Dodaj do ulubionych

parking przy Okęciu

• chodexer Re: parking przy Okęciu 21.12.12, 09:08
      Ja polecam :)

a jakbyś startował kiedyś z Wrocławia to najtańszy jest "Pod Żyrafą" a obsługa niczym "all inclusive" heh :-) parking-pod-zyrafa.pl/o-parkingu.php
      • Gość: Magda Re: parking przy Okęciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.13, 12:09
        Moim zdaniem najlepszy parking jest przy Krakowskiej 42. Ponieważ często latam z malutkimi dziećmi ważne są dla mnie szybkie transfery. Szczególnie teraz kiedy jest zimno ważne jest aby nie czekać na mrozie na samochód transferowy. Muszę powiedzieć że panowie z P42 naprawdę dają radę i na lotnisku są zawsze pierwsi.
    • Gość: marbach Re: parking przy Okęciu IP: *.ptim.net.pl 24.03.13, 18:44
      Ja korzystam z parkingu www.odlotowyparking.pl naprawde godni polecenia - wielkie dzieki za pomoc przy odpaleniu samochodu
      • dzinnna Re: parking przy Okęciu 22.04.13, 16:43
        Najlepszy parking przy lotnisku Okęcie (i inne), tani i bezpieczny zawsze znajdziecie na www.24parkinglotnisko.pl
        Sprawdziłam już 2 i się nie zawiodłam - plecam! Wybrane na podstawie opinii internautów 8]
        • adninistrator Re: parking przy Okęciu 28.04.13, 22:11
          www.parkinglotnisko18.pl/
          Śiwetny parking, darmowy transfer, monitoring i miła obsługa
          Ciąża
    • Gość: IRENA Re: parking przy Okęciu IP: *.play-internet.pl 30.04.13, 13:48
      JA KORZYSTAM Z PARKINGU W RASZYNIE ul JASNA 22
      I JESTEM ZADOWOLANA PARKING UBEZPIECZONY MONITORING I CO WAZNE 2 BUSY KTÓRE DOWOŻĄ NA LOTNISKO 15 MIN
      POLECAM 70 ZŁ TYDZIEŃ
      www.wawaparking.pl
      • Gość: adam Re: parking przy Okęciu IP: *.play-internet.pl 19.05.13, 11:16
        podzielam zdanie Pani Ireny
        wawaparking.pl jest to kameralny parking i nie drogi właściciele sami obsługuja klientów
        • Gość: dociekliwy Re: parking przy Okęciu IP: *.183.238.6.dsl.dynamic.t-mobile.pl 19.05.13, 23:28
          ha, jak już piszecie sobie pochlebne komentarze to korzystajcie z różnych IP, albo przynajmniej odczekajcie więcej niż 5min. między komantarzami... ;)
    • Gość: rozczarowana Re: parking przy Okęciu IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.13, 01:24
      Opowiem Wam dzisiaj przygodę z parkingiem na Janka Muzykanta.
      Będę trzymać się faktów:
      1. na transfer z lotniska czekaliśmy z małymi dziećmi 40 minut
      2. co 10 minut otrzymywałam informację, że "koledzy są w drodze" co było wierutnym kłamstwem
      3. okazało się, że parking w sobotę popołudniu dysponował 1 oznakowanym busem i nieoznakowanym wanem, co spowodowało tak długi transfer, panowie nie byli na to przygotowani
      4. Panowie kierowcy i dyspozytor nie powiedzieli "przepraszamy za długie oczekiwanie", ale coś w stylu "nie nasza wina, że samoloty jednoczesnie lądują", "nie Pani jedna jest na świecie i musimy wszystkich obsłużyć", "jak Pani chciała, to było trzeba wziąć taksówkę, byśmy Pani zwrócili".

To było naprawdę żenujące i nieprzyjemne.
      Wystarczyło powiedzieć "przepraszam".
      Generalnie, to nie parking, ale prowizorka z 1 oznakowanym samochodem do transferu. Nie polecam! Jesli nie chcecie się denerwować w oczekiwaniu na transfer, to polecam inny parking!
    • Gość: irena Re: parking przy Okęciu IP: *.play-internet.pl 19.05.13, 11:11
      ja korzystałam z parkingu 42 i zadna rewelacja samochod na samochodzie i frogo można znależć tańsze parkingi i nie tak zatłoczone
      ps.ja ostatnio korzystałam z wawaparking tanio i solidnie
      www.wawaparking.pl/
    • 24parkinglotnisko.pl Re: parking przy Okęciu 04.06.13, 22:38
      Krakowska 42 - najlepszy również w naszym rankingu internautów.
      Sprawdź na 24parkinglotnisko.pl
      • Gość: Maciej Re: parking przy Okęciu IP: *.244.145.55.dynamic.ttnet.com.tr 18.06.13, 10:38
        Odnosnie parkingow to zawsze Warto zadzwonic na parking i dowiedziec sie ile maja aut transferowych i ilu pracownikow do obslugi. Kazdy robi dobra reklame, a potem okazuje sie ze trzeba zamknać brame i zostawic parking samopas, aby odebrac klientow z lotniska. Transfer trwa godzine bo jest korek, parking stoi niestrzezony, bo wlasciciel stoi w korku aby odebrac klientow z lotniska...potem sa nerwy i płacz. Dzwonic i pytac!
    • Gość: najnaj Re: parking przy Okęciu IP: *.182.201.101.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.06.13, 22:52
      Cały czas to samo ip z krakowskiej 42, nie macie co robić? Dajcie sobie spokój, niech każdy wybierze sam parking, zamiast sobie slodzić albo haki wieszać!
    • Gość: paweł Re: parking przy Okęciu IP: *.szczecin.mm.pl 02.08.13, 17:29
      W serwisie tanie parkingi można znaleźć parkingi przy lotnisku w Bydgoszczy ale te przy Okręciu też są wystarczy zmienić na Warszawę.
    • adninistrator Re: parking przy Okęciu 10.10.13, 21:18
      Zdecydowanie najtaniej jest na www.parkinglotnisko18.pl/
      I nie sugerowałem się tylko ceną ale też i bezpieczeństwem. Jest strzeżony, monitoring i ubezpieczenie parkingu.
    • Gość: Maciejos Parking Krakowska 42 IP: *.mynet.at 26.11.13, 17:55
      Bardzo fajną promocję mają na Krakowskiej 42. Do biletu parkingowego dostaliśmy specjalny kupon dzięki któremu otrzymaliśmy 10% rabatu w restauracji na lotnisku. Nie jest to może najważniejsze, ale biorąc pod uwagę ceny na lotnisku pozwala zaoszczędzić parę złotych. Myślę jednak, że największą zaletą parkingu jest położenie. Tuż przy południowej obwodnicy Warszawy. Jest to szczególnie ważne, jeśli nie znamy miasta i nie chcemy tracić czasu stojąc w korkach.
    • Gość: artcic Re: parking przy Okęciu IP: *.play-internet.pl 28.12.13, 17:43
      dla mnie też najlepszy jest park & Fly, przy Alei Krakowskiej 42. Fajna obsługa i sprawna, często dowożą na lotnisko, no i ceny przystępne.
    • Gość: Zadowolony Polecam parking-lotnisko.pl IP: *.alfa.pl 29.05.14, 09:17
      też z czystym sumieniem mogę polecić www.parking-lotnisko.pl Szybko sprawnie i bez kłopotów. Niektórzy piszą o długim czekaniu na busa, ale może trafili na jakiś kiepski dzień. Ja nie miałem z tym problemów, tak więc ja i moja rodzina szybko dostaliśmy sie tam i z powrotem. Na prawdę POLECAM!!
    • Gość: bunga bunga Re: Polecam parking-lotnisko.pl IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.14, 18:27
      najlepszy z jeziorkiem po deszczu
    • Gość: Mik parking IP: *.nitka.net.pl 23.06.14, 15:27
      ostatnio korzystałem z usług firmy okęcie38.pl i byłem zadowolony: transport na lotnisko gratis. Niemniej firm jest "jak mrówek" i oferta wszędzie podobna.
    • waitingnow Re: parking przy Okęciu 27.11.14, 05:56
      Jeżeli szukasz parkingu przy lotnisku okęcię to mogę Ci polecić tą firmę:

Park FOR YOU Szyszkowa 48
      Adres: Okęcie ul.Szyszkowa 48, Parking Okęcie 24h
      Warszawa Mazowieckie 02-285
      REGON: 011445498
      NIP: 5261056456
      +48 503 111 444
      www.parkingiokecie.pl
    • waitingnow Re: parking przy Okęciu 27.11.14, 05:57
      Jeżeli szukasz parkingu przy lotnisku okęcię to mogę Ci polecić tą firmę:

Park FOR YOU Szyszkowa 48
      Adres: Okęcie ul.Szyszkowa 48, Parking Okęcie 24h
      Warszawa Mazowieckie 02-285
      REGON: 011445498
      NIP: 5261056456
      +48 503 111 444
      www.parkingiokecie.pl
      • aniaa02 Re: parking przy Okęciu 21.05.17, 13:22
        Ja ten parking odradzam wszystkim. Po odebraniu bagazu zadzwonilismy do kierowcy, aby odebral nas z lotniska.
        Kierowca spytal o liczbe osob (2 os. dorosle + 1 niemowle), a nastepnie oznajmil by udac sie na okreslone miejsce i ze za chwile bedzie. Czekalismy na transport z malym, chorym i zmeczonym dzieckiem. Po przyjezdzie kierowcy i spakowaniu calego bagazu okazalo sie, ze jest tylko jedno wolne miejsce. Kierowca zaproponowal by ojciec dziecka pojechal z bagazem, a matka z placzacym niemowleciem na rekach zostala na lotnisku. Na nasze oczywiste protesty kierowca w ogole nie reagowal, wsiadl do busa i odjechal z naszymi bagazami (w tym wozkiem dzieciecym, jedzeniem i piciem dla niemowlaka). Na kolejny transport czekalismy kolejne 30min nie majac nawet nic dla dziecka. Kierowca zachowal sie nieludzko, w kazdej pracy potrzebna jest odrobina czlowiczenstwa, ktorej tutaj niestety zabraklo.
    • szymonek87 Re: parking przy Okęciu 08.12.14, 15:14
      Agnes ja geeneralnie auto zawsze zostawiam na parkingu przy Janka Muzykanta i jeszcze się nie spóźniłem na samolot zawsze odwiozą i przywiozą po powrocie więc spoko a tydzień kosztuje nie całe 100zł ale nie wiem bo zazwyczaj jestem na 2-3 dni :) masz tu link do ich stronki www.startparking.pl
      • sdk_forever_99 Re: parking przy Okęciu 07.01.15, 14:20
        Dla osób które poszukują taniego i bezpiecznego parkingu przy lotnisku okęcie polecam:
        Parking Lotnisko Okęcie - P18
        ul. Jasna 18, Raszyn
        www.parkingokecie.eu

• jurandinho START Parking 29.06.15, 15:22
      Jeśli zależy komuś przede wszystkim na bezpieczeństwie to polecam START Parking przy lotnisku Okęcie w Warszawie. Mają najwyższe ubezpieczenie. Sprawdziłem sporo parkingów, bo nie chciałem zostawiać auta u jakiegoś przypadkowego "Janusza" na podwórku.

Dojazd średniawka, ale blisko lotniska. Z drugiej strony, jak parking cały oświetlony i w środku pola to zajumać z niego coś ciężko. O to chodzi.
    • frequentflyer Re: parking przy Okęciu 02.11.15, 14:25
      beznadziejny parking, beznadziejny właściciel spamer. Unikajcie za wszelką cenę. Skoro zasady ma za nic, tak samo będzie traktował klientów. Na tym parkingu śmierdzi. Od właściciela.
      • klon51 Re: parking przy Okęciu 22.05.16, 20:35
        Na krakowkskiej 42 zawsze jest ok i bez problemów www.parking-lotnisko.pl/?pp=bbP5LS
    • mariusz01110 Re: parking przy Okęciu 10.09.16, 14:59
      Można dużo oszczędzić rezerwując przez parklot.pl/ maja tylko strzeżone i ubezpieczone parkingi a bilet przychodzi na SMS ;) Polecam
    • jarek12321 Re: parking przy Okęciu 19.09.16, 10:58
      Ja osobiście polecam sieć parkingów Parklot. Mają bardzo niskie ceny, gwarantują pełne bezpieczeństwo, i co dla mnie najważniejsze, jest możliwość wcześniejszczej rezerwacji online przez co miejsce zawsze na mnie czeka. A tutaj ciekawy artykuł : etnosystem.pl/newsy/inne/10011-gdzie-zostawic-samochod-a-czas-podrozy-lotniczej
    • dembikrobert Re: parking przy Okęciu 22.12.17, 16:50
      Ja od kilku lat korzystam regularnie z tego - www.parking-lotnisko.pl/

Nigdy nie miałem żadnych zastrzeżeń ani do ceny, ani jakości obsługi czy stanu auta jakie zastawałem po powrocie, fakt, że parking ok 5 km od lotniska, ale sprawnie zawożą pod terminal i przywożą po powrocie więc dla mnie to nie problem
    • martamartulaka Re: parking przy Okęciu 15.02.18, 08:13
      Ja korzystam z parkingu P7 Okęcie www.parklot.pl/pl/parking-lotnisko/okecie , transfer z tego parkingu zajmuje 6 min, więc bez obaw, Nigdy się nie zawiodłam cała organizacja i współpraca przebiega pomyślni, Jak na tak dobrą i dogodną lokalizację ceny są dobre. Serdecznie polecam
    • magii89 Re: parking przy Okęciu 08.08.18, 17:11
      Patrząc na pozytywne opinie miesiąc temu zostawiliśmy samochód na parkingu z parkujilec.pl/ i absolutnie się nie zawiedliśmy. Sympatyczna obsługa, ceny przyzwoite, transport na lotnisko, a po powrocie samochód zastaliśmy w takim stanie, w jakim go tam zostawiliśmy .
    • marekmarecki11 Re: parking przy Okęciu 21.05.19, 16:39
      Ja zostawiam samochód przy Szyszkowej 45 www.odlotowyparking.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka