adams123 09.01.07, 20:31 zarezerwowałem przelot do Kuala Lumpur - cjakie opinie o tych liniach ? jak z serwisem ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwirekiwigura Re: Emirates Airlines - opinie 09.01.07, 21:04 Ty tak powaznie? Przeciez to kompania zaliczana od lat do 5-6 najlepszych na swiecie. Serwis rewelacyjny! Odpowiedz Link Zgłoś
adams123 Re: Emirates Airlines - opinie 09.01.07, 22:14 poważnie... :) tez miałem takie opinie i od lat chciałem z nimi poleciec ;) dzisiaj jednak odwiedziłem www.airlinesquality.com, gdzie opinie baaardzo różne ;) co prawda częśc to chyba "zepsuci lataniem malkontenci" , ale postanowiłem zapytać ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Californios Re: Emirates Airlines - opinie IP: *.aster.pl 09.01.07, 22:23 Jedna z trzech najlepszych, obok Singapore i ANA, linii lotniczych na swiecie. Serwis na najwyzszym poziomie, tylko nowe samoloty, na dodatek mozliwosc stopoveru w Dubaju. Do wyboru 500 kanalow rozrywkowych, super jedzenie i masujace fotele (ale to juz tylko w pierwszej klasie). Odpowiedz Link Zgłoś
adams123 Re: Emirates Airlines - opinie 09.01.07, 22:45 dzięki ;) , więc juz się cieszę :) i za dwa tygodnie pakuje walizki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Emirates Airlines - opinie 10.01.07, 17:50 Hej kochany takie pytanie od ciebie? Zaskakujesz mnie ;)) Koleżanka teraz dla nich lata. Zadowolona jest z pracy, a samoloty ponoć miodzio. Airbusiki wszelkich rozmiarów. No i zazdroszczę podróży Odpowiedz Link Zgłoś
adams123 Re: Emirates Airlines - opinie 10.01.07, 20:41 Hej Myniek :) how are you :) ? wiedzialem ze dobrzy, ale po opiniach na stronie wyżej cytowanej postanowilem sie dowiedziec u źródeł - może ktoś lecial :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szaman Re: Emirates Airlines - opinie IP: *.aster.pl 10.01.07, 20:53 Lecialem zarowno w klasie ekonomicznej, jak i w biznesie. Za kazdym razem bylo super. Odpowiedz Link Zgłoś
arpa1 Re: Emirates Airlines - opinie 11.01.07, 04:37 adams123, zdaj prosze (prosimy?) relacje po fakcie. Mi sie zdarzalo, i nie narzekalem, ale to stare dzieje. Obecnie slysze duzo dobrego i przyznam sie, ze na Skytraxie tez raczej nie wychwytuje duzo negatywow (wiarygodnych). Mam rowniez chec korzystac, byc moze calkiem intensywnie.. tak czy inaczej - prosba o jakies info po podrozy. Z gory dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
adams123 Re: Emirates Airlines - opinie 11.01.07, 12:46 oki ;) choć teraz pojawiła się jeszcze opcja Cancun i LOT plus American Airlines , wiec nie wiem gdzie te wakacje w końcu będą. rezerwacja do poniedziałku wiec bede wybierał przez weekend :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ekspert Re: Emirates Airlines - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 14:40 Bilety na podroze z Polski liniami Emirates i Condor (np. do Cancun) kupic mozna w kazdym biurze IATA. Obie te linie reprezentuje w Polsce Aviareps SA (Emirates - tel 0-22-6323205, Condor - tel 0-22-6312122) Odpowiedz Link Zgłoś
adams123 Re: Emirates Airlines - opinie 11.01.07, 22:18 wiem, wiem ;) rezerwowałem tam u Pani Marii K. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Dubai Airport 14.01.07, 19:38 www.spaceimagingme.com/content/Downloads/samples/Dubai_Airport.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Emirates Airlines - opinie IP: *.aster.pl 15.01.07, 00:30 Sprzedaję je od dawna - żadnych skarg - jedne z najlepszych linii - gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syjamczyk Re: Emirates Airlines - opinie IP: 61.7.249.* 16.01.07, 02:07 Slyszalem ze niedawno na trasie Melbourne-Dubai stoliki byly wrecz oblepione brudem a koce wrecz smierdzialy zygami. Obsuga kazala pasazerom posprzatac i bardzo niechetnie wymienila koce... Odpowiedz Link Zgłoś
arpa1 Re: Emirates Airlines - opinie 16.01.07, 04:43 Co za bzdura. Moze jeszcze bys podal jakies wiarygodne zrodlo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaacek Re: Emirates Airlines - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 23:18 Faktycznie, trudno mi to sobie wyobrazić. Serwis, jedzenie, program w czasie lotu, obsługa na najwyższym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Emirates Airlines - opinie 17.01.07, 00:02 Rankingi linii lotniczych: www.airlinequality.com/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś