bendek666 02.05.09, 20:59 Witam. Czy ktoś z Was praktykował może zabranie na pokład garnituru w pokrowcu, jako bagaż podręczny? Lecę Wizzair'em. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
only_mej Re: Garnitur w Wizzair 02.05.09, 21:18 Tu masz podobny temat forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=711&w=93630279&a=93630279 Odpowiedz Link Zgłoś
bendek666 Re: Garnitur w Wizzair 02.05.09, 21:21 czytałem wcześniej, ale mało z niego wynika Odpowiedz Link Zgłoś
vous_etes Re: Garnitur w Wizzair 02.05.09, 21:59 obsługa może się czepiać, ale nie musi. W Ryanairze prawdopodobnie by się czepiali i oczekiwali, że stworzysz z całego bagażu jedną sztukę. w norwegianie zdarzyło mi się lecieć z walizką podręczną i torbą na ramię i nikt nie powiedział ani słowa. podejście wizzaira wydaje się umiarkowanie-rygorystyczne. Rozumiem, że oprócz garnitura, chcesz wziąć jeszcze coś na pokład, czy tylko garnitur w pokrowcu. Bo jeśli sam garnitur, to nie powinno być problemu, bo możesz go zmieścić w oczekiwanych wymiarach. Odpowiedz Link Zgłoś
bendek666 Re: Garnitur w Wizzair 03.05.09, 09:48 Chcę wziąć sam garnitur jako jeden bagaż podręczny, a drugi będzie miała żona. Ja też myślę, że się uda, zadzwoniłem w tej sprawie na infolinię Wizzaira (jedyne 3,66 zł za minutę), ale pani z infolinii uporczywie klepie formułki o rozmiarach bagażu, które można przeczytać na stronie internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś