Dodaj do ulubionych

Polacy-wracajcie do Polski!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 08:39
Czekamy za wami!
Nie możemy sie już doczekać. Wszyscy wracajcie jak to mówią: na ojczyzny łono.
Mam nadzieje, że ciężko pracowaliście i udało wam się odłożyć dużo pieniążków.
My tu czekamy z wytesknieniem za wami, możecie być spokojni że o nikim nie
zapomnimy i o każdego zadbamy.
Pozdrawiam.
PS
wpisujcie ile zarobiliście, robie statystyki dla pewnej eeee firmy :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: schlimazel please, spank your monkey a pozniej obij IP: *.dyn.optonline.net 03.06.06, 09:13
      sobie swoj beczkowaty polski leb decha, miejmy nadzieje, ze nie przezyjesz /-:
      • Gość: urzędnik skarbowy Re: please, spank your monkey a pozniej obij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 09:17
        będzie Ci to synu policzone...
        • mimim1 w czasie deszczu dzieci się nudzą.... 03.06.06, 11:58
          jw
    • kicior99 Re: Polacy-wracajcie do Polski! 03.06.06, 15:24
      mam juz dosc tych nudnych trolli. Zmiencie plyte
    • Gość: Xena a ten znowu... IP: 82.153.103.* 03.06.06, 15:50
      rozumiem ta frustracje spowodowana praca w skarbowce za psie pieniadze - jest
      na to tylko jedna rada w twoim przypadku: "gdy zycie ci zbrzydlo i stalo sie
      pieklem, wloz glowe do klopa i je.bnij sie deklem"!
      • waiesa4 Re: a ten znowu... 03.06.06, 18:47
        xena zupełnie inaczej i milej mruczałaś mi na uszko po upojnej nocy...nie psój
        wszystkiego takim bydlęcym językiem myszko
        • Gość: Xena Re: a ten znowu... IP: 82.153.104.* 03.06.06, 20:58
          walesa, rozumiem twoj bol, zdarza mi sie to rzadko przyznaje - czasem jednak
          jak nie dociera grzecznie - trzeba dolozyc do pieca "z grubej rury"
          • Gość: walesa4 mowilem, ze poleci na moje konto, Xena naucz sie IP: *.popl.cable.ntl.com 04.06.06, 08:10
            czytac, albo sobie lepsze okulary kup, czy szkla kontaktowe, albo rozjasnij
            monitor, hehehe, pisalem ze gosc z neostrady ten od podatkow i jak chu..o jest w
            UK, zalozyl podobne konto: waiesa4, co gruba czcionka wyglada bardzo podobnie
            • Gość: Xena Re: mowilem, ze poleci na moje konto, Xena naucz IP: 82.152.178.* 04.06.06, 14:02
              walesa ciolku gon sie! watek o plagiacie zalozyles 4 czerwca - jak widac
              wpisalam sie 3-go, skoro wiec jestes ofiara losu ze slabym refleksem, to nie
              miej pretensji do garbatego, ze ma brzydkie dzieci.
      • Gość: scuzzy Xena.. IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.06.06, 01:46
        Xena, ty jestes ta laska z tego serialu? Ta brunetka, z duzymi, fajnymi cyckami.
        Jesli tak, to przepraszam - skoro jestes juz taka ladna, to fakt, nie musisz
        byc inteligentna.
        • Gość: Xena Re: Xena.. IP: 82.152.178.* 04.06.06, 13:59
          zaskocze cie facet - jestem duzo ladniejsza od filmowej bohaterki i
          inteligentniejsza - tylko nie pisz mi prosze "to widac" - bluzenierstwo jeszcze
          nic nie oznacza a juz na pewno nie jest oznaka braku inteligencji (co najwyzej
          kultury ale w przypadku zalozyciela watku swiadomie kultury sie na moment
          pozbylam).
          • walesa4 to moze sie spotkamy........???? 04.06.06, 14:01
            i zeby nie bylo nie porozumien tym razem to "ja" ;)
            • walesa4 cofam propozycje, jest glupsza niz ustawa 04.06.06, 14:09
              przewiduje, Ty czytac ze zrozumieniem nie potrafisz, a ja z zadnym plagiatem na
              forum nie mialem nic wspolnego, z glupimi babami zadawc sie nie bede, dzieki :[
              i naucz sie czytac ze zrozumieniem, bo jakos i to nie wychodzi
              • Gość: Xena Re: cofam propozycje, jest glupsza niz ustawa IP: 82.152.178.* 04.06.06, 14:12
                walesa, trafnie sobie nick wybrales - od glupich innych wyzywasz, as tak samo
                durny z brakiem dystansu do siebie jak oryginalny przyglup ze srubokretem!
                • walesa4 ja przynajmniej umiem czytac ze zrozumieniem 04.06.06, 14:13
                  • Gość: Xena Re: ja przynajmniej umiem czytac ze zrozumieniem IP: 82.152.178.* 04.06.06, 14:15
                    tak ci sie tylko zdaje
                    • walesa4 ja odrozniam waiesa4 od walesa4, a Ty nie!!! :[ 04.06.06, 14:16
                      • Gość: Xena Re: ja odrozniam waiesa4 od walesa4, a Ty nie!!! IP: 82.152.178.* 04.06.06, 14:30
                        sluchaj, waiesa4, walesa4 pogrubiony lub nie - zglos do admina problem a nie
                        sie wywnetrzniasz - ty sie z glupimi nie zadajesz (kwestia tylko kto tu glupi)
                        a ja z facetami bez jaj. Bez odbioru
                        • walesa4 a ty dalej zdarta plyte, hehehe, a jaj juz nie mam 04.06.06, 14:41
                          :( bo zostalem juz wykastrowany przez takie pyskule jak Ty. EOT :[
                        • waiesa4 Re: ja odrozniam waiesa4 od walesa4, a Ty nie!!! 04.06.06, 14:54
                          Xena jesteś inteligentna jak kij od szczotki do kibla :D:D
                          • walesa4 tu sie musze z Toba niestety zgodzic, a ja sie 04.06.06, 14:55
                            chcialem z nia umowic, hehehe
                            • Gość: Xena Re: tu sie musze z Toba niestety zgodzic, a ja si IP: 82.152.178.* 04.06.06, 15:08
                              hahaha no prosze walesa4 - nie tak dawno chciales zabic dupka ze sie pod ciebie
                              podszywa a teraz mu reke podajesz! :D nie dosc ze glupi to tchorz!

Bawcie sie dobrze chlopcy, ja przez chwilke bawilam sie waszym kosztem
                              swietnie - a kto tu glupi widac jak na dloni
                              • walesa4 to raczej bylo odwrotnie my sie zabawialismy z 04.06.06, 15:13
                                Toba, obracalismy i posuwalismy, hehehe
                                • Gość: Xena Re: to raczej bylo odwrotnie my sie zabawialismy IP: 82.152.178.* 04.06.06, 15:22
                                  oj marzysz chlopczyku marzysz, dream on! a poki co robisz z siebie debila na
                                  maxa w watku zalozonym przez tego samego dupka co sie pod ciebie podszyl - tym
                                  razem nazwal sie ghromiatko - jesz mu z reki bardzo ladnie - baw sie dalej :)))

Koncze juz ta bez sensu dyskusje - faktycznie miales racje - jestes glupszy niz
                                  ustawa przewiduje!
                                  • walesa4 az parsknalem smiechem- z tym ghromiatkem, ze 04.06.06, 15:33
                                    chodzi o mnie, hehehe, ghrom, gdzie jestes wzywaja Cie, pomoz bo umre ze
                                    smiechu, hehehe
                                    • walesa4 przeciez sobie jaja robie teraz, ale jestes ciemna 04.06.06, 15:36
                                      • Gość: Xena Re: przeciez sobie jaja robie teraz, ale jestes c IP: 82.152.178.* 04.06.06, 15:46
                                        jasne, oj walesa zalosny jestes, daj spokoj - tchorz, BEZ HONORU i glupi -
                                        dobry nick sobie wybrales.
                                        • walesa4 a TY co Amazonka, z amputowanymi cyckami, 04.06.06, 15:49
                                          nie badz taka wojownicza, do kuchni i dzieci nianczyc, a nie wymachiwac szabelka
            • Gość: Xena Re: to moze sie spotkamy........???? IP: 82.152.178.* 04.06.06, 14:09
              walesa widze zes sie rozmnozyl na forum niczym agent Smith w Matrixie :)))
              • walesa4 trzebabylo przeczytac, a nie pyskowac :[ 04.06.06, 14:10
    • Gość: wykrywacz_smieci :) IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 03.06.06, 20:09
      Oj przyjedziemy do Polski, przyjedziemy
      i to nie raz :)
      tylko wiesz, juz nie na stale,tylko pobawic sie :)
      Przyjedziemy, ochlapujac cie blotem stojacego na przystanku i wydamy je na
      przyjemnosci.Na przerozna zabawe, kobiety na przyklad.
      Wiesz, pracujac tu, czasami zdarza sie w trakcie pracy jakas niedyspozycja
      zoladkowa- wtedy bywa ze i pol godziny przesiedzimy w WC,eh organizm nie jest
      doskonaly..
      Ale za te pol godziny pracodawca tez nam placi.
      I wiesz, ze za czas spedzony w toalecie przy 2 takich biegunkach pracodawca nam
      zaplaci rownowartosc kwoty,za jaka mozemy uprawiac platna milosc w Polsce i
      jeszcze nam zostanie ?

Pozwol ze podsumuje i dokladnie sprecyzuje: moja sraczka jest warta wiecej i
      bardziej ceniona, niz dziewictwo twojej corki, siostry, wnuczki.
      Za czas spedzony w kiblu, twoje corki i siostry beda wpychaly swoje glowy w moj
      rozporek, beda mnie raczyly francuska uczta.

Do zobaczenia !!

P.S. Prosze reszte gawiedzi o wybaczenie poziomu w jakim sie wypowiadam,ale
      staram sie dostosowac poziom zlosliwosci i bezcelowosci postu (wiem, trąci
      amatorszczyzna) do "czlowieka" ktory watek zainicjowal,skoro ten nie zostal
      zlikwidowany.
      • waiesa4 Re: :) 03.06.06, 20:11
        to znowu ten walesa4!zmienia nicki
      • Gość: gappa1 Re: :) IP: 89.124.39.* 03.06.06, 23:02
        Gość portalu: wykrywacz_smieci napisał(a):
        > P.S. Prosze reszte gawiedzi o wybaczenie poziomu w jakim sie wypowiadam,ale
        > staram sie dostosowac poziom zlosliwosci i bezcelowosci postu (wiem, trąci
        > amatorszczyzna) do "czlowieka" ktory watek zainicjowal,skoro ten nie zostal
        > zlikwidowany.

ten czlowiek? :)
        • Gość: wykrywacz_siebie Re: :) IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 03.06.06, 23:19
          oboje :)
          • Gość: Was Re: :) IP: 86.42.24.* 04.06.06, 13:34
            Pojoby
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka