GoĹÄ: kamilek IP: *.centertel.pl 21.07.07, 11:59 Ten biszkopt jest świetny!Mięciutki, pylchny i jak ktoś się nauczy go wyrabiać doskonały na praktycznie każdą okazję.Ja nie dodałem owoców lecz na wierzch bitej śmietany.Smakuje wyśmienicie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: AmatorKa Taniusi biszkopt IP: *.centertel.pl 21.07.07, 12:04 Ja pomyliłam się i nie dodałam mąki ziemiaczanej.Wyszedł lekki zakalec.Ale nawet zakalec tego ciasta nie jest taki zły.Hah...:))Mi się podoba.Ciasto to jest dobre gady niespodziewanie wpadną goście.Nie potrzega na niego przeznaczać dużo czasu. Pulchny,aż palce lizać!:)) Odpowiedz Link Zgłoś