Dodaj do ulubionych

DZIELNICE w Anglii..!! !! !! ( W8 )

06.02.06, 15:33
W8 która to część Anglii..? [ West- czyli zachodnia ]?
I jeśli mógłby mi ktoś powiedzieć, kto się w tym orientuje, bo słyszałam, że
akurat w tej części Anglii można znaleść i pracę i mieszkanie w miarę szybko..
Czy to mniej więcej jest tak jak słyszałam, czy może zostałam wprowadzona w
błąd..

Z góry dziękuję!! i pozdrawiam!!
Iza
Obserwuj wątek
    • Gość: p Re: DZIELNICE w Anglii..!! !! !! ( W8 ) IP: 212.44.10.* 06.02.06, 15:34
      Dowcip dnia jak nic :-))))))))))))))))

W8 to poczatek kodu pocztowego w Londynie ;-)
      Anglia nie dzieli sie na dzielnice.
    • Gość: marlon43 Re: DZIELNICE w Anglii..!! !! !! ( W8 ) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 15:35
      hi kolego.ja uwazam ze nie jest wazne gdzie... wazne zebys mial checi do pracy
      i troszke szczescia areszta samo potoczy sie własna drogo. zycie ci powodzenia
      na podbojach pracy. krzysiek z Londynu
      • massshednm Re: DZIELNICE w Anglii..!! !! !! ( W8 ) 06.02.06, 15:40
        koleżanka jak coś..:p Iza..:)
        Dzięki..:)
        A powiedz jak z pracą w Londynie?! bo wybieram się własnie 3 marca ..:)
        • jsr184 Re: DZIELNICE w Anglii..!! !! !! ( W8 ) 06.02.06, 15:52
          nie no, nie bede taki, kolezanko, zadalas poprzednie pytanie tak, ze nie moglem
          sie powstrzymac by na nie w ten sposob odpowiedziec. W8 to kensington, jeden z
          najdrozszych i najbardziej posh rejonow londynu. nie ma czegos takiego chyba, ze
          w jakims rejonie jest praca i mieszkanie a w innym nie. i nikt ci nie powie,
          gdzie jest praca, bo to czy jest czy nie, to indywidualna kwestia ( jak ktos
          znalazl to powie, ze jest, jak komus w tym samym rejonie odmowiono x razy to
          powie, ze nie ma ). przegladaj gumtree, to moze to da ci jakies rozeznanie.
          • Gość: p Re: DZIELNICE w Anglii..!! !! !! ( W8 ) IP: 212.44.10.* 06.02.06, 15:55
            W W8 sporo Polakow pracuje. W wiekszosc kafejek przy High Street Kensington jest
            ktos mowiacy po polsku.
            BTW w czwartek zwalniam etacik w tej dzielnicy, w IT jak ktos chetny :-) Wiec
            jak widac praca jest :-)
            • massshednm Re: DZIELNICE w Anglii..!! !! !! ( W8 ) 06.02.06, 16:40
              Dziękuję..:)
              I widzę, że jednak można na Was liczyć..:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka