Gość: gaga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 16:45 jeśli smakuje tak jak wygląda to niechce ,dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jurus Re: Tort z musem czekoladowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 16:47 niejadam słodyczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iś Re: Tort z musem czekoladowym IP: *.kolonianet.pl 02.04.06, 17:41 No i można się zatruć salmonellą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tort z musem czekoladowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 12:04 No i te białka na surowo. Jak to się ma do ptasiej grypy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Tort z musem czekoladowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 01:02 alez jesli sie to komus nie podoba to nie musi jesc, ba nawet nie musi ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Tort z musem czekoladowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 18:27 widac ze nie masz pojecia o wypiekach p.gago.Tort nie tylko wspaniale wyglada,a jak rozpływa sie w ustach.. niebo w gebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid95 Tort z musem czekoladowym IP: *.chello.pl 21.12.07, 18:30 Polecam (szczerość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martula Tort z musem czekoladowym IP: *.chello.pl 10.06.09, 14:39 Czy można w tym przepisie zastąpić czymś brandy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Tort z musem czekoladowym IP: *.Red-81-38-199.dynamicIP.rima-tde.net 23.07.09, 15:53 Robilam ten tort juz kilka razy i jest po prostu rewelacyjny i bardzo latwy do zrobienia!!! Ja dekoruje tylko boki platkami migdalowymi. Super, polecam kazdemu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Tort z musem czekoladowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.10, 11:11 Tort jest przepyszny. Nie umiem piec. Ten tort jest wyjatkowu prosty do wykonania i niesamowicie wykwintny. Wszyscy sie nim zajadają. Niebo w gębie. Ja zstepuja jedną tabliczke czekolady deserowej mleczną, mus jest wtedy słodszy. Odpowiedz Link Zgłoś