Dodaj do ulubionych

Ginekolog w Londynie

IP: *.range86-129.btcentralplus.com 21.07.06, 00:13
Dziewczyny, poleccie jakiegos dobrego ginekologa w Londku. Najlepiej Polaka
ale niekoniecznie. Jakie sa ceny wizyty i badan ?
Obserwuj wątek
    • Gość: gospodyni_domowa Re: Ginekolog w Londynie IP: 213.78.98.* 21.07.06, 00:39
      licz ze co najmniej £150, a badania to w zaleznosci jakie. Moze masz Bupa albo
      PPP lub cos takiego. Skierowanie bez wzgledu czy prywatnie czy na NHS musisz
      miec od GP.
      • Gość: Mysza Re: Ginekolog w Londynie IP: *.range86-129.btcentralplus.com 21.07.06, 18:20
        Za 150 funtow to ja moge kupic bilet do Polski, pojsc do mojego ginekologa i
        jeszcze na piwko zostanie.
        Widze, e jesli chodzi o sluzbe zdrowia, UK to zadna rewelacja. Nic lepszego niz
        w Polsce...
    • jagienkaa Re: Ginekolog w Londynie 21.07.06, 08:42
      tutaj wszystkie badania i środki antykoncepcyjne przepisuje GP lub family
      planning clinic. Są darmowe. Jak masz jakiś problem zdrowotny, idź do GP i on
      zdecyduje czy cię skieruje do ginekologa czy sam/a cię wyleczy. Ja na wizytę u
      ginekologa czekałam kilka miesięcy.
      • agxa1 Re: Ginekolog w Londynie 21.07.06, 09:35
        dziewczyny...jestem w ciay i potrzebuje zwolnienie...GP nie chce mi dac :-(
        znacie jakiegos lekarza moze byc polak kt wypisze mi zwolnienie?
        • Gość: torpedowiec Re: Ginekolog w Londynie IP: 213.78.98.* 21.07.06, 14:50
          albo ty juz taki watek raz zakladalas albo inna cwaniaczka. ciaza to nie
          choroba - na ciaze sie zwolnienia nie dostaje. chcesz oszukac swojego
          pracodawce i jeszcze lekarzy platac w swoje zamierzone machloje. w Anglii
          oszukanstwo jest tepione i potepiane. Fajna dzidzius bedzie mial mamusie.
          • agxa1 Re: Ginekolog w Londynie 21.07.06, 15:44
            szkoda slow...moze kiedys Twoja dziewczyna/zona bedzie w ciazy...to sie
            przekonasz jak to jest.pozdrawiam
            • Gość: majkel Re: Ginekolog w Londynie IP: *.unknown.be.uu.net 21.07.06, 15:54
              a jak to jest
              jesli ciaz jest zagrozona to bez kombinacji zwonienie dostaniesz ale raczej nie
              na sama ciaze jaka taka w moje obecnej robo cie are pan bylo w ciazy i
              pracowaly w zasadzie do konca czyli do jakiegos 8,5 mies
              • walesa4 majkel, daj se spokoj, one przeczytaly ze w 21.07.06, 16:08
                Polsce nalezy sie na caly okres 9 miesiecy zwolnienie i mysla ze w UK tez tak
                jest, kobieta nie przetlumaczysz, na nie jest tylko jedna rada "brak chlopa", az
                zmienia swoja myslenie. Wystarczy przeczytac
                zdrowie.onet.pl/1325697,2041,,,,nigdy_nie_mow_kobiecie,psychologia.html
                i najgorsze ze to prawda, ja oblalem punkt 1 :)))))))))))), ich lenistwo jest
                rozwiniete do potegi
                • agxa1 Re: majkel, daj se spokoj, one przeczytaly ze w 21.07.06, 16:19
                  zenujaca jest Twoja wypowiedz a takze nick "walesa" smieszy mnie kiedy faceci
                  zabieraja glos w takich sprawach
                  • walesa4 wlasnie,ofiaro losu,nick jest taki zeby wszystkich 21.07.06, 16:26
                    smieszyl, jakbys szerzej mnie poczytala to bys wiedziala co sadze o nim. A
                    zenujace sa twoje domagania sie o tzw. L4 jak ciaza nie jest zagrozona, znamlem
                    kobiete ktora byla w ciazy i pracowala mimo to 6h dziennie.
                    • agxa1 Re: wlasnie,ofiaro losu,nick jest taki zeby wszys 21.07.06, 16:34
                      nie mam czasu na jalowe dyskusje z Toba i czytanie twoich wypocin...poza tym
                      pogratuluj kolezance-bo to wzor godny nasladowania.
                      • Gość: Leo Re: wlasnie,ofiaro losu,nick jest taki zeby wszys IP: 194.168.231.* 21.07.06, 16:38
                        Zwolnienie z powodu ciazy - kolejny element "polactwa", ktory moze byc
                        zawleczony do UK. A juz myslalem ze od tego ucieklem...
                        • walesa4 Re: wlasnie,ofiaro losu,nick jest taki zeby wszys 21.07.06, 16:44
                          ok, nalezy sie,ale tylko jak ciaza jest zagrozona i powiedzmy 1.5 miesiaca przed
                          porodem, a one by chcialy min 1.5 roku bumelanctwa. 9 miesiacy ciazy, co
                          najmniej 6 mies. urolpu macierzynskiego, nie mowiac o pelnoplatnym wychowawczym
                          min 3 letnim, tu LPR gora pensje im chce przyznawac
                      • walesa4 Re: wlasnie,ofiaro losu,nick jest taki zeby wszys 21.07.06, 16:39
                        o jakiej kolezance mowisz, o majkelu? dopisz tylko to, bo za bardzo nie rozumiem?
                        • Gość: gospodyni_domowa Re: agxa1 IP: 213.78.120.* 21.07.06, 17:06
                          agxa1 napisala:

>potrzebuje zwolnienie...GP nie chce mi dac

bardzo dobrze, jak ci nic nie jest (ciaza to nie choroba) to ci nie da ani GP
                          ani ginekolog, tylko dlatego ze masz takie widzimisie
                        • steph13 Re: wlasnie,ofiaro losu,nick jest taki zeby wszys 21.07.06, 17:10
                          Panowie maja racje, ciaza to nie choroba. Zwolnienie pewnie potrzebne zeby do
                          Polszy na holiday pojechac i wyplate tutaj pobierac. Kup bilet w jedna strone i
                          jedz; i zostan na dozywotnim zwolnieniu na koszt Polski.
                          Tu nie lekarz potrzebny ale jakis polski kombinator co za pare funtow
                          zwolnienie na oczy wystawi. Obrzydliwe.
                          • agxa1 Re: wlasnie,ofiaro losu,nick jest taki zeby wszys 21.07.06, 17:31
                            to jest ostatnia wiadomosc dla wszystkich zawistnych!
                            wlasnie dostalam namiar do Pl gina i juz sie umowilam na wtorek -ze
                            zwolnieniem problemu niema... pisze aby umilic Wam piatek
                            Pozniej dostane child benefit itp fajnie co? zycze milego dnia
                            • walesa4 your post anding in HMHO, have fun 21.07.06, 17:36
                            • Gość: gosc Re: wlasnie,ofiaro losu,nick jest taki zeby wszys IP: *.dyn.centurytel.net 21.07.06, 17:40
                              Trzeba bylo Polski do Uni nie wpuszczac.
                              Nie cierpie polskiego cwaniactwa.
                              Bedziesz rodzic dziecko za dzieckiem (oczywiscie bez tatusia) dla child
                              benefits? Zalosna jestes kobito. No i to odgrazanie sie... Typowa polska
                              wiesniaczka. Byl watek o tym, dlaczego nie lubicie innych Polakow.
                              Bo nie mam mentalnosci Polaczka-cwaniaczka, wiec brakuje mi wspolnego jezyka z
                              wiekszoscia rodakow.
                              • Gość: gosc Poprzednie bylo do autorki postu, nie do walesa4 IP: *.dyn.centurytel.net 21.07.06, 17:41
                                • agxa1 Re: Poprzednie bylo do autorki postu, nie do wale 21.07.06, 17:43
                                  skad w was tyle zawisci??? opamietajcie sie!
                            • Gość: majkel Re: wlasnie,ofiaro losu,nick jest taki zeby wszys IP: *.unknown.be.uu.net 21.07.06, 17:52
                              > wlasnie dostalam namiar do Pl gina i juz sie umowilam na wtorek -ze
                              > zwolnieniem problemu niema...

hehe czyli nawet nie ukrywasz ze hcesz naciagane zwolnienie wez dziewczyno idz
                              sie wywstydz bo hwalic to sie nie ma czym
                              do tego lekarz zeby sie tak glupio podkladal no ale nie moja sprawa
                              • Gość: majkel Re: wlasnie,ofiaro losu,nick jest taki zeby wszys IP: *.unknown.be.uu.net 21.07.06, 17:54
                                to nie zawisc jesli jestem w normalnym kraju nie przyciagam tu polactwa za soba
                                bo hce ta normalnosc miec dalej
                                • agxa1 Re: wlasnie,ofiaro losu,nick jest taki zeby wszys 21.07.06, 18:00
                                  wiesz co Majkelu poczytaj troche forum i bedziesz wiedzial jak trudno dostac
                                  tutaj zwolnienie jesli nawet cos ci dolega szczegolnie dot to kobiet w ciazy...
                                  jesli dla ciebie to ze ktos nie moze sie nawet schylic nie jest podstawa do
                                  zwolnienia lekarskiego to gratuluje
                                  • Gość: mags Re: wlasnie,ofiaro losu,nick jest taki zeby wszys IP: *.bulldogdsl.com 21.07.06, 18:03
                                    Podaj jeszcze swoje nazwisko i adres skoro taka dzielna i cwana jestes.Nie
                                    podasz?
                                    • agxa1 Re: wlasnie,ofiaro losu,nick jest taki zeby wszys 21.07.06, 18:05
                                      wiecie co nie dostalam adresu... bo tutaj i tak sami prawi i sprawiedliwi wiec
                                      na prozno...ale i tak wiedzialam ze wywola to fale oburzen tylko dlaczego w
                                      iekszosci facetow?
                                      • Gość: mags Re: wlasnie,ofiaro losu,nick jest taki zeby wszys IP: *.bulldogdsl.com 21.07.06, 18:09
                                        Nie zrozumialas, podaj swoje nazwisko i adres.
    • mia007 Re: Ginekolog w Londynie 21.07.06, 18:20
      napiszcie cos jeszcze bo nudno
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka