Gość: anka emm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.08, 16:19 Super przepis!!!!!!! Precyzyjnie opisane i super przepis!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Lasagne IP: *.who.vectranet.pl 23.04.08, 16:08 Przepis bardzo fajny, lasagna wyszła przepyszna, chociaż nie miałam parmezanu. Jedyne co wyszło niedoskonale to to, że danie jest trochę troche za tłuste, pewnie należało odlać tłuszczyk z patelni... No i rozwala się przy nakładnaniu, ale to pewnie tak musi być ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spasibrzuch Lasagne IP: *.steinhausergroup.pl 16.01.09, 08:44 Bardzo smaczna potrawa. Użyłam płatów lasagne, których nie trzeba wczesniej gotowacc. Teraz wiem, że trzeba dokładnie rozprowadzić farsz i sos, gdyż w przeciwnym razie rogi makaronu pozostaną twarde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AsIA Lasagne IP: 77.79.230.* 24.02.10, 13:42 Super przepis. Ja nie doczytałam do końca i niestety skleiły mi się płaty lasagne'owe, które się następnie porwały... ale i tak była wspaniała. Dodałam do części mięsnej jeszcze pieczarki, tak więc pełen wypas :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda19.0 Lasagne 31.07.10, 12:04 Lasagne jest super daniem, warunek, że nie odchudzamy się. Musi być z masłem i śmietanką lub sosem beszamelowym. Ja robię też taką wersję - zamiast makaronowych płatów używam naleśników. Wychodzi cudownie mięciutkie, rozpływające się w ustach. Robię z mięskiem podsmażonym z cebulką przyprawami-zioła prowansalskie, czosnek- i dodaję pieczarki, parmezan /koniecznie!/ i przekładaniec jest super. Jak TORT na ostro. Pozdrawiam Psczola Odpowiedz Link Zgłoś