Gość: Agnieszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 12:11 w piątek 30 września o godz. 12:00 w Holiday Inn? Pilnie poszukuję kontaktu z osobami kandydującymi do pracy w Anglii, mam pewne ważne informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta123454 Re: PEOPLE RESOURCES Wrocław kto był na spotkaniu 03.10.05, 17:19 Cześć! Ja nie byłam bo mieszkam za daleko (5h od Wrocławia), ale jakbyś była tak miła to podziel się ze mną tymi informacjami bo chciałam z nimi jechać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: PEOPLE RESOURCES Wrocław kto był na spotkaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 18:42 Podaj proszę swoje gg lub nr telefonu, to się z Tobą skontaktuję. Odpowiedz Link Zgłoś
marta123454 Re: PEOPLE RESOURCES Wrocław kto był na spotkaniu 04.10.05, 08:34 Witam Aga, numer gg podałam Ci na maila. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: PEOPLE RESOURCES Wrocław kto był na spotkaniu IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 04.10.05, 22:29 czesc. Czy ja mogę prosić o info o tej firmie? Nie byłam na spotkaniu bo mam z 6 godz. do Wrocławia. :( Bardz proszę o kontakt. Jakby co to podam gg, ale na maila, nie tu...;) forketta@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marta123454 Re: PEOPLE RESOURCES Wrocław kto był na spotkaniu 05.10.05, 09:12 Witam, Aga to moje gg: 1138270. Czekam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: PEOPLE RESOURCES Wrocław kto był na spotkaniu IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 06.10.05, 01:15 Hmm czekam na info od ciebie i nic nie ma. ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caroosia Re: PEOPLE RESOURCES Wrocław kto był na spotkaniu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.05, 19:43 czesc jak mozesz to przekaz mi tez ta informacje moj gg 1748974 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arch X Re: PEOPLE RESOURCES Wrocław kto był na spotkaniu IP: 83.17.28.* / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 19:51 mnie rowniez, bede zobowiazana gg 992519 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: PEOPLE RESOURCES Wrocław kto był na spotkaniu IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 06.10.05, 21:05 Nikt wam nic nie przekaże, bo ja też czeka od kilku dni i lipa. Do tej pory nie mam zadnych onfo, żadnego kontaktu... Szkoda czasu! Także nawet nie łudzcie się, że ktoś Wam powie jakieś informacje konkretne!!! Obym była w błędzie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasabi Re: PEOPLE RESOURCES Wrocław kto był na spotkaniu IP: 82.160.23.* 09.10.05, 13:14 wyjechal ktos z people resources????? z ich strony www.peopleresources.co.uk/ wynika ze wyjazdy byly 1 i 8 pazdziernika 2005 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: PEOPLE RESOURCES ===> Ściemka. IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 09.10.05, 15:00 Odnoszę wrażenie, że ta firma jest jakaś krętacka, słabo zorganizowana. Pisałam maila do jednego faceta [Maćka] z tej firmy i sam ON nie umiał mi odpowiedzieć na PROSTE pytania!!! Zaczoł mnie zbywać, później prosił o mój nr tel, że zadzwoni i NIC. NIE zadzwonił do dziś. Wątpię, abym kiedyś odebrała od niego telefon. :)) Dowiedziałam się tylko, że nabór w firmie jest skończony i, że następny będzie, ale do Szkocji. Tyle... NIe wiem dlaczego tak kuśtykają i kuleją, ale nie przysparzają sobie taką działalnością chętnych do wyjazdu... Ogólnie nie ma informacji o nich, nich nic nie wie... Czeski film. :D Nie mają kordynatora, nie podają maila [ja cudem zdobyłam], nikt nie umie odpowiedzieć na zadawane pytania, no lipa straszna! Dlatego trzeba ich zostawić w spokoju, bo mam wrażenie, że człowiek sobie tylko może newry zepsuć tą firmą! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: PEOPLE RESOURCES Wrocław kto był na spotkaniu IP: *.range86-136.btcentralplus.com 10.10.05, 10:38 moja siostra wyjechala z ta firma pracuje w TESCO w Coventry wlasnie dostalem jej umowe, nie precyzyjna. firma nie sprawdzila poreczyciela (kolezakna jej podpisala jako poreczyciel, imieniem mojego ojca), dostala prace na wozku widlowym, trening zakwaterowanie itp. jej pierwsza wyplata po odciagnieciu kosztow? 10 funow. umowe ma na 6 miesiecy. zeby byc szczerym szukam info o firmie i ciezko znalezc cokolwiek Krzysiek 1551174 Londyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to sie zbulwersowa kilka slow prawdy IP: *.range86-136.btcentralplus.com 10.10.05, 10:52 to nie jest 6,10 czy 6,70 funow na godzine tylko 4,50 Lloyd's TSB - jeden z najgorzej swiadczonych uslog w "highstreet" bankach ich strona to tragedia... to nawet strona nie mozna nazwac gwarancja na stronie).... "ja zatrudniam 7milionow ludzi w Pakistanie i 13milionow w Warszawie"<- Odpowiedz Link Zgłoś