking-lotnisko/modlin/. Parking jest utwardzony, monitorowany bezpieczny
    • 0pzakrzewski Re: modlin parking 21.03.18, 06:18
      Polecam Parking Modlin P1 parkingp1.pl miła obsługa, utwardzony, ubezpieczony, monitorowany i konkurencyjne ceny.
    • marian_q Re: modlin parking 28.07.18, 22:02
      Witam
      Szukałem miejsca do zostawienia auta podczas wakacyjnego wyjazdu. Lecieliśmy do Pescary i sporo czytałem o tym jak najlepiej dojechać na Modlin, parking i podwózka na lotnisko okazała się najtańszą i najlepszą opcją. Postawiliśmy auto na Solid Parking Modlin, miejsce można zarezerwować tutaj solidparking.pl ale warto zadzwonić i porozmawiać. Mają super obsługę która podpowie o której godzinie przyjechać itp. Pamiętam, że dowóz na lotnisko trwał bardzo szybko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka