Dodaj do ulubionych

polka+hindus

31.01.06, 23:12
jakies przemyslenia pań w zwaiazkach z indians from india lub tez z british
indians? (najbardziej mnie interesuja hindusi i muzulmanie)
Obserwuj wątek
    • Gość: rob Re: polka+hindus IP: *.cable.ubr05.live.blueyonder.co.uk 31.01.06, 23:16
      uwielbiam vindaloo........
      :O)
      • robak.rawback Re: polka+hindus 31.01.06, 23:19
        hehe
    • violetp Re: polka+hindus 03.02.06, 23:22
      Witam. Nie wiem dokladnie o co pytasz, ale moge Tobie napisac iz sama jestem w
      zwiazku z "british indians"-jak to okresliles. Jestesmy razem od 5-ciu lat,
      malzenstwem od 2. Bardzo szczesliwi. Powiem CI szczerze ze po raz pierwszy raz
      w zyciu czuje sie ze zyje i ze mam rodzine. Gdyz meza rodzina jest bardzo mi
      bliska. Jest moja rodzina.
      Dlaczego pytasz? Jesli masz jeszcze jakies pytania z przyjemnoscia odpowiem.
      Viola
      • robak.rawback Re: polka+hindus 04.02.06, 01:17
        a czy ten twoj indian jest wyznania hinduskiego czy musulmanskiego? moj jest
        muslim. jest spoko i dosc powaznie sie nad nim zastanawiam bo wydaje sie byc
        normalny hehe. on nie lubi swojego kraju i woli zyc w normalnym swiecie, jak to
        nazywa. rozumiem ze siedzicie w uk? tam go poznalas? on jest brytolem
        pochodzenia indyjskiego? jak ci sie zyje w takim zwiazku?
        pozdrawiam
      • walesa4 Trzeba zaapelować do Prezydenta Kaczyńskiego 04.02.06, 09:43
        by odbierał "paszporty" takim delikwentkom, z zakazem dożywotniego wjazdu na
        teren Rzeczpospolitej. Biały Honor, Biała Duma.
        • Gość: abc Re: Trzeba zaapelować do Prezydenta Kaczyńskiego IP: *.telia.com 04.02.06, 12:15
          ...i tu sie tez walesasz? Znajdz lepiej droge do psychiatry albo zalatw sobie
          prywatne zycie, zrob tez analize drog zolciowych!!!
          • walesa4 Prawda w oczy kole, hehehe, ścierki i wycieraczki! 04.02.06, 12:47
            • Gość: abc Re: Prawda w oczy kole, hehehe, ścierki i wyciera IP: *.telia.com 04.02.06, 20:41
              hehehe, wzwodu nie bylo co???
              • robak.rawback Re: Prawda w oczy kole, hehehe, ścierki i wyciera 04.02.06, 22:10
                hehe raz tylko odpowiem na teksty typu natsi lub walesiak, etc - w ogole nie
                obchodzi mnie to ze sie wam to nie podoba lub macie jakies wątki. generalnie
                dziala to tak ze im wiecej sie wsysilacie tym bardziej mnie to smieszy.
                • walesa4 a mnie wisi co ścierka posuwana przez murzynów, 05.02.06, 09:15
                  islamców czy hidusów myśli o mnie, jesteś ścierką i tyle. EOT
    • chococake Re: polka+hindus 03.02.06, 23:52
      zalezy co kto lubi, na mnie akurat wdzieki tych panow nie dzialaja.
      a od muzulmanow to raczej ucieklabym na kilometr, jako znajomi ok, ale nie
      zwiazek, a to ze wzgledu na roznice kulturowe. Nie jestem osobka o uleglym
      charakterze, lubie swobode, partnerstwo i niezaleznosc. Nie mam zamiaru tez
      przechodzic na islam ani nie bylabym w stanie wychowywac dzieci w wierze
      islamu. Co wiecej mezczyzni muzulmanie czesto porywaja dzieci i wywoza je do
      krajow z ktorych pochodza i szukaj wiatru w polu. Nie zdarza sie to tylko
      polkom w polsce ale i angielkom, byl kilka lat temu dosc obszerny artukul w
      jednej z angielskich gazet. Niby normalny facet, wyksztalcony i wszystko super
      bylo a tu nagle odbila palma i zabral dzieci. Sorki ale na cos takiego nie ma
      sie co decydowac, milosc miolscia , jesli juz takowa jaest a logiki troche tez
      trzeba.
    • Gość: Soup Nazi Re: polka+hindus IP: *.tor.primus.ca 04.02.06, 06:55
      robak.rawback napisała:

> jakies przemyslenia pań w zwaiazkach z indians from india lub tez z british
      > indians? (najbardziej mnie interesuja hindusi i muzulmanie)

Owszem. Qrviszcza.
      • Gość: lukas baker Re: polka+hindus IP: *.server.ntli.net 04.02.06, 23:07
        znam kilka takich "zwiazkow" najbardziej mi sie chce smiac jak "partnerzy "
        mowia do siebie lamanym angielskim i maja problemy , zeby sie porozumiec...taa..
        • michust Re: polka+hindus 05.02.06, 12:00
          znam małżeństwo pakistańczyk i polka z wadą wymowy
          no faktycznie jest problem z dogadaniem się dodam tylko tyle że styd mi za
          polkę bo pochodzi z tak zwanego marginesu i robi niezłe przekręty Ami (pakistaniec ) jest spoko gość można z nim pogadać super kucharz jak coś przygotuje to pali kłaki w nosie ale różnica kulturowa jest ogromna bo nie każdy tańczy do polskich kolęd :)
          wszystko dzieje się w irlandii
    • walesa4 To tłumaczy twoje zaangażowanie w poprzednich 04.02.06, 08:06
      wątkach o podobnej tematyce, qu..szon szukający sponsora!, hehehe. Moje
      wyczucie mnie nie myli.
    • 333a3 Re: polka+hindus 04.02.06, 08:49
      www.mateusz.pl/wdrodze/nr382/08.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka