Dodaj do ulubionych

Pstrąg pieczony w folii

IP: 141.30.102.* 07.07.05, 17:27
Polecam zostawienie "kieszeni powietrznej" zamiast szczelnego owijania, wtedy
skorka jest smaczniejsza. Przy szczelnym owinieciu ryba sie raczej "dusi".
Obserwuj wątek
    • kobieta-filolog Re: Pstrąg pieczony w folii 22.08.05, 09:34
      bardzo latwe do przyrzadzenia i świetnie smakuje.
      ja tez nie owijalam szczelnie by sie pstrąg nie udusil :))
    • ba_nita Re: Ryba daniem wegetariańskim. BRAWO!!! 22.08.05, 10:37
      Już dawno nie widziałem większej bzdury.
      • Gość: pstrag do ba_nity Re: Ryba daniem wegetariańskim. BRAWO!!! IP: *.adsl.net.t-com.hr 22.08.05, 13:13
        ba_nita, czy ty jestes na tym forum tylko po to, zeby wytykac cudze bledy i
        krytykowac wszystko, co mija sie z twoimi pogladami????
        • invicta1 Re: Ryba daniem wegetariańskim. BRAWO!!! 22.08.05, 13:17
          hihi
          to nie tylko pogląd ba_nity, ze ryba NIE jest daniem wegetariańskim:)))
          • Gość: pstrag Re: Ryba daniem wegetariańskim. BRAWO!!! IP: *.adsl.net.t-com.hr 22.08.05, 13:28
            Wiemy, ze ryba nie jest daniem wegetarianskim, ale dlaczego z takim zapalem
            plujecie na wszystkich, ktorzy albo pomylili pojecia, albo nie maja o tym
            pojecia, ze ryba to jednak rodzaj mieska!
            • invicta1 Re: Ryba daniem wegetariańskim. BRAWO!!! 22.08.05, 13:32
              nkt tu nie pluje
              a przepis podają "znawcy", więc kardynalne błędy im się wytyka-w końcu powinni
              się znać
            • ba_nita Re: Jedyną plującą osobą w tym wątku 22.08.05, 14:15
              jesteś Ty pstrągu. Najpierw sobie poczytaj moje posty a wtedy gadaj co Ci ślina
              na język przyniesie, bo mijasz się z prawdą. Do tej pory skrytykowałem jedynie
              KS i to nie ja jeden. Skoro uważasz, że opluwam to nie czytaj moich postów.
              Zachowasz zdrowie psychiczne i równowagę ducha, co w kuchni jest również
              niezmiernie ważne. Po za tym, jeżeli tylko masz ochotę możesz rozgłaszać, że
              ryba jest daniem wegetariańskim, tylko nie idź na forum wege bo Cię zakraczą. A
              po za tym miłego dnia życzę.
      • basia_wolodyjowska Re: Ryba daniem wegetariańskim. BRAWO!!! 22.08.05, 14:33
        Przy moim podpisie tez wyswietlilo sie danie wegetarianskie, choc wylaczylam
        opcje.

Tak czy inaczej pstrag w folii- dobra rzecz!

B-W
    • basia_wolodyjowska Re: Pstrąg pieczony w folii 22.08.05, 14:32
      Gość portalu: Absolwentka napisał(a):

> Polecam zostawienie "kieszeni powietrznej" zamiast szczelnego owijania, wtedy
      > skorka jest smaczniejsza. Przy szczelnym owinieciu ryba sie raczej "dusi".

O! podpisze sie pod kieszenia powietrzna, ryba jest rzeczywiscie smaczniejsza, .

B-W
    • Gość: studentka Re: Pstrąg pieczony w folii IP: *.ci.uw.edu.pl 11.03.06, 18:19
      A czy to dobry pomysl skropic pstraga bialym winem przed wlozeniem go do piekarnika?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka