nefrata 13.02.06, 01:35 Jak żyje Wam się w Leicester? Co tutaj lubicie a czego nie?? Ciekawa jestem Waszych opini;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marimax Re: Leicester 15.02.06, 19:06 Bo nie spotkalem w Anglii miasta w ktorym byl chcial spedzic zycie Odpowiedz Link Zgłoś
nefrata Re: Leicester 15.02.06, 21:44 Masz racje że Anglia nie jest miejscem o którym można marzyć ale nie narzekaj:) zawsze może być gorzej:) Odpowiedz Link Zgłoś
eunika Re: Leicester 15.02.06, 21:04 nie narzekam, jest spoko, mam bardzo dobra prace, wkurza mnie tylko ze w weekend wszystkich polakow mozna spotkac w tym samym klubie:( a do niektorych lepiej sie nie przyznawac i nie spoytkac:) if you know what i mean:P Odpowiedz Link Zgłoś
nefrata Re: Leicester 15.02.06, 21:45 Faktem jest że rodaków pełno ale to akurat chyba dobrze. Imie Twoje kojarzy mi się z PBL, tam pracujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
eunika Re: Leicester 15.02.06, 21:48 tam pracowalam od pazdziernika do grudnia, teraz mam zaszczyt pracowac dla rzadu brytyjskiego:) a jak u Ciebie? pracujesz u piotrusia czarnego?:P Odpowiedz Link Zgłoś
nefrata Re: Leicester 15.02.06, 21:55 Jeszcze tak:) ale do czasu:) Masz racje z Naszymi rodakami, czasem najlepiej zapaść się pod ziemie tak sie potrafią bawić. Gratuluje posadki:) Mieszkasz też tam gdzie wszyscy? Odpowiedz Link Zgłoś
eunika Re: Leicester 15.02.06, 21:57 a gdzie wszyscy mieszkaja? masz na mysli narborough road? nie mieszkam na narborough ale daleko nie mam :P Odpowiedz Link Zgłoś
nefrata Re: Leicester 15.02.06, 22:00 W zasadzie wszyscy mieszkają w tym rejonie czyli Narborowie Wielkim. Mnie się akurat tutaj dobrze mieszka, przyzwyczaiłam się do tego wszystkiego co mnie tu otacza Odpowiedz Link Zgłoś
eunika Re: Leicester 15.02.06, 22:03 hihi narborowo:) dobre!nie slyszalam:P mnie sie akurat ta chalupa podobala to wynajelismy a dopiero pozniej zaczelam zauwazac ze w tym wielkim miescie ciagle mijam te same osoby w tym samym miejscu:) jak w pcimiu dolnym:) Odpowiedz Link Zgłoś
nefrata Re: Leicester 15.02.06, 22:11 Hahaha! Idziesz ulicą i tylko cześć, cześć, cześć............ i tak przejście przez ulice zabiera godzine a wyszłaś tylko do sklepu po chleb:) Pochodzisz z Pcimia?:) Odpowiedz Link Zgłoś
eunika Re: Leicester 16.02.06, 19:25 nie pochodze z pcimia:) ale nie mam nic przeciwko tym ktorzy pochodza:)bardziej chodzilo mi o to ze narborough to taka polska wioska w srodku leicester hehe :)ale bywa calkiem sympatyczna czasem nie sadzisz? ps pochodze z trojmiasta a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
nefrata Re: Leicester 16.02.06, 22:13 Dla mnie tu jest bardzo sympatycznie:) właśnie zmieniam mieszkanie i bede tez mieszkała tu w okolicy. Mimo że może nie jest to najbardziej urocze miejsce bez wątpienia jest tu fajny klimat. Taki swojski bo polski:) Ja pochodze z Krakowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
set111 Re: Leicester 18.07.06, 22:54 Witam! Mieszkam w Lester od 2 lat i nie jest tu tak strasznie. Mieszkam na (CIAPATOWIE)Cedar Road. To jest chyba najbardziej cicha dzielnica Lester w jakiej mieszkalem! Odpowiedz Link Zgłoś
nieszka2006 Re: Leicester 19.07.06, 00:03 A ja bylam ostatnio w Lester kupic samochod i jak wysiadlam na ulicy z mojego starego to okazalo sie ze jestem jedyna biala....troche mi sie nieswojo zrobilo. Sami sighowie brrrr ale swoj swojego nie wysadzi nie? Odpowiedz Link Zgłoś