Dodaj do ulubionych

SITA Learning

22.05.06, 11:32
Witam wszystkich!
Zastanawiam sie nad kupieniem zestawu SITA do nauki jezyka angielskiego i mam
pytanko czy ktos z was korzystal z tej metody i czy warto zainwestowac w to
kase ok 900zl. Prosze o rade i odpowiedz na pytanie na ile taki kurs jest
skuteczny Pozdro
Obserwuj wątek
    • andyl Re: SITA Learning 25.05.06, 02:46
      to wyrzucona kasa, jezyka nikt ci do glowy nie nalozy lopata
      • robak.rawback Re: SITA Learning 25.05.06, 15:24
        nawet zeby za darmo dali to i tak nie bedzie efektu. lepiej zaplac DOBREMU
        lektorowi za indywidualne konwersacje albo jakies inne korki.
        niestety jak sam sie nie nauczysz to za zadne pieniadze do glowy ci nie wejdzie
        bez TWOJEGO wkladu w uczenie.
        powodzenia i nie daj sie oszukac
        • webmaster.jacek Re: SITA Learning 02.06.06, 22:37
          Mam te nagrania i zapewniam cie ze nie warto tego kupować. Za 10 razy mniej
          kupisz pożądny program komputerowy do nauki a z reszte w internecie jest wiele
          ciekawychs stron np BBC
    • tomek854 Re: SITA Learning 25.05.06, 18:33
      A ja jestem ciekaw (abstrahując od samego SITA) czy ci dwaj, co się wypowiadają z tego korzystali, czy tylko tak słyszeli, ze to nie działa :-)
      • donat351 Re: SITA Learning 25.05.06, 21:02
        Tomek, kup to g... Roskowi.
      • robak.rawback Re: SITA Learning 26.05.06, 17:42
        tomek854 napisał:

> A ja jestem ciekaw (abstrahując od samego SITA) czy ci dwaj, co się
        wypowiadają
        > z tego korzystali, czy tylko tak słyszeli, ze to nie działa :-)

zajmuje sie tematem zawodowo i wiem co mowie
      • robak.rawback no musze jeszcze cos dopisac 26.05.06, 17:50
        tomek854 napisał:

> A ja jestem ciekaw (abstrahując od samego SITA) czy ci dwaj, co się
        wypowiadają
        > z tego korzystali, czy tylko tak słyszeli, ze to nie działa :-)

- no tomek zastanow sie? jak sobie wyobrazasz ze sie bedziesz relaksowal i nic
        nie robil i nagle sie nauczysz czegos? i dlaczego tylko sie ograniczac do nauki
        jezykow?
        jakby to bylo mozliwe to nikt nigdy niczego by sie nie musial uczyc tylko by
        wszyscy sie relaksowali. wyobrazasz sobie na przyklad te tlumy maturzystow w
        pelni relaksu przed matura? albo tlumy studentow przed sesja tez sie
        relaksujacych? bo ja nie.
        • tomek854 Re: no musze jeszcze cos dopisac 26.05.06, 18:58
          Ależ nie, ja w to absolutnie nie wierzę...

Ale zawsze ludzie tak fajnie narzekają, a nikt nie próbował. Jeżeli to jest rzecz z Twojej branzy i Ty sie na tym znasz, to ok...

Ale z drugiej strony - hipnoza niby też jest bzdurą, a sam widziałem kiedyś...
          • robak.rawback Re: no musze jeszcze cos dopisac 26.05.06, 20:19
            tomek854 napisał:

> Ależ nie, ja w to absolutnie nie wierzę...
            >
            > Ale zawsze ludzie tak fajnie narzekają, a nikt nie próbował. Jeżeli to jest
            rze
            > cz z Twojej branzy i Ty sie na tym znasz, to ok...
            >
            > Ale z drugiej strony - hipnoza niby też jest bzdurą, a sam widziałem
            kiedyś...

wiem o co ci chodzi, natomiast jak cos zbyt pieknie wyglada to na pewno nie
            jest prawdziwe - ta jak nierealnie duze stawki za zbieranie truskawek w anglii
            hehe.

sita mi sie zawsze kojarzyla z tymi reklamami - noszac nasz elektryczny pas na
            brzuchu - schudniesz bez wyrzeczen dwadziescia kilo w ciagu dwoch tygodni.

ostatnio wlasnie jedna z moich studentek opowiadala jak kupa ludzi sie na jakis
            kurs wedlug jakiejs cudownej metody (nie pamitam czy to wlasnie sita byla czy
            cos innego) zapisala i oczywiscie wszyscy potem zwrot kasy chcieli bo byli
            bardzo rozczarowani ze nic nie potrafili po "kursie"
            tak hipnoza to jest cos, tez mnie to zawsze ciekawilo, natomiast nie wiem czy
            sama bylabym podatna na to.
            chetnie bym jakis seansik obejrzala
            :)
            • tomek854 Re: no musze jeszcze cos dopisac 27.05.06, 10:03
              Obejrzeć - tak.

Czy bym się odważył dać zahipnotyzować to nie jestem pewien. Z drugiej strony jak inaczej niż na sobie sprawdzić czy to działa? :-)
    • ismeria Re: SITA Learning 26.05.06, 13:46
      moja kolezanka korzystala z tego i bardzo zalowala wyrzuconych pieniedzy. Jak
      stwierdzil moj poprzednik lepiej zaplac wiecej ale indywidulnemu lektorowi a
      naucz sie lepiej
      • oringo Re: SITA Learning 06.06.06, 14:50
        Kiedys dawno wpadla mi w rece ulotka tej firmy. Chwalili sie tam, ze za pomoca ich metody byli
        szkoleni niemieccy zolnierze do misji zagranicznych. Bzdura niezla, bo niemcy maja konstytucyjny
        zakaz takiego udzialu - ale postanowilem napisac do ambasady. Najpierw byla wymiana listow, ktora
        zaponczyla sie odpowiedzia od atache wojskowego - coz, rezultat byl do przewidzenia - oczywiscie to
        bylo oszustwo. A reszta jak w wypowiedziach powyzej... :)))
    • misio.69 Re: SITA Learning 06.06.06, 21:14
      tak a propos tego SITA calego to nie mam tego ale posciagalam sobie z
      bbc.co.uk/polish kursy ciekawe i przydatne w mowie, do tego masz teksty, nagraj
      se to na plyte, discman na uszy i w kazdej wolnej chwili sluchaj, i masz za
      darmoche! a w stan relaksu mozesz sie wprowadzic odpoczywajac czy usypiajac...
      dla mnie SITA to lipa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka