Dodaj do ulubionych

bilety do stanów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 14:12
muszę jak najprędzej zakupić bilety do stanów. postanowiłam skorzystać z
wyszukiwarki lotów.
uni-fly.pl/Wynik-w...-przelotow.html
ma ona zarówno w ofercie linie tradycyjne jak i te tanie. Bilety które mnie
interesują w najtańszej opcji wychodzą po 2101 zł
to dużo jak na tan nieodległy termin? a może ktoś podpowie jak inaczej lecieć
żeby jeszcze zaoszczędzić
Obserwuj wątek
    • magdzie Re: bilety do stanów 07.08.09, 14:22
      to jest Ci obojetne czy samolot wyladuje na Florydzie czy w Kalifornii?
      osobliwe.
      • Gość: Gośka Re: bilety do stanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 15:02
        widocznie link z uni-fly nie działa
        szukam biletów Kraków- Orlando
        01.09 - 30.09

wklejam linka raz jeszcze to może zadziała
        http://uni-fly.pl/Wynik-wyszukiwania-przelotow.html
        • Gość: gosc Re: bilety do stanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 13:31
          KLM mialo niedawno promocje.Sprawdz
          • Gość: frequentflyer Re: bilety do stanów IP: *.chello.pl 08.08.09, 13:58
            nie musisz - KLM ma dobre ceny do poniedziałku tylko do Seattle, SFO i Waszyngtonu
        • Gość: frequentflyer Re: bilety do stanów IP: *.chello.pl 08.08.09, 14:09
          na expedia.com na te daty widzę za 664 usd - i to jest cena rewelacyjna - lot
          lufthansą przez monachium i charlotte, powrót orlando-frankfurt-kraków. ten sam
          lot na stronie lufthansy wyceniony jest dla amatorów na 17.084 PLN!
          jedyny szkopuł to ostatni odcinek charlotte-orlando, realizowany przez US
          Airways, co oznacza dopłatę już za pierwszą sztukę rejestrowanego bagażu, nie
          pamiętam 15 czy 25 USD, i pewnie trochę czasu straconego na jej uiszczenie na
          lotnisku w charlotte.
          • Gość: Gośka Re: bilety do stanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.09, 11:51
            różnica wynosi ok 100 zł w porównaniu z uni-fly wiec nie wiem czy nie wole
            dorzucić 100 i mieć wszystko opanowane, a nie potem latać niewiadomo gdzie z
            tymi bagażami. cenią sobie chyba jednak spokój ;) a 100 zł to nie jakaś straszna
            oszczędność
            • Gość: frequentflyer Re: bilety do stanów IP: 80.241.133.* 10.08.09, 12:26
              a tam masz lot bezpośredni z frankfurtu do orlando za te pieniądze, i czy
              prowizja jest w tej cenie czy na koniec doliczą kolejną stówkę? zresztą na tym
              uni-fly nic nie jestem w stanie sprawdzić, pewnie dopiero się uczą.
    • degren.golada Re: bilety do stanów 11.08.09, 12:17
      cena prezentuje się ładnie.
      sprawdź jednak na tym uni-fly'u czy nie ma dodatkowych opłat.
      Ja z doświadczenia wiem, że do cen podawanych na wszystkich portalach trzeba
      doliczyć jeszcze kilka groszy za ich jakieś tam operacje - to standard i nie ma
      dziwota bo z czegoś muszą Ci ludzie żyć.
      Co do kupowania biletów gdzieś tam za granicą czy nie wiadomo jeszcze jak i
      gdzie to ja jestem sceptycznie nastawiona bo nagle okazuje się, że są tysiące
      opłat dodatkowych o których dowiadujesz się na miejscu. Znajoma tak się nacięła
      lecąc do Australii. Okazało się, że za każdy bagaż płaciła osobo o to dosyć
      sporo bo wagowo też miała lekko za dużo, do tego opłaty lotniskowe i jeszcze nie
      wiem co tam i suma sumarum wyszło jej o 900 zł drożej niż jakby kupiła bilet tak
      normalnie. Także jak nie znajdziesz biletu taniej to bierz ten z uni-fly i sie
      nie zastanawiaj. Pamiętaj, że jak będziesz zwlekać to cena może podskoczyć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka