Dodaj do ulubionych

Sprzedaz auta - przez posrednika czy samemu?

IP: *.range86-169.btcentralplus.com 31.10.10, 15:01
Chce sprzedac auto. Czy warto korzystac z oferty firm gotowych odkupic moj samochod? Sprzedaz samodzielna moze byc bardzo trudna, bo po pierwsze oznacza koszty, a po drugie goni mnie czas, wiec nie moge sobie pozwolic na czekanie tygodniami na kupca. Ile sie traci sprzedazy samochodu takim firmom w porownaniu z samodzielna sprzedaza? Czy oni nie za bardzo zanizaja wycene/nie placa w terminie/oszukuja w inny sposob?
Obserwuj wątek
    • Gość: rzezimieszek Re: Sprzedaz auta - przez posrednika czy samemu? IP: *.bb.sky.com 31.10.10, 15:45
      www.autotrader.co.uk - tu mozesz sprzedac
      • Gość: t. gumtree.com IP: *.15-3.cable.virginmedia.com 31.10.10, 16:43
        Mozesz tez sprobowac wrzucic ogloszenie na gumtree.com. Tam w przeciwienstwie do autotradera jest bezplatnie. Ja wlasnie znalazlem moj obecny samochod na gumtree.
    • Gość: A Re: Sprzedaz auta - przez posrednika czy samemu? IP: *.croy.cable.virginmedia.com 31.10.10, 17:24
      Jakis czas temu dla sportu zrobilam quote na "we buy any car". Cena 20% nizsza niz kwota, ktora moglabym uzyskac sprzedajac do salonu.
      • spiderk0 Re: Sprzedaz auta - przez posrednika czy samemu? 01.11.10, 13:17
        O ile zmieniasz tylko samochód warto skorzystać z part exchange, sprzedawca wyceni Twój samochód i odejmie tą kwotę od ceny samochodu który chcesz kupić.
    • Gość: mariano Re: Sprzedaz auta - przez posrednika czy samemu? IP: *.8-4.cable.virginm.net 02.11.14, 23:29
      Ja jebie, naprawdę uważasz, że tu debile siedzą?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka