Dodaj do ulubionych

glupota anglikow

IP: *.hants.gov.uk / 213.166.17.* 08.12.05, 12:00
czy wam rowniez wydaje sie ze ten narod jest "troszeczke" glupawy?? bo jak
mozna zadawac pytanie typu "skad jestes" z Polski "o ok jak milo"
ale..... "gdzie lezy Polska", albo "jakie miasto to stolica polski", a juz
rozbrajaja mnie pytania typu "czu Polska nalezy do UE", a rekord to "czy lezy
w Europie".....hehehehhe
Obserwuj wątek
    • Gość: mdj Re: glupota anglikow IP: *.in-addr.btopenworld.com 08.12.05, 12:16
      Mimo wszytko to dosc niemile ze od razu oceniasz caly narod.
      Ja bym nie chcial byc oceniany przez pryzmat chamstwa i materializmu niektorych
      rodakow :(

A ze z geografia na bakier u niektorych - coz, niestety zazwyczaj ludzie
      calkiem rozsadni i wyksztalceni z Polski na codzien stykaja sie w UK z
      towarzystwem, ktore do szkol za bardzo nie uczeszczalo. Tak to jest od zmywaka
      przez knajpy magazyny az po najnizszy szczebel biurowy.
      W polsce tez widzialem ludzi ktorzy nie potrafili naszego kraju na mapie Europy
      wskazac. I to w liceum!
      • Gość: Foxy Re: glupota anglikow IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 23:21
        mdj - brawo, ciekawe ze tak ciezko to zauwazyc naszym wyksztalconym wszystko
        wiedzacym rodakom.A do poprzedniego posta, myslisz ze Anglik po wizycie w
        Polsce pomyslal by ze cala meska czesc naszego narodu to przyglupie karki w
        sztruksach z Big Star a damska to rozowe spalone w solarium bimbos?
    • Gość: pit Re: glupota anglikow IP: *.in-addr.btopenworld.com 08.12.05, 14:04
      anglicy, z ktorym ja mialem i mam do czynienia (w przewazajacej wiekszosci)
      wiedza gdzie lezy Polska, czasami byli w Czechach, albo nawet w Polsce. Ale
      wiedza ze Czechy i Polska obok siebie leza, i ze to zaraz za rogiem w
      porownaniu np. do takiej South Africa. Zalezy na kogo trafisz. A poza tym ile
      to razy Polacy na Wielka Brytanie albo Szkocje mowili Anglia :)
      • ex-rak Re: glupota anglikow 08.12.05, 14:29
        Narod niby glupawy, ale dochodem narodowym na glowe mieszkanca i przymiotami
        natury moralno-etycznej raczej nas przewyzszajacy.

Chyba tez sa lepsi w ilosci Nobli/head.
    • Gość: xyz Re: glupota anglikow IP: *.b-ras1.srl.dublin.eircom.net 08.12.05, 14:31
      Gdzies kiedys przeczytalem pytanko dla takich Polakow co to im sie wydaje, ze
      sa madrzejsi niz inne narody:
      - wymien z glowy stolice stanow Kalifornia, Alaska i Teksas?
      *chodzi oczywiscie o USA ;-)
      • ex-rak Re: glupota anglikow 08.12.05, 14:47
        Albo stolice wszystkich chinskich prowincji.

To jest prawda, ze jesli chodzi o wtlaczanie wiadomosci do glowy z np.
        geografii czy chemii to ten system jest odmienny od polskiego.
        Geografii mozna sie uczyc przez dwa-trzy lata i tyle. Niewiele mozna wiec
        wchlonac. Nie kladzie takiego nacisku na wiadomosci encyklopedyczne. Nie liczy
        sie godzinami slupkow, ale uczy sie jak uzywac kalkulatorow.

P.S. Studia sie konczy gdzies w wieku 21 lat. Tez dosc wczesnie.
    • roza06 Re: glupota anglikow 08.12.05, 15:25
      Skoro masz takie zdanie o anglikach to po co tu przyjechałeś. Trzeba było
      siedziec w Polsce wśród samych wykształconych i super inteligentnych ludzi i
      czekac na lepsze czasy. Nie sądzisz że gdyby byli "troszeczke" głupawi to nie
      miałbys czego tu szukać, a oni sami wyjezdzaliby szukać pracy? Polacy maja
      strasznie duże mniemanie o sobie, nie widza swoich wad za to cudze wytykają z
      przyjemnoscią. Czym szczególnym wyróznia sie Polska na swiecie że każdy
      obcokrajowiec powinien wiedzieć cokolwiek o naszym kraju? Polacy tez nie znaja
      swojej historii, geografii więc dlaczego jakis anglik czy inny ma to wiedzieć.
      Poza tym zależy z kim sie zadajesz. Uwierz mi. Jest kupa anglików, ktorzy
      wiedza gdzie leży Polska.
      • Gość: anty masz rację, jest kupa, ci którzy przyjechali do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 15:37
        Polski jako "native speakerzy", to na pewno wiedzą gdzie jest Polska :)))))))
        • kierunek_zachod Obserwacja jak z Forum Polonia 08.12.05, 16:55
          Roza, wylujuj, z Krapolem nie ma co dyskutowac ...

Wiecie co, powoli tu sie zaczyna robic podobna przepychanka miedzy KraPolami (=
          Krajowymi Polakami, (c) by Soup N.) a Nowa Emigracja (bo pewnie tak w koncu
          bedzie, bo nie sami gastarbeiterzy wyjechali na Wyspy).
          Krapole nadajacy z PL (vide IP) "wiedza najlepiej", ze ci co wyjechali to na
          pewno szoruja kible, a w najlepszym razie gary (na FP jest wersja, ze pracuja
          na "kunstrakszyn"). Nie wystawili nosa z kraju, nie maja pojecia co i jak,
          ale ... mierza wszystkich swoja miarka ?

I zeby inni nie poczuli sie obrazeni - nie kazdy mieszkajacy w PL to Krapol;
          podobnie jak nie kazdy Polak na Wyspach jest bezrobotny albo pracuje za
          najnizsza godzinowke ...

Pozdrawiam
          • kierunek_zachod Re: Obserwacja jak z Forum Polonia 08.12.05, 16:57
            Heh, WYLUZUJ, oczywiscie ;-))

Szkoda nerwow i paznokci na klawiaturze ;-))
          • Gość: gbpl Re: Obserwacja jak z Forum Polonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 20:58
            Fakt faktem mamy znaczna czesc polonii ktora w GB zakochana jest po uszy nie
            przecze ze to fajny kraj sama tam czesto bywam ale nie zapominam ze jestem z
            Polski do cholery jasnej ludzie opamietajcie sie czujcie sie choc troche
            Polakami i uswiadamiajcie swoim pracodawcom nowym przyjaciolom sasiadom ze
            Polska lezy w Europie a nie wybaczajcie im z pelnym zrozumieniem ich niewiedzy
            i ich tak cholernie nie broncie wstyd mi ze ludzie ktorzy wyjechali z kraju
            dostali "angielskiego" rozumu moze od razu przestancie utrzymywac kontakty z
            rodzina i przyjaciolmi bo ci co zostali w Polsce to skonczone barany? Anglia
            jest w pewnym sensie dla mnie drugim krajem ale mi jeszcze tak nie odwalilo
    • Gość: lars Re: glupota anglikow IP: *.pools.arcor-ip.net 08.12.05, 18:25

a to dlaczego mieli by wiedziec cokolwiek o Polsce?
      Czym sie Polska tak wyroznila?

• Gość: seri Re: glupota anglikow IP: *.bulldogdsl.com 08.12.05, 20:12
        oj glupawy to narod, ktory was tu tyle nawpuszczal. Ale przyjdzie czas ze
        zmadrzeja.
        • Gość: ff Re: glupota anglikow IP: 62.69.102.* 09.12.05, 09:59
          oj chcialbys

... zeby wszyscy polacy wrocili z anglii i klepali biede z toba

• Gość: seri Re: glupota anglikow IP: *.bulldogdsl.com 09.12.05, 11:10
            Pomylka, ja jestem tutaj i wiedzie mi sie dobrze, dziekuje. Tylko ten nowy
            naplyw przyglupow dobrze byloby zatrzymac. Kto wie, moze Anglia zdarzac bedzie
            w odpowiednim kierunku po nastepnych wyborach.
    • Gość: Marlboro bo maja inny system edukacji IP: *.wfd78a.dsl.pol.co.uk 08.12.05, 18:47
      wydaje mi sie, ze geografia i tym podobne dziedziny leza u Anglikow i Szkotow
      (tylko ich lepiej poznalem), poniewaz sa ksztalceni w celu wykonywania jakiegos
      konkretnego zawodu... i pozniej mamy fachowego ciesle czy ogrodnika, z ktorym
      mozna porozmawiac tylko o tym ile piwa wypil wczoraj w knajpie albo o jego
      pracy... coz - ale brytyjskie PKB na dobrym poziomie stoi...
      • deadeasy Re: bo maja inny system edukacji 08.12.05, 20:49
        Noooo, bo w Polsce to wszyscy sobie o Platonie konwersuja w klubo-kawiarniach...
        • edavenpo Re: bo maja inny system edukacji 09.12.05, 00:14
          deadeasy napisała:

> Noooo, bo w Polsce to wszyscy sobie o Platonie konwersuja w klubo-kawiarniach..
          > .
          ___

Dobre ;-)))
          • saperowsky Re: bo maja inny system edukacji 15.12.05, 16:04
            hahaha
            dobre, dobre :D
    • Gość: takisobie Wiecie co? IP: *.puck.net.pl 09.12.05, 18:30
      Jestem z Pucka( to jest około 20 km w lini prostej nad Gdynią).

Jakieś dwa lata temu u mnie w szkole(szkoła średnia) na lekcji geografii pan
      nauczyciel spytał jedną dziewczynę(ode mnie z klasy) dlaczego w "naszym"
      regionie nie można wybudować kopalni wegla kamiennego !
      Wiecie co odpowiedziała ?
      " bo mnie ma tutaj tyle mniejsca na taką kopalnie" :)

Najgorsze było to , że wiekszość klasy nie zakumała o co chodzi;/

Dlatego mnie dużo bardziej martwi "głupota" moich rodaków niż jakichś tam
      Anglików:(
      • agazat Re: Wiecie co? 12.12.05, 23:50
        Slusznie, a zwlaszcza rodakow, ktorzy uzywaja slowa Anglik dla okreslenia
        wszystkich mieszkancow Wyspy. To dopiero ignorancja!!!
        Niech ktos przebywajacy w Szkocji czy Walii powie tubylcowi, ze jest wlasnie w
        Anglii ...
        • myduke Re: Wiecie co? 13.12.05, 17:00
          Polacy, anglicy, co mnie ostatnio rozbawilo, jak mowie kobiecie ze jestem z
          Polski
          -skad?
          -z Polski
          -skad?!?
          -z Polski!
          -hm... nigdy nie slyszalam o takim kraju...
          :)
          • Gość: Soup Nazi Re: Wiecie co? IP: *.sympatico.ca 13.12.05, 18:54
            myduke napisała:

> Polacy, anglicy, co mnie ostatnio rozbawilo, jak mowie kobiecie ze jestem z
            > Polski
            > -skad?
            > -z Polski
            > -skad?!?
            > -z Polski!
            > -hm... nigdy nie slyszalam o takim kraju...

Hm, moze winien temu twoj drewniany akcent? A jesli nawet nie akcent, to
            powinnas sie cieszyc, ze nie slyszala jeszcze o Krainie Milionow Burakow - nie
            byla uprzedzona. A poza tym - powiedzmy sobie szczerze - Elbonia jest krajem
            blotnistym nudnym, nijakim - dlaczego miala slyszec?
            > :)
        • Gość: TakiSobie Re: Wiecie co? IP: *.puck.net.pl 14.12.05, 10:11
          agazat napisała:

> Slusznie, a zwlaszcza rodakow, ktorzy uzywaja slowa Anglik dla okreslenia
          > wszystkich mieszkancow Wyspy. To dopiero ignorancja!!!
          > Niech ktos przebywajacy w Szkocji czy Walii powie tubylcowi, ze jest wlasnie
          w
          > Anglii ...

Pokaz mi gdzie ja napisalem , że Anglicy to wszyscy mieszkańcy UK ?
          Gdy napisałem "Anglików" to chodziło mi o Anglików a nie o wszystkich
          Brytyjczyków , więc myśl albo czytaj uważniej.
    • myszka00 Re: glupota anglikow 13.12.05, 19:54
      bylo jej powiedziec,ze jestes z kraju papieza
      • Gość: anty za dobrze ich oceniasz, jak goście nie wiedzą że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 20:00
        Polska należy do UE, to tym bardziej nie będą wiedzieć nic o Papieżu, no chyba
        że poznasz katolików, jak jak miałem szczęście, ale na terenie RP :), a nie w UK
        • Gość: Andrew the dentist do ANTY IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 14.12.05, 22:47
          No wiem, że Papież jest Niemcem i co z tego? Co jeszcze trzeba o nim wiedzieć?
      • deadeasy Re: glupota anglikow 13.12.05, 20:07
        nie papieza (bo pomysla, ze Niemka/Niemiec) ale Walesy. Wiekszosc slyszala
        o "Walesa aka Electrician"
        ;)
        • Gość: anty kobieto ale on jest ogrodnikiem, a nie elektyki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 20:19
          , elekrykiem jest po kursie, a ogrodnikiem po zawodówie
    • kamil_de_luxe Dzelmy sie nasza madroscia z ta ciemnota!! 15.12.05, 17:10
      Czesto to slysze z ust polakow w uk - ale ci Anglicy sa glupi. Nie widza
      roznicy miedzy Czechami a polakami, nie potrafia sie ubrac, i - to od facetow -
      my, polacy mamy wieksze klaty i wiecej miesni, kazdemu z nich bym naj...(tylko
      za co? ) Jadac metrem do pracy siedziala obok mnie para polek, wracaly pewnie z
      jakiegos hotelu po calonocnym sprzataniu w nim za 5 funow p/h, wyglad i ubior
      fryzjerek z malej polskiej miesciny,naprzeciw nich usiadla para mlodych,
      atrakcyjnych Angielek w sukienkach Karen Millen,z profesjonalnie zrobionym
      makijazem, bardzo atrakcyjne i gustowne. Para sprzataczek tak je skomentowala -
      "pewnie kur... , ubierly sie jak ze wsi suki".
      Tak, jestesmy madrym narodem w porownaniu do tych glupich angoli.
      Wiemy jak jechac wygodnie autobusem. Przyklad z dzisiaj-oxford street, autobus
      73, wieczor. Pierwsza polowa autobusu pelna ludzi scisk starszny, druga prawie
      pusta, poza trezma sobn ikami, Trz\ech dzentelmenow i jedna dama. Jeden z panow
      caly w wymiocinach krwi i smrodzie, jego dama polozyla glowe na pieknie
      umiesnionych polskich obrzyganych ramionach i tez zwymiotowala. Mezczyzna jej
      zycia nie zareagowal bo spal lub byl nieprzytomy. Ich tzreci przyjaciel lezal
      na podlodze krzyczac cos po polsku.
      "Anglicy sa glupi"-tak tez powiedzial jeden z mlodych chlopakow z kraju
      ojczystego w bootsie kradnac jakis kosmetych. "czwart raz w tym tygodniu tu
      kradne i jeszcze sie nie kapneli debile"
      Dzelmy sie nasza madroscia z tym nieoswieconym narodem, moze zajda tak
      daleko jak my, a moze nawet nas przegonia...
      • kierunek_zachod Re: Dzelmy sie nasza madroscia z ta ciemnota!! 15.12.05, 17:36
        I to by bylo na tyle w temacie naszych mesjanistycznych sklonnosci.

Kamil, brawo !

Uszanowanie
        • Gość: anty tacy z was globtroterzy jak z koziej du.y trąbka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 18:06
          :), chyba nic nie słyszelicie o "binge drinking weekend's parties in English
          pubs", więc na waszym miejscu na temat pijaństwa Polaków bym się nie
          wypowiadał, szlachta brytyjska się znalazła, chcecie być na siłę Angolami,
          tylko natura pożałowa wam trochę inteligencji i bystrości, a prawda jest taka
          że do UK wyjeżdzają w 90% osoby bez wykształcenia i bez języka i jakichkolwiek
          kwalifikacji więc co od nich wymagać, myślicie że Angoli takich nie ma?,
          Niemców?, wystarczy jechać do Hiszpanii, czy konkretnie na Ibizę żeby zobaczyć
          co wyprawiają Niemcy
        • Gość: Soup Nazi Przesledz te konwersacje, miod! IP: *.sympatico.ca 15.12.05, 18:35
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=33179854&a=33493026
          • kierunek_zachod Re: Przesledz te konwersacje, miod! 15.12.05, 19:05
            Hehe, coz za styl, elokwencja i swoboda piora - powala rownie skutecznie jak
            oddech takiego kolesia, zalatujacy na mile nieprzetrawiona wodeczka ...
      • Gość: Soup Nazi Re: Dzelmy sie nasza madroscia z ta ciemnota!! IP: *.sympatico.ca 15.12.05, 18:31
        Hehehe, no, co ja to sobie z palca wyssalem to co pisze? Niejaki "wacek_szatana"
        zapytal mnie tu dlaczego pisze na UK/Eire forum skoro mieszkam w Kanadzie i nie
        mam pojecia o UK ani o Polakach w UK. O tym pierwszym akurat mam - mieszkalem
        tam swego czasu ladnych pare miesiecy. O Polakach w UK nie chce miec pojecia, i
        nie musze - widzialem to barachlo w akcji w roznych krajach - akcja wszedzie
        wyglada tak samo - rozrzucanie dookola crapu w stylu dowolnym, im wiecej tym
        lepiej. Jakies 90% Polakow to w rzeczywstosci polaczkowie.
        • satans_cock Re: Dzelmy sie nasza madroscia z ta ciemnota!! 15.12.05, 19:14
          Ale dlaczego ty tak koniecznie chcesz nas wszystkich przekonac o swojej
          wyzszosci? Wiesz po czym sie poznaje "lepszego" czlowieka? Po tym, ze nie
          chodzi w kolko jak ty i mowi wszystkim, ze jest lepszy.
          • Gość: Soup Nazi Re: Dzelmy sie nasza madroscia z ta ciemnota!! IP: *.sympatico.ca 15.12.05, 19:32
            satans_cock napisał:

> Ale dlaczego ty tak koniecznie chcesz nas

"Nas" tzn. kogo? Kolektyw? Egzekutywe? Kolesiow? 90% odlam silnie zapyzialych?

wszystkich przekonac o swojej
            > wyzszosci?

Faktycznie, jestem lepszy. Naleze do tych 10%, ktore nie rozrzucaja gnoju za
            granicami - takiego gnoju jak opisuje "kamil-de-luxe". Popelniasz blad logiczny
            - wcale nie usiluje przekonac - nie znosze burakow i lubie z drzec lacha. 90%
            tutaj i w ogole to buractwo polskie. Burak sie oburzy, a normalny po cichu
            przyzna mi racje (glosno niekoniecznie, bo moze obawiac sie wrzasku buraczanego
            choru, hehehe)

Wiesz po czym sie poznaje "lepszego" czlowieka? Po tym, ze nie
            > chodzi w kolko jak ty i mowi wszystkim, ze jest lepszy.
            • satans_cock Re: Dzelmy sie nasza madroscia z ta ciemnota!! 15.12.05, 21:58
              Nas czyli forumowiczow.

Twierdzisz, ze jestes lepszy? Sadzac po tym, jak czesto wypisujesz glupoty na
              tym forum moznaby pomyslec, ze swojsko sie czujesz wsrod tego, co nazywasz
              buractwem. Tak ci sie trudno bez ich obyc?
              • Gość: irl Irlandczycy nie lepsi IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 16.12.05, 20:13
                Irlandczycy tez nie grzeszą inteligencja, nawet ci rzekomo wyksztalceni. Siedzi taki burak manager w firmie ubezpieczeniowej AXA i na pytanie, czy moge ubezpieczyc auto zaczyna sie krzywic i mowi, ze musi sprawdzic, czy Polska jest w EU i chce okazania zezwolenia na prace. Jak facetowi tlumacze ze od ponad roku jest i zezwolenie nie jest wymagane, to on twierdzi, ze nic o tym nie wie, i zaczyna przegladac jakies instrukcje, wytyczne i znajduje tam punkt, wg ktorego Polska nie jest w EU, ale on przychylnym okiem spojrzy na moj wniosek i uzna, ze Polska jest w EU. Rzekomo ten cieć każdemu Polakowi tak przygaduje....
              • Gość: Soup Nazi Re: Dzelmy sie nasza madroscia z ta ciemnota!! IP: *.sympatico.ca 16.12.05, 20:34
                satans_cock napisał:

> Twierdzisz, ze jestes lepszy? Sadzac po tym, jak czesto wypisujesz glupoty na
                > tym forum

To zalezy, co kto uwaza za glupote. Napisz, ktore rzeczy w moich postach uwazasz
                za "glupoty" lub nieprawde i podyskutujemy.

> moznaby pomyslec, ze swojsko sie czujesz wsrod tego, co nazywasz
                > buractwem. Tak ci sie trudno bez ich obyc?

Po prostu zabijam czasem czas przy pomocy hobby zwanego "burak bashing".
                • walesa4 JA, JA Soupka gud, posolić, popieprzyć i za okna 16.12.05, 21:08
                  wypieprzyć. Jak ci nudno to wstąp, zgodnie z twoimi zainteresowaniami, do
                  waszej zasranej kanadyjskiej policji konnej, będzie obciągać swoim
                  pedziałkowatym kompanom
                  • Gość: Soup Nazi No widzicie, hehehe? IP: *.sympatico.ca 16.12.05, 21:22
                    Jak raz porzucilem narzecze buracze i przemowilem ludzkim glosem to od razu
                    olbrzymi burak na mnie wskoczyl ziejac smrodem z latami niemytej paszczy. Nie da
                    sie, po prostu sie nie da, o czym ja zreszta wiem od lat, chcialem wam tylko
                    zademonstrowac, hehehe. Dlatego wlasnie ciesze sie ogromnie, ze od lat dzieli
                    nas ocean. Wrocmy do naszego mieszkanca beczki po sledziach:

walesa4 napisała:

> wypieprzyć. Jak ci nudno to wstąp, zgodnie z twoimi zainteresowaniami, do
                    > waszej zasranej kanadyjskiej policji konnej, będzie obciągać swoim
                    > pedziałkowatym kompanom

Tiaaa, i radiem go w ryja, hehehe, paciorek zmowic nasz polski, katolycki
                    odklepac, zaadaptowana Rote odspiewac (nie bedzie Angol plul nam w cwarz - bo
                    juz mamy opluta, hehehe i mowimy, ze deszcz pada).

P.S. Peat, czekam kiedy goscia wytniesz, wszakze uzywa wyrazow uznawanych
                    powszechnie za obrazliwe. Albo tniesz wszystkich na tych samych jasno,
                    okreslonych zasadach, albo nikogo.
                    • walesa4 [...] 16.12.05, 21:30
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • Gość: Soup Nazi Chlopku, hehehe IP: *.sympatico.ca 16.12.05, 21:46
                    Alez ci gula skacze, malo szczeny nie wybije, hehehe. Rwij kapcie na barlog, bo
                    jutro znow czeka cie 12 orki, hehehe, na zmywaku albo konstrakszn. Niech ci sie
                    przysni dostatnia, spokojna i wygodna Kanada, do ktorej wstep tobie podobnym
                    dzikim brudasom jest surowo wzbroniony, hehehe.
                    • walesa4 Re: Chlopku, hehehe 16.12.05, 22:29
                      A co pan powie o Kanadyjczykach? - To same ku.. i hokeiści.
                      A to ciekawe, bo moja żona jest z Kanady. - Tak? A w której drużynie gra?
            • tomek854 Re: Dzelmy sie nasza madroscia z ta ciemnota!! 17.12.05, 01:33
              > Faktycznie, jestem lepszy. Naleze do tych 10%, ktore nie rozrzucaja gnoju za
              > granicami

Jeżeli robisz za granicą choćby 10% tego gnoju co tutaj, to jesteś rekordzistą w "polackim wieśniactwie" :)
              • Gość: Soup Nazi Re: Dzelmy sie nasza madroscia z ta ciemnota!! IP: *.sympatico.ca 19.12.05, 18:33
                omek854 napisał:

> Jeżeli robisz za granicą choćby 10% tego gnoju co tutaj, to jesteś rekordzistą
                > w "polackim wieśniactwie" :)

Pojecie "gnoj" jest wzgledne. Ja tylko delikatnie strofuje populacje buraczana
                na tym forum, co owa postrzega jako "gnoj". Then again, ta populacja postrzega
                jako gnoj wszystko co nie nosi onuc, hehehe.

Dziwne, ze nie przeszkadza ci to, co buractwo wypisuje tu o wyspiarzach (ktorych
                notabene, chleb wpieprza), ale za to przeszkadzam ci ja, buractwo to delikatnie
                napominajacy. Wniosek: sam jestes burakiem z mentalnoscia Kalego. Wejdz w beczke
                po sledziach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka