robak.rawback 31.01.06, 23:12 jakies przemyslenia pań w zwaiazkach z indians from india lub tez z british indians? (najbardziej mnie interesuja hindusi i muzulmanie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rob Re: polka+hindus IP: *.cable.ubr05.live.blueyonder.co.uk 31.01.06, 23:16 uwielbiam vindaloo........ :O) Odpowiedz Link Zgłoś
violetp Re: polka+hindus 03.02.06, 23:22 Witam. Nie wiem dokladnie o co pytasz, ale moge Tobie napisac iz sama jestem w zwiazku z "british indians"-jak to okresliles. Jestesmy razem od 5-ciu lat, malzenstwem od 2. Bardzo szczesliwi. Powiem CI szczerze ze po raz pierwszy raz w zyciu czuje sie ze zyje i ze mam rodzine. Gdyz meza rodzina jest bardzo mi bliska. Jest moja rodzina. Dlaczego pytasz? Jesli masz jeszcze jakies pytania z przyjemnoscia odpowiem. Viola Odpowiedz Link Zgłoś
robak.rawback Re: polka+hindus 04.02.06, 01:17 a czy ten twoj indian jest wyznania hinduskiego czy musulmanskiego? moj jest muslim. jest spoko i dosc powaznie sie nad nim zastanawiam bo wydaje sie byc normalny hehe. on nie lubi swojego kraju i woli zyc w normalnym swiecie, jak to nazywa. rozumiem ze siedzicie w uk? tam go poznalas? on jest brytolem pochodzenia indyjskiego? jak ci sie zyje w takim zwiazku? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
walesa4 Trzeba zaapelować do Prezydenta Kaczyńskiego 04.02.06, 09:43 by odbierał "paszporty" takim delikwentkom, z zakazem dożywotniego wjazdu na teren Rzeczpospolitej. Biały Honor, Biała Duma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Trzeba zaapelować do Prezydenta Kaczyńskiego IP: *.telia.com 04.02.06, 12:15 ...i tu sie tez walesasz? Znajdz lepiej droge do psychiatry albo zalatw sobie prywatne zycie, zrob tez analize drog zolciowych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Prawda w oczy kole, hehehe, ścierki i wyciera IP: *.telia.com 04.02.06, 20:41 hehehe, wzwodu nie bylo co??? Odpowiedz Link Zgłoś
robak.rawback Re: Prawda w oczy kole, hehehe, ścierki i wyciera 04.02.06, 22:10 hehe raz tylko odpowiem na teksty typu natsi lub walesiak, etc - w ogole nie obchodzi mnie to ze sie wam to nie podoba lub macie jakies wątki. generalnie dziala to tak ze im wiecej sie wsysilacie tym bardziej mnie to smieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
walesa4 a mnie wisi co ścierka posuwana przez murzynów, 05.02.06, 09:15 islamców czy hidusów myśli o mnie, jesteś ścierką i tyle. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
chococake Re: polka+hindus 03.02.06, 23:52 zalezy co kto lubi, na mnie akurat wdzieki tych panow nie dzialaja. a od muzulmanow to raczej ucieklabym na kilometr, jako znajomi ok, ale nie zwiazek, a to ze wzgledu na roznice kulturowe. Nie jestem osobka o uleglym charakterze, lubie swobode, partnerstwo i niezaleznosc. Nie mam zamiaru tez przechodzic na islam ani nie bylabym w stanie wychowywac dzieci w wierze islamu. Co wiecej mezczyzni muzulmanie czesto porywaja dzieci i wywoza je do krajow z ktorych pochodza i szukaj wiatru w polu. Nie zdarza sie to tylko polkom w polsce ale i angielkom, byl kilka lat temu dosc obszerny artukul w jednej z angielskich gazet. Niby normalny facet, wyksztalcony i wszystko super bylo a tu nagle odbila palma i zabral dzieci. Sorki ale na cos takiego nie ma sie co decydowac, milosc miolscia , jesli juz takowa jaest a logiki troche tez trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soup Nazi Re: polka+hindus IP: *.tor.primus.ca 04.02.06, 06:55 robak.rawback napisała: > jakies przemyslenia pań w zwaiazkach z indians from india lub tez z british > indians? (najbardziej mnie interesuja hindusi i muzulmanie) Owszem. Qrviszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas baker Re: polka+hindus IP: *.server.ntli.net 04.02.06, 23:07 znam kilka takich "zwiazkow" najbardziej mi sie chce smiac jak "partnerzy " mowia do siebie lamanym angielskim i maja problemy , zeby sie porozumiec...taa.. Odpowiedz Link Zgłoś
michust Re: polka+hindus 05.02.06, 12:00 znam małżeństwo pakistańczyk i polka z wadą wymowy no faktycznie jest problem z dogadaniem się dodam tylko tyle że styd mi za polkę bo pochodzi z tak zwanego marginesu i robi niezłe przekręty Ami (pakistaniec ) jest spoko gość można z nim pogadać super kucharz jak coś przygotuje to pali kłaki w nosie ale różnica kulturowa jest ogromna bo nie każdy tańczy do polskich kolęd :) wszystko dzieje się w irlandii Odpowiedz Link Zgłoś
walesa4 To tłumaczy twoje zaangażowanie w poprzednich 04.02.06, 08:06 wątkach o podobnej tematyce, qu..szon szukający sponsora!, hehehe. Moje wyczucie mnie nie myli. Odpowiedz Link Zgłoś