lunatica 22.02.06, 22:27 Właśnie zrobiłam, są pysznościowe... puszyste i miękkie :-) Następnym razem z tego przepisu zrobię klasyczne z konfiturą zamiast dziurki :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tysia Doughnuts - amerykańskie pączki z dziurką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 18:05 A czy można je oblać polewą cekoladową i posypać posypką? Odpowiedz Link Zgłoś
miss-maple Doughnuts - amerykańskie pączki z dziurką 22.07.08, 20:23 genialny przepis, donaty wyszly nam lepsze niz z amerykanskiej cukierni:D Odpowiedz Link Zgłoś
zizia1989 Doughnuts - amerykańskie pączki z dziurką 18.08.09, 20:26 Donaty wyszły palce lizać.Przepis godny polecenia.Nawet mój mąż się zachwycał i wcinał aż mu się uszy trzęsły(a nie lubi zwykłych pączków)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michael Re: Doughnuts - amerykańskie pączki z dziurką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 06:14 Widac po wygladzie ze nie smakuja tak samo jak prawdziwe DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiosa Doughnuts - amerykańskie pączki z dziurką IP: *.ip.netia.com.pl 28.08.09, 09:37 jakich suszonych drożdży używałyście? ja kupiłam dr Oetkera (na opakowaniu jest napisane, że 7 g suszonych drożdży czyli łyżeczka przypada na 0,5 kg mąki). Czyli 4 łyżeczki są na 2 kg mąki, a w przepisie są 4 szklanki? Jak to rozumieć, nie chciałabym zeby pączki były "przedrożdżowione":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość COS TU NIE GRA IP: *.rev.pro-internet.pl 06.10.10, 12:59 Prosze mi wyjasnic skad te pozytywne komentarze - ciasto wychodzi okropnie lepkie i glutowate o rozwalkowaniu czy zagnieceniu nie ma mowy! Zrobilam DOKLADNIE wg proporcji - jest za wiglotne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vodka69 Doughnuts - amerykańskie pączki z dziurką IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 13:25 przeciez im bardziej lepkie ciasto tym lepsze wychodzą Odpowiedz Link Zgłoś
maki-chan Re: Doughnuts - amerykańskie pączki z dziurką 15.01.11, 21:31 ooo! zrobię donaty zamiast pączków na tłusty czwartek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Doughnuts (amerykańskie pączki z dziurką) IP: 181.36.20.* 28.04.14, 15:45 bardzo interesujacy przepis, czy ktos moze min powiedziec ille gram ma jedna szklanka maki :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mary-sia19 Re: Doughnuts - amerykańskie pączki z dziurką 05.08.14, 12:04 Jak wam wyszły? Łatwy przepis sie wydaje ale co z efektem końcowym? Odpowiedz Link Zgłoś