Gość: PK IP: *.orange.pl 06.12.05, 17:15 Slyszeliscie propozycje Blair'a odnosnie budzetu UE ? Ale sobie zalecial. Wy tam w UK, dajcie mu popalic !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roza06 Re: Blair sobie leci ! 07.12.05, 18:05 przeciez Polska i tak nie umie wykorzystać tego co dostaje. Albo nie ma kto projektów napisać, albo ktos zakombinuje, albo tworzy sie jakieś bzdurne przepisy, które nie pozwalaja korzystac z tych funduszy. Odpowiedz Link Zgłoś
soup.nazi Re: Blair sobie leci ! 07.12.05, 18:25 Gość portalu: PK napisał(a): > Slyszeliscie propozycje Blair'a odnosnie budzetu UE ? Ale sobie zalecial. > Wy tam w UK, dajcie mu popalic !!! Na przerwie, w Tesco, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Blair sobie leci ! IP: *.ipt.aol.com 07.12.05, 20:07 A co ci do tego i tak tych pieniedzy nigdy nie zobaczysz Lepiej daj popalic kaczkom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cameron Re: Blair sobie leci ! IP: *.lond-hex.dynamic.dial.as9105.com 07.12.05, 21:56 A dlaczegoż miałbym mieć coś przeciwko. Dzięki tym oszczędnościom być może podniosą tutaj child benefit na moje dzieci, które tutaj chodzą do szkoły, albo zwiększą dzienną stawkę żywnościową dla pacjenta w szpitalu (właśnie mówili o tym w BBC), czyli również dla każdego rodaka, który tutaj przebywa i może tam się znaleźć (oczywiście życzę wszystkim uniknięcia takiej przygody). Oj koleś - moim zdaniem trochę źle trafiłeś z tym apelem - może spróbuj go wysłać na zjazd Radia Maryja ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PK Re: Blair sobie leci ! IP: *.orange.pl 08.12.05, 22:40 A co koles, moze jestes juz bardziej Anglikiem niz Polakiem ? Na razie to jestes Polaczkiem na obczyznie, nie u siebie i wyzej s... niz d... masz ! Duzo ci sie wydaje ... Mnie to obchodzi, bo mnie to dotyczy. W Tesco dasz sobie rade bez child benefit hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cameron Re: Blair sobie leci ! IP: *.lond-hex.dynamic.dial.as9105.com 09.12.05, 00:17 Odpowiadam (tylko na to co jest do rzeczy): 1. Jestem Polakiem i będę nim do końca życia, nawet jeżeli kiedyś zmienię obywatelstwo 2. Jestem na obczyźnie (nie u siebie) i zdaję sobie z tego sprawę, chociaż nie odczuwam tego jakoś boleśnie. 3. Nie pracuję w Tesco - przeprowadziliśmy się tutaj całą rodziną, oboje z żoną mamy wyższe wykształcenie i od początku pracujemy w swoich, dobrze płatnych zawodach, więc Twoja klasyfikacja jest błędna. A wydaje mi się to co napisałem - wiem gdzie mieszkam, gdzie chodzą do szkoły moje dzieci i gdzie płacę podatki, więc mnie to też dotyczy. Z całym szacunkiem do tych ambitnych rodaków, którzy pracują w Tesco i z trudem coś odkładają - mają małe szanse na Child Benefit bo Inland Revenue raczej ich do tego nie zakwalifikuje (a przynajmniej nie od razu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Blair sobie leci ! IP: *.ipt.aol.com 09.12.05, 00:22 jak na razie polska wykorzystala okolo 4% tego co moze wykorzystac nieudolnosc urzednikow nie zna granic przez wybory przepadly kolejne miliardy bo nie mial kto sie zajac kontaktowaniem z UE, wazniejsze byly wybory z kaczorami raczej bedzie gorzej niz bylo wiec nie masz sie co martwic polska nie wykorzysta nawet polowy tego co bedzie jej przyslugiwalo Odpowiedz Link Zgłoś