Dodaj do ulubionych

ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac...

25.08.06, 14:30
...bo psuja wszystko czego sie tkna. Pod kazdym tematem cos wpisza, zeby
zdenerwowac i czasami im sie to udaje. Wiec ignorujcie ich-to boli.
Obserwuj wątek
    • korkix78 Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... 25.08.06, 14:38
      Faktem jest, ze styl wypowiedzi FF jest nieraz malo grzeczny.
      Wypowiada sie szorstko i ostro. Zwykle napisze za duzo o kilka slow , od
      ktorych wypowiedzi ja sie powstrzymuje.
      Ale to nie zmienia faktu, ze bardzo czesto w gruncie rzeczy ma racje.
      • Gość: MI5 Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.08.06, 14:53
        Wg mnie FF nie ma racji.

WiekNowyAnglik jest blizszy prawdy.

A poza tym, dlaczego ignorowac? Obydwaj moga pisac co chca. Albo peat wytnie,
        albo ktos z nimi pogada.
        A Aniajocostam tak ich ignoruje, ze specjalnie dla nich nowy watek zaklada -
        zly przyklad sama daje :)
        • aniajawo Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... 25.08.06, 15:02
          M15 - masz racje. Ale nie moglam sie powstrzymac, bo sie znowu zdenerwowalam
          czytajac wypowiedz jednego z nich
        • Gość: ff Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.adsl.legend.co.uk 25.08.06, 15:42
          >>Wg mnie FF nie ma racji.

Gdzie nie mam racji. Podaj jakies przyklady. Jestem otwarty do dyskusji bez
          przeklenstw :-)
    • aniajawo Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... 25.08.06, 14:51
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=47416114&wv.x=2&a=47472989
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=47409346&wv.x=2&a=47473228
      czy to jest grzecznie i na temat?
      • Gość: majkel Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.unknown.be.uu.net 25.08.06, 15:13
        pierwszy post prawdziwy i na temat drugi przesadzony trohe bo dobry lidlowiec
        na m2 w skierniewicah to pewnie w ponizej 2 lata odlozy i jeszcze mu na
        poloneza zostanie
        a teraz do rzeczy panienko jestes tu od dwoh dni i sie udzielasz kogo ignorowac
        a kogo nie pogielo cie ???
        jak ci tu za ciezko na tym forum to pozbieraj zabawki and go play outside
        • Gość: .. Re: trzeba dodać michaela do tej grupy IP: 199.67.203.* 25.08.06, 15:17
          ..
          • Gość: ff Re: trzeba dodać michaela do tej grupy IP: *.adsl.legend.co.uk 25.08.06, 15:43
            chyba ciebie nawet sie nazwac nie potrafisz
            widac jaki z ciebie inteligent

takie nic ... jestes ?
        • aniajawo Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... 25.08.06, 15:20
          a ciebie tez tu nie chce majkel. trzeba pozamiatac.
          • Gość: majkel [...] IP: *.unknown.be.uu.net 25.08.06, 15:30
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: .. [...] IP: 199.67.203.* 25.08.06, 15:41
          • Gość: ff Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.adsl.legend.co.uk 25.08.06, 15:43
            ty nie mieszaj swojej pracy z tym forum

jak ci sie nie podoba to poskarz sie mamie
      • ff6 Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... 25.08.06, 16:06
        a kto powiedzial ci ze zycie bedzie uslane rozami?

oba twoje przyklady sa na temat
    • Gość: ff Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.adsl.legend.co.uk 25.08.06, 15:41
      zle z toba skoro wrzucasz moje wypowiedzi do jednego worka z wypowiedziami
      witka jakiegos
      • Gość: .. Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: 199.67.203.* 25.08.06, 15:42
        Masz rację - witek ma dwa zwoje mózgowe więcej
        • Gość: ff [...] IP: *.adsl.legend.co.uk 25.08.06, 15:45
        • witeknowyanglik Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... 25.08.06, 15:55
          chwila, chwila,...
          mowicie o mnie , za moimi plecami, czyli mnie obgadujecie
          a w LIDLU takie przeceny , ze hoho...

ostatnio z TESCO mialem taka historie , jem sobie, tzn.probuje zeby sie
          zdecydowac czy je kupic czy nie, orzeszki brazylijskie w czekoladzie (te
          drogie), a tu nagle wyskakuje Murzyn o wygladzie King Konga ze
          znaczkiem : "SECURITY" (czyli dla nieznających jezyka : "WITAMY W SKLEPIE").
          Odwracam sie, udaje ze go nie widze , a on cos do mnie mowi, a wlasciwie
          krzyczy, cos takiego :
          " ajm toka tu ju !!!"
          Ja mu na to:
          " I am Witek, I am from Czech Republic, I am very good worker",
          on mi na to:
          " aj was toki tu ju" i mnie zlapal za reke.
          Ja mu wtedy "BACH" ponizej pasa.
          Murzyn padl na ziemie. Ja jeszcze 2 orzeszki i w nogi...
          Tradycyjnie to bylo, za Andrzeja Golote, bo wiecie , ze to wlasnie Murzyny
          pobily naszego Andrzejka.
          • konstruktorka1 Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... 25.08.06, 16:05
            Anka chetnie cie bym wsparla w temacie ale ubaw mam niezly ........:)

• Gość: master chief Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.cable.ubr10.azte.blueyonder.co.uk 25.08.06, 18:14
              Witek jest dobry, koles stworzyl cos na ksztalt wlasnego stylu na forum. Zawsze
              wywoluje u mnie usmiech.
              • peat Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... 25.08.06, 18:17

> Witek jest dobry, koles stworzyl cos na ksztalt wlasnego stylu na forum. Zawsze
                > wywoluje u mnie usmiech.

tylko, ze ten styl jest powtarzalny - markus, urzad skarbowy... znowu powrót
                trolla :/

wasz

peat
                • Gość: MI5 Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 26.08.06, 00:01
                  ylko, ze ten styl jest powtarzalny - markus, urzad skarbowy... znowu powrót
                  > trolla :/>>>>

E tam, ja mysle, ze Wnowyanglik byl lepszy jako urzednik skarbowy. Nieco inny
                  styl, bardziej oficjalny i sztywny :)
                  Ogolnie, nie jest zle, a kupa smiechu.
              • Gość: ff Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.ipt.aol.com 25.08.06, 23:46
                jaki styl ?

jak ty to nazywasz stylem to mozesz spokojnie do niego dolaczyc i zalozyc klub
                trolli
                • jasiubleep Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... 26.08.06, 00:11
                  On mial na mysli 'style' a ty znaczenia tego slowa nie rozumiesz. Sprawsz w
                  slowniku a potem sie wypowiadaj. Jakie, to polskie, pieprzyc bez sensu ale z
                  przekonaniem na temat rzeczy, o ktorych sie nie ma pojecia.
                  • Gość: ff Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.ipt.aol.com 26.08.06, 19:39
                    ty bys najpierw pomyslal za nim bedziesz cos pisal "madrego"

gdyby witek mial wlasny styl to by oznaczalo cos kreatywnego i unikalnego
                    jakiekolwiek by to nie bylo swiadczyloby o jego inwencji tworczej mlotku

a takie nie jest bo witek pisze bzdety powtarzane przez tukow malorolnych i
                    przedszkolakow

kapujesz?
                    • Gość: master chief Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.cable.ubr10.azte.blueyonder.co.uk 27.08.06, 18:27
                      Witek pisze teksty, ktore sa smieszne. Jest to oczywiste nabijanie sie z Polakow
                      w UK, ale - do cholery - przeciez to jest przerysowane, nikt tego chyba nie
                      bierze doslownie i odnosi do siebie!

A ty ff jedyne co masz do powiedzenia to obrazanie ludzi. Co to jest 'tuk
                      malorolny'? Wyjechales z Polski gdzies w latach 80-tych (jestem tego pewny na
                      90%) i automatycznie kazdy w kraju to chlop na roli? Otrzezwiej
                    • jasiubleep Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... 31.08.06, 00:11
                      Platy czolowe uszkodzone w wypadku na hulajnodze? Leczenie dostepnne w NHS.
    • jasiubleep Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... 25.08.06, 21:24
      Jest smieszny. pozwalam mu zostac hehe
      • aniajawo Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... 25.08.06, 22:08
        niech zostanie jak musi. Ewa, wiem, ze na Ciebie mozna liczyc :), tak, tez sie
        usmialam po przeczytaniu tych wypowiedzi-niestety kilka juz usunietych :). Coz
        smieszny niesmieszny, juz sie uodparniam powoli, zlosc przeszla. Witek-powiedz
        cos jeszcze. FF -skomentuj. Udanej zabawy.
        • Gość: ff Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.ipt.aol.com 25.08.06, 23:45
          witek nie pisze nic smiesznego

no chyba ze ma sie mozg na poziomie przedszkolaka to moze smieszyc
          • jasiubleep Smiesznosc... 26.08.06, 00:08
            ...ogladales ten film? Na pewno nie. Obejrzyj a potem wypowiadj sie na temat
            znaczenia slow, ktorych znaczenia nie rozumiesz.

To jest tragedia, ze ludzie nie potrafia wypowiadac sie nawet na temat
            ojczystego jezyka a wyjezdzaja za granice i uwazaja sie znawcow jezyka i
            kultury. Jakie to polskie slodko -smierdzace.
            • Gość: ff Re: Smiesznosc... IP: *.ipt.aol.com 26.08.06, 19:40
              To jest tragedia, ze ludzie nie potrafia wypowiadac sie nawet na temat
              ojczystego jezyka a wyjezdzaja za granice i uwazaja sie znawcow jezyka i
              kultury. Jakie to polskie slodko -smierdzace.

piszesz o sobie
              • jasiubleep Re: Smiesznosc... 31.08.06, 00:09
                Nie, o was.
          • Gość: Hate Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.aster.pl 27.08.06, 21:14
            Ty masz właśnie taki mózg i dlatego nie rozumiesz ironii w jego wypowiedziach
            biedny człowieku.
      • Gość: ff Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.ipt.aol.com 25.08.06, 23:46
        smieszna jestes
        dolacz do jego klubu... klubu trolii
        • jasiubleep Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... 26.08.06, 00:13
          Ale tak moze cos ciekawego albo dowcipnego. Abo na temat? Nie?? To milej zabawy
          z myszka...
          • witeknowyanglik Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... 26.08.06, 16:12
            cale szczescie , ze to forum to krolestwo PEAT'a.
            on moze zabanowac nawet, On wie , co tu pownno byc , a co nie, On wie nawet
            jaka poze przed komputerem powinnismy miec piszac na tym forum!

ale ja mam pytanie, oczywiscie jezeli mozna, do samego peat'a:

"czy mozna na tym forum sobie pisac , majac w kaciku ust skreta z marichuany(z
            ang. marijuana), ale co wazne , palic , ale nie zaciagac sie!!!(czyli palic
            tak, jak byly Prezydent USA - Bill Clinton)?

czekam na odpowiedz od peat'a

wasz Wiciu
            • jasiubleep Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... 31.08.06, 00:12
              Peat wystepuje w imieniu Gazety i dlatego ma prawo wyciac, co chce. I koniec.
              Pa.
          • Gość: ff Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.ipt.aol.com 26.08.06, 19:41
            co cie tak boli mlotku?

jak ci sie cos nie podoba to zaloz wlasne forum i zapros swoja rodzine do
            rozmowy
            • Gość: FF stands for..? Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 27.08.06, 16:43
              ff...Fucking Freak?
              • Gość: ff Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.ipt.aol.com 27.08.06, 16:46
                nie wiem czy jestes
                sam sie osadz
                • Gość: Hate Re: ff - "frustrated fool" IP: *.aster.pl 27.08.06, 21:18
                  ..
                  • Gość: ff Re: ff - "frustrated fool" IP: *.ipt.aol.com 27.08.06, 22:16
                    te aster.pl nie stac cie bylo na neostrade to zalozyla ci mama asterka?

hehehe

qrwa nieudacznicy
                    • Gość: Hate Re: ff - "frustrated fool" IP: *.aster.pl 28.08.06, 08:21
                      Aster jest lepszy tłuku jeśli nie wiesz. Widzę, że masz cały czas bliskie
                      związki z mamusią bo ciągle o niej wspominasz. Nie zapomnij wysłać kolejnej
                      paczuszki z konserwami bo koniec miesiąca się zbliża, rodzinka się ucieszy. Na
                      poczcie w Twojej wiosce oczy im wyjdą jak zobaczą paczkę zza morza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka