Dodaj do ulubionych

Centralwings-trzeba mieć wypukłą kartę kredytową

IP: *.bie.lama.net.pl 10.05.06, 13:03
aby kupić bilet?
Także wtedy gdy kupuję przez telefon?
Obserwuj wątek
    • iberia30 Re: Centralwings-trzeba mieć wypukłą kartę kredyt 10.05.06, 13:23
      bardziej oplaca sie platnosc gotowka-oplata tylko 1,99, a za platnosc karta
      doliczaja 25 zł.
      • Gość: M Re: Centralwings-trzeba mieć wypukłą kartę kredyt IP: *.bie.lama.net.pl 10.05.06, 17:30
        Ale gotówka morzna płacić tylko w złotówkach, czyli za lot z Polski.
        A ja chce kupić bilet DO Polski.
        Mam tylko zwyłą płaską kartę wiza elektron.
        A to chyba nie wystarczy?
        Więc chyba pozostaje kupno biletu przez biuro podróży?
        Nie wiecie jak wysokie prowizje doliczją sobie biura?
        • iberia30 Re: Centralwings-trzeba mieć wypukłą kartę kredyt 10.05.06, 17:33
          w jednym z katowickich biur podrozy doliczaja 60zl, nie wiem jak to wyglada w
          innych biurach.Co do karty-ja placilam wypukla, zwykla nie probowalam, a tym
          razem mam zamiar zaplacic gotowka.
          • bajlandia1 Re: Centralwings-trzeba mieć wypukłą kartę kredyt 10.05.06, 18:42
            ja płacę z konta internetowego - centralwings dolicza za to 5 zł
        • Gość: NESCA Re: Centralwings-trzeba mieć wypukłą kartę kredyt IP: 195.164.6.* 17.05.06, 18:46
          WYSOKOŚĆ PROWIZJI ZALEŻY OD BIURA. oD 50 ZL WZWYŻ
      • Gość: Ania Re: Centralwings-trzeba mieć wypukłą kartę kredyt IP: *.chello.pl 10.05.06, 21:32
        Co Ty znowu opowiadasz?! Płaciłam w Centralwings kartą VISA, bilet miał
        kosztować 396 PLN (po 198 PLN w każdą stronę) i nic mi nie doliczali. Jeżeli
        płatność za użycie karty istnieje, jest wliczona w cenę biletu.
        • iberia30 Re: Centralwings-trzeba mieć wypukłą kartę kredyt 10.05.06, 21:40
          sluchaj dzisiaj kupowalam bilet, chcialam zaplacic VC ale pokazal mi sie
          komunikat, ze do ceny koncowej tj.296 zl dolicza mi 25 zl, wiec moze nie
          wmawiaj mi przyslowiowego dziecka w brzuch.Wystarczy,ze cena biletu od wczoraj
          wzrosla o 50 zl to jeszcze mam placici 25 zl za platnosc karta?
          Owszem dziwne, bo kupowalam u nich bilet na poczatku kwietnia i takiej oplaty
          mi nie doliczali.
        • iberia30 Re: Centralwings-trzeba mieć wypukłą kartę kredyt 10.05.06, 21:47
          DANE PŁATNIKA

KOSZT CAŁKOWITY

Do zapłaty 346,00 PLN
          Zapłacono 0,00 PLN
          Do zapłaty pozostało 346,00 PLN

Do ceny biletu zostanie doliczona opłata 25 PLN za rezerwację wykonaną online.
          Otrzymasz natychmiastowe potwierdzenie metodą, która została wybrana w trakcie
          rezerwacji.

INFORMACJE O PŁATNOŚCIACH

Do zapłaty PLN Do ceny biletu zostanie doliczona opłata 25 PLN za
          rezerwację wykonaną online. Otrzymasz natychmiastowe potwierdzenie metodą,
          która została wybrana w trakcie rezerwacji.

no i.......?
          • bajlandia1 tu odpowiedź: 10.05.06, 22:08
            www.mojeprzeloty.pl/nowosc.php?dzien=2006-04-30&org=centralwings
            Chociaż to dziwne bo mi za płatność przelewem doliczyli 5zł a nie 10
            • iberia30 Re: tu odpowiedź:-dzieki:-) 10.05.06, 22:17
              nie umialam skojarzyc gdzie widzialam te informacje :-)
        • Gość: NESCA Re: Centralwings-trzeba mieć wypukłą kartę kredyt IP: 195.164.6.* 17.05.06, 18:51
          ZALEŻY KIEDY KUPOWALAŚ TEN BILET. DODATKOWĄ OPLATĘ WPROWADZILI OD POLOWY KWIETNIA.
          PO ZA TYM MOGLI PODAĆ CI CENĘ CALKOWITĄ I NAWET NIEWIEDZIALAŚ O TYM.
    • Gość: ilecka. Re: Centralwings-trzeba mieć wypukłą kartę kredyt IP: *.41-151.net24.it 10.05.06, 23:24
      po raz tysieczny:

nie chodzi o to zeby karta kredytowa byla wypukla lub niewypukla. chodzi o to
      zeby miala "uprawnienia" do zawierania takiego typu tarnsakcji od banku ktory
      ja wystawil.

ja placilam w centralu visa electron niewypukla, ale pre-paid, wystawiona we
      wloszech. to tak na przyklad.
      • Gość: M visa electron = visa????? IP: *.bie.lama.net.pl 11.05.06, 00:50
        Ale przy płaceniu w centralu kartą nie ma do wyboru opcji visa elektron.
        Więc co, należy wybrać visa? Przecież to chyba nie to samo.
        • Gość: ilecka. Re: visa electron = visa????? IP: *.41-151.net24.it 15.05.06, 22:56
          Ja mam na karcie 2 loga VISA i VISA ELECTRON, i w rezerwacji wybrałam VISA.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka