elwisz1 29.06.08, 12:15 Jak ma się sprawa z bagażem w WizzAir? Czy bagaż rejestrowany ma ograniczone wymiary (wymiary 55x20x40 dotyczą podręcznego?)? Jak podchodzą do brania elektroniki w bagaż podręczny - robią problemy? Na co jeszcze muszę uważać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: Bagaż w WizzAir 29.06.08, 12:37 elwisz1 napisał: > Jak ma się sprawa z bagażem w WizzAir? Czy bagaż rejestrowany ma ograniczone> wymiary (wymiary 55x20x40 dotyczą podręcznego?)? "bagaż rejestrowany Maksymalne wymiary jednej sztuki bagażu mieszczącej się w otworze luku bagażowego wynoszą: Szerokość: 1,499 m (59 cali) Wysokość: 1,194 m (47 cali) Długość: 1,715 m (67,5 cali)" zrodlo : book.wizzair.com/useful_information/baggage/#1 >Jak podchodzą do brania elektroniki w bagaż podręczny - robią problemy? co masz na mysli ? Laptop?aparat cyfrowy,Palmtop? z tym nie ma problemu. > Na co jeszcze muszę uważać? dosc rygorystycznie przestrzegaja,zeby pasazerowie mieli tylko jedna sztuke bagazu podrecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
elwisz1 Re: Bagaż w WizzAir 29.06.08, 12:41 dzięki wcześniej przeglądałem regulamin na chybcika i zasugerowałem się, że te małe wymiary dotyczą bagażu rejestr., dziś (na dzień przed wyjazdem :>) przejrzałem go jeszcze raz i zdałem sobie sprawę z niedopatrzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś