03.01.07, 11:48
Czy nie sądzicie, ze to straszna wiocha, jak po przylocie, ludzie co mało
lataja nie zrywaja wywieszek bagażowych, podkreślając swój wątpliwyy status
ludzi światowych?
Obserwuj wątek
    • 3fx Re: Wiocha!!! 03.01.07, 12:01
      Słyszałem taką wersję że to na szczęście i że zrywasz starą wywieszkę bagażową
      tuż przed tym jak dostajesz nową:)
    • tierralatina Re: Wiocha!!! 03.01.07, 13:31
      Nie sadze. Niech kazdy robi tak jak ma ochote. Musisz wszystko oceniac?
      Przeszkadzaja Ci te wywieszki? Zazdroscisz?
      Znam wielu takich co naprawde bardzo duzolataja i wywieszek nie zrywaja do
      czasu nastepnego lotu...
      • mikolaus Re: Wiocha!!! 03.01.07, 14:21
        Wiesz, nie zauwazylem masowego zrywania labelek na na bagaz w zadnym kraju na
        swiecie.dobrze jest to robic z jednego powodu-paletajac sie po miescie z nawet
        mala walizka z naklejka linii lotniczych jestes potencjalnym celem dla
        zlodzieji bo wydaje im sie ze wracasz lub jedziesz za granice i warto sprobowac
        cie okrasc.
        pozdr
    • Gość: lili Re: Wiocha!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 17:46
      Aaaa no tak masz racje, ja nie mieszkam w Warszawie, wiec z Okecia sie musze
      jeszcze jakos dostac do mojego miasta i gdy tak lece z waliza i wywalonym
      jezorem na taksowke, zeby zdazyc na pociag, to mysle tylko o tym zeby zerwac
      wywieszke bagazowa i zastanawiam sie czy jak zerwe na postoju to juz wiocha
      bede czy jeszcze nie
      • Gość: Warszawka Re: Wiocha!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 18:02
        Bardzo slusznie, szczegolnie jak wezmie sie pod uwage pochodzenie 90% obenych
        mieszkancow Warszawy.
    • Gość: bdzibdzionka. Re: Wiocha!!! IP: *.37-151.net24.it 03.01.07, 18:06
      Moim zdaniem wieksza wiocha jest zwracanie uwagi na takie sprawy i ocenianie
      ludzi wedlug tego czy zdjeli naklejke czy nie.
      Przypuszczam ze 95% osob ktore maja przewieszke na walizce nie zwracaja na to
      uwagi, i nie wydaje im sie zeby cokolwiek demonstrowali, za to takie osoby jak
      ty tak.
    • iberia.pl Re: Wiocha!!! 03.01.07, 18:55
      zawsze zrywam te wywieszke przed nastepny wyjazdem, ale skoro to taki obciach
      to postaram sie aby uskuteczniac "MNIEJSZA wioche" i bede ja od razu zrywac po
      odebraniu bagazy z tasmociagu, tylko co jak kosza na smieci nie znajde?:-DD
      • Gość: frequentflyer Re: Wiocha!!! IP: *.acn.waw.pl 03.01.07, 20:18
        przy taśmie to za wcześnie. w las vegas kawał za taśmociągiem umundurowana
        kobitka cięższa ode mnie ze dwa razy zarządziła kontrolę i była wiocha jak ze
        śmieciu musiałem wyciągać poszarpane wywieszki żeby porównała z tym odcinkiem
        nalepionym na bilet.
        • iberia.pl Re: Wiocha!!! 03.01.07, 20:38
          ups :-DDDD to qrcze kiedy mamy te nalepki odczepiac?
    • derduch Re: Wiocha!!! 03.01.07, 19:41
      A co mnie obchodzi wywieszka na cudzej walizie? A niech ma i 5 sztuk, najwyzej
      niszczarka na lotnisku mu w inne miejsce toboły pośle.
      Mnie osobiście wprawiają w dobry humor ludzie którzy na lotnisku noszą jeszcze
      opaski od all inclusive, że kurde mi się nigdy nie trafiła opcja co lotnisko
      obejmuje :-(
      • Gość: MXXM Re: Wiocha!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 20:39
        Podam jeden powód by zrywać przywieszkę w miarę szybko: potem przywiera
        naprawdę mocno - i nie tylko trudno ją zerwać, ale brudzi klejem rączkę - a
        wtedy tylko acetonem usuniesz:)
        • iberia.pl Re: Wiocha!!! 05.01.07, 21:16
          ??? nie wiem jakie Ty miales przywieszki ale jakos nic mi z kleju nie oblazi...
          • ilecka Re: Wiocha!!! 05.01.07, 21:39
            Jak jest bardzo ciepło to ten klej potrafi trochę popuścić. Ciepła woda też pomoże.
    • Gość: E. Re: Wiocha!!! IP: *.szwajcarska.pl 06.01.07, 00:04
      Sądzimy, że nie masz innych problemów, tylko zwracanie uwagi na jakieś
      wywieszki, którego nikogo poza tobą nie obchodzą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka