Gość: andzia IP: *.ztpnet.pl 13.11.06, 21:37 powiedzcie gdzie mozna przewozic jedzenie...w podrecznym czy raczej w tym podstawowym bagazu??? czy ryanair gdzies o tym mowi??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szczerze Re: bagaz ... IP: 195.164.6.* 15.11.06, 08:16 Zalezy co i ile przewozisz, ale jezeli wieksza ilosc (np. puszki itp.) radzilabym wrzucic je do rejestrowanego bo moga sie przyczepic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: bagaz ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 13:45 Ja w regulaminie centralwing wyczytalam ze jedzenia nie nalezy przwozic w bagazu nadawanym bo moze ulec zniszczeniu (za co oni nie biora odpowiedzialnosci). W praktyce mozna wkladac tu i tu. Czesto na trasie polska- irlandia w samolotach czuc kielbaska. Ja wiozlam w bagazu nadawanym. Ps. zaraz pewnie trafi sie ktos kto skrytykuje pomysl brania jedzenia wiec sie nie przejmuj :)) PS2. Widzialm ludzi co mieli cale walziki wypchane kielbaskami i jakos nikogo to nie dziwilo :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azor Re: bagaz ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 19:15 tiaa... wiosną w Oslo, na lotnisku Gardermoen, na taśmie bagażowej, obok walizek, plecaków i innych bagaży z pasażerów z PL można było zobaczyć luzem krążące serki, puszki, mięsko i kiełbaski... uroczy widok... :) karuzela z kiełbaskami :)) nasza nowa świecka tradycja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: bagaz ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 15:15 to ja w pazdzierniku w dublinie widzialam krazace flaszki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doda Re: bagaz ... IP: *.uco.es 22.11.06, 18:04 Smiejcie sie, ale niektorym naprawde brakuje za granica polskich produktow... Nie mowie tu o kims kto leci na tydzien pozwiedzac, ale jak ktos jest za granica rok, dwa czy dziesiec, to ogorki kiszone, kapusta, poledwica sopocka czy ser bialy (ja mam problem z ich kupieniem) sa rarytasem i potrafia sprawic przeogromna radosc. Spakuj do bagazu duzego, odprawialnego. Oczywiscie nie pakuj sloikow, bo ostroznie to sie z bagazami nie obchodza :) Odpowiedz Link Zgłoś