Gość: Absolwentka IP: 141.30.102.* 07.07.05, 17:27 Polecam zostawienie "kieszeni powietrznej" zamiast szczelnego owijania, wtedy skorka jest smaczniejsza. Przy szczelnym owinieciu ryba sie raczej "dusi". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobieta-filolog Re: Pstrąg pieczony w folii 22.08.05, 09:34 bardzo latwe do przyrzadzenia i świetnie smakuje. ja tez nie owijalam szczelnie by sie pstrąg nie udusil :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: Ryba daniem wegetariańskim. BRAWO!!! 22.08.05, 10:37 Już dawno nie widziałem większej bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pstrag do ba_nity Re: Ryba daniem wegetariańskim. BRAWO!!! IP: *.adsl.net.t-com.hr 22.08.05, 13:13 ba_nita, czy ty jestes na tym forum tylko po to, zeby wytykac cudze bledy i krytykowac wszystko, co mija sie z twoimi pogladami???? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Ryba daniem wegetariańskim. BRAWO!!! 22.08.05, 13:17 hihi to nie tylko pogląd ba_nity, ze ryba NIE jest daniem wegetariańskim:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pstrag Re: Ryba daniem wegetariańskim. BRAWO!!! IP: *.adsl.net.t-com.hr 22.08.05, 13:28 Wiemy, ze ryba nie jest daniem wegetarianskim, ale dlaczego z takim zapalem plujecie na wszystkich, ktorzy albo pomylili pojecia, albo nie maja o tym pojecia, ze ryba to jednak rodzaj mieska! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Ryba daniem wegetariańskim. BRAWO!!! 22.08.05, 13:32 nkt tu nie pluje a przepis podają "znawcy", więc kardynalne błędy im się wytyka-w końcu powinni się znać Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: Jedyną plującą osobą w tym wątku 22.08.05, 14:15 jesteś Ty pstrągu. Najpierw sobie poczytaj moje posty a wtedy gadaj co Ci ślina na język przyniesie, bo mijasz się z prawdą. Do tej pory skrytykowałem jedynie KS i to nie ja jeden. Skoro uważasz, że opluwam to nie czytaj moich postów. Zachowasz zdrowie psychiczne i równowagę ducha, co w kuchni jest również niezmiernie ważne. Po za tym, jeżeli tylko masz ochotę możesz rozgłaszać, że ryba jest daniem wegetariańskim, tylko nie idź na forum wege bo Cię zakraczą. A po za tym miłego dnia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
basia_wolodyjowska Re: Ryba daniem wegetariańskim. BRAWO!!! 22.08.05, 14:33 Przy moim podpisie tez wyswietlilo sie danie wegetarianskie, choc wylaczylam opcje. Tak czy inaczej pstrag w folii- dobra rzecz! B-W Odpowiedz Link Zgłoś
basia_wolodyjowska Re: Pstrąg pieczony w folii 22.08.05, 14:32 Gość portalu: Absolwentka napisał(a): > Polecam zostawienie "kieszeni powietrznej" zamiast szczelnego owijania, wtedy > skorka jest smaczniejsza. Przy szczelnym owinieciu ryba sie raczej "dusi". O! podpisze sie pod kieszenia powietrzna, ryba jest rzeczywiscie smaczniejsza, . B-W Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Pstrąg pieczony w folii IP: *.ci.uw.edu.pl 11.03.06, 18:19 A czy to dobry pomysl skropic pstraga bialym winem przed wlozeniem go do piekarnika? Odpowiedz Link Zgłoś