Gość: Gizbern IP: *.mmj.pl 03.04.06, 13:07 Czy istnieje jeszcze taryfa "Promo" w ofercie Wizz-air? Leciałem na początku tego roku i były takie opcje. Teraz zauwazyłem wyłącznie taryfę 'Web". ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natalia.brzeska Re: Taryfa "Promo" 03.04.06, 13:14 niestety na maj i czerwiec nic nie widziałam. Od jutra będzie nowa promocja, więc może coś będzie. Gdyby ktoś nie wiedział, to Promo to zazwyczaj 54 zł lub 74 zł w jedną stronę już ze wszystkimi opłatami i podatkami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gizbern Re: Taryfa "Promo" IP: *.mmj.pl 03.04.06, 14:00 Tak masz racje- ceny kształtują się na tym poziomie. W takim razie poczekam do jutra i poszperam:) Dzięki z info. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Re: Taryfa "Promo" 03.04.06, 15:32 Zależy jeszcze jaki termin Cię interesuje. Ja kupowałam Promo na październik/listopad/styczeń/luty/marzec/kwiecień (po swiętach). Wątpię, aby w maju (długie weekendy zarówno w Polsce jak i UK), a także czerwcu (wyjazdy studentów do pracy) była znowu taka promocja :-( Odpowiedz Link Zgłoś