gate10 03.01.07, 11:48 Czy nie sądzicie, ze to straszna wiocha, jak po przylocie, ludzie co mało lataja nie zrywaja wywieszek bagażowych, podkreślając swój wątpliwyy status ludzi światowych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3fx Re: Wiocha!!! 03.01.07, 12:01 Słyszałem taką wersję że to na szczęście i że zrywasz starą wywieszkę bagażową tuż przed tym jak dostajesz nową:) Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Re: Wiocha!!! 03.01.07, 13:31 Nie sadze. Niech kazdy robi tak jak ma ochote. Musisz wszystko oceniac? Przeszkadzaja Ci te wywieszki? Zazdroscisz? Znam wielu takich co naprawde bardzo duzolataja i wywieszek nie zrywaja do czasu nastepnego lotu... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaus Re: Wiocha!!! 03.01.07, 14:21 Wiesz, nie zauwazylem masowego zrywania labelek na na bagaz w zadnym kraju na swiecie.dobrze jest to robic z jednego powodu-paletajac sie po miescie z nawet mala walizka z naklejka linii lotniczych jestes potencjalnym celem dla zlodzieji bo wydaje im sie ze wracasz lub jedziesz za granice i warto sprobowac cie okrasc. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Wiocha!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 17:46 Aaaa no tak masz racje, ja nie mieszkam w Warszawie, wiec z Okecia sie musze jeszcze jakos dostac do mojego miasta i gdy tak lece z waliza i wywalonym jezorem na taksowke, zeby zdazyc na pociag, to mysle tylko o tym zeby zerwac wywieszke bagazowa i zastanawiam sie czy jak zerwe na postoju to juz wiocha bede czy jeszcze nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawka Re: Wiocha!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 18:02 Bardzo slusznie, szczegolnie jak wezmie sie pod uwage pochodzenie 90% obenych mieszkancow Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bdzibdzionka. Re: Wiocha!!! IP: *.37-151.net24.it 03.01.07, 18:06 Moim zdaniem wieksza wiocha jest zwracanie uwagi na takie sprawy i ocenianie ludzi wedlug tego czy zdjeli naklejke czy nie. Przypuszczam ze 95% osob ktore maja przewieszke na walizce nie zwracaja na to uwagi, i nie wydaje im sie zeby cokolwiek demonstrowali, za to takie osoby jak ty tak. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Wiocha!!! 03.01.07, 18:55 zawsze zrywam te wywieszke przed nastepny wyjazdem, ale skoro to taki obciach to postaram sie aby uskuteczniac "MNIEJSZA wioche" i bede ja od razu zrywac po odebraniu bagazy z tasmociagu, tylko co jak kosza na smieci nie znajde?:-DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frequentflyer Re: Wiocha!!! IP: *.acn.waw.pl 03.01.07, 20:18 przy taśmie to za wcześnie. w las vegas kawał za taśmociągiem umundurowana kobitka cięższa ode mnie ze dwa razy zarządziła kontrolę i była wiocha jak ze śmieciu musiałem wyciągać poszarpane wywieszki żeby porównała z tym odcinkiem nalepionym na bilet. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Wiocha!!! 03.01.07, 20:38 ups :-DDDD to qrcze kiedy mamy te nalepki odczepiac? Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Wiocha!!! 03.01.07, 19:41 A co mnie obchodzi wywieszka na cudzej walizie? A niech ma i 5 sztuk, najwyzej niszczarka na lotnisku mu w inne miejsce toboły pośle. Mnie osobiście wprawiają w dobry humor ludzie którzy na lotnisku noszą jeszcze opaski od all inclusive, że kurde mi się nigdy nie trafiła opcja co lotnisko obejmuje :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MXXM Re: Wiocha!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 20:39 Podam jeden powód by zrywać przywieszkę w miarę szybko: potem przywiera naprawdę mocno - i nie tylko trudno ją zerwać, ale brudzi klejem rączkę - a wtedy tylko acetonem usuniesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Wiocha!!! 05.01.07, 21:16 ??? nie wiem jakie Ty miales przywieszki ale jakos nic mi z kleju nie oblazi... Odpowiedz Link Zgłoś
ilecka Re: Wiocha!!! 05.01.07, 21:39 Jak jest bardzo ciepło to ten klej potrafi trochę popuścić. Ciepła woda też pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Wiocha!!! IP: *.szwajcarska.pl 06.01.07, 00:04 Sądzimy, że nie masz innych problemów, tylko zwracanie uwagi na jakieś wywieszki, którego nikogo poza tobą nie obchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś