Gość: Mikrus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.09, 22:16 Napiszcie proszę, czy lotnisko Londyn Luton jest czynne całą dobę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vicealigator Re: Lotnisko Londyn-Luton czynne całą dobę? 03.01.09, 23:45 Tak i mozna bez problemu sie przespac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butch Re: Lotnisko Londyn-Luton czynne całą dobę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 18:45 przespać? chyba na okropnie niewygodnych fotelach albo na podłodze... w październiku kiblowałem tam prawie cała noc (spadło 3 cm śniegu i Korona Brytyjska tego nie wytrzymała) - o godz. 22.30 zamknęli wszystkie sklepy w hali odlotów z wyjątkiem jednego baru/sklepu gdzie dostępne były jedynie kanapki (po interwencji u managera Hindusa, który z zaplecza zaczął coś przynosic) Odpowiedz Link Zgłoś
vicealigator Re: Lotnisko Londyn-Luton czynne całą dobę? 04.01.09, 19:26 A czego sie spodziewales? Ze na noc zamieniaja hale w 3-gwiazdkowy hotel? Oczywiscie, ze na podlodze lub w fotelach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butch Re: Lotnisko Londyn-Luton czynne całą dobę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 22:43 gratuluję, równie dobrze możesz powiedzieć że można się przespać na Dworcu Centralnym lub na dworcu w Koluszkach chyba sobie kolego/koleżanko robisz jaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
vicealigator Re: Lotnisko Londyn-Luton czynne całą dobę? 06.01.09, 11:56 Domyslam sie, ze niewiele podrozowales. Wielu ludzi z roznych powodow nocuje na lotniskach. Albo na gloej podlodze albo rozkladaj maty czy spiwory.W Luton czy Stansted nieraz jest nawet kilkaset osob. Ale nie wszystkie lotniska sa otwarte na noc, wiec ludzie na forach nieraz o to pytaja. Odpowiedz Link Zgłoś
vicealigator Re: Lotnisko Londyn-Luton czynne całą dobę? 06.01.09, 12:17 No i dochodzi kwestia reakcji pracownikow - gdzieniegdzie sie czepiaja. Dawno nie bylem na tym dworcu, ale nie sadze zeby byli zadowoleni, gdyby ludzie zaczeli sie tam ukladac na podlogach do spania. Odpowiedz Link Zgłoś
iwwo2 Re: Lotnisko Londyn-Luton czynne całą dobę? 07.01.09, 11:29 Na Luton się nie czepiają. Spałem w śpiworze na rzeczywiście mało wygodnym foteliku, choć na początku zapowiadało się lepiej. Rozłożyłem śpiwór na wykładzinie w sali automatów do gry, ale po godzinie wypłoszyło mnie kilku nastolatków uparcie grających, co generowało nieprzyjemne dźwięki - przeniosłem się na niewygodny fotelik. Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek A Gatwick? 07.01.09, 21:50 Hej A na Gatwick nie ganiaja za spanie? czynne jest cala dobe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko666 Re: A Gatwick? IP: *.chello.pl 07.01.09, 22:02 NIE, TAK www.sleepinginairports.net/europe/londongatwick.htm Odpowiedz Link Zgłoś