aniajawo 25.08.06, 14:30 ...bo psuja wszystko czego sie tkna. Pod kazdym tematem cos wpisza, zeby zdenerwowac i czasami im sie to udaje. Wiec ignorujcie ich-to boli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
korkix78 Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... 25.08.06, 14:38 Faktem jest, ze styl wypowiedzi FF jest nieraz malo grzeczny. Wypowiada sie szorstko i ostro. Zwykle napisze za duzo o kilka slow , od ktorych wypowiedzi ja sie powstrzymuje. Ale to nie zmienia faktu, ze bardzo czesto w gruncie rzeczy ma racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MI5 Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.in-addr.btopenworld.com 25.08.06, 14:53 Wg mnie FF nie ma racji. WiekNowyAnglik jest blizszy prawdy. A poza tym, dlaczego ignorowac? Obydwaj moga pisac co chca. Albo peat wytnie, albo ktos z nimi pogada. A Aniajocostam tak ich ignoruje, ze specjalnie dla nich nowy watek zaklada - zly przyklad sama daje :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniajawo Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... 25.08.06, 15:02 M15 - masz racje. Ale nie moglam sie powstrzymac, bo sie znowu zdenerwowalam czytajac wypowiedz jednego z nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.adsl.legend.co.uk 25.08.06, 15:42 >>Wg mnie FF nie ma racji. Gdzie nie mam racji. Podaj jakies przyklady. Jestem otwarty do dyskusji bez przeklenstw :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniajawo Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... 25.08.06, 14:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=47416114&wv.x=2&a=47472989 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=47409346&wv.x=2&a=47473228 czy to jest grzecznie i na temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.unknown.be.uu.net 25.08.06, 15:13 pierwszy post prawdziwy i na temat drugi przesadzony trohe bo dobry lidlowiec na m2 w skierniewicah to pewnie w ponizej 2 lata odlozy i jeszcze mu na poloneza zostanie a teraz do rzeczy panienko jestes tu od dwoh dni i sie udzielasz kogo ignorowac a kogo nie pogielo cie ??? jak ci tu za ciezko na tym forum to pozbieraj zabawki and go play outside Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: trzeba dodać michaela do tej grupy IP: 199.67.203.* 25.08.06, 15:17 .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: trzeba dodać michaela do tej grupy IP: *.adsl.legend.co.uk 25.08.06, 15:43 chyba ciebie nawet sie nazwac nie potrafisz widac jaki z ciebie inteligent takie nic ... jestes ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniajawo Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... 25.08.06, 15:20 a ciebie tez tu nie chce majkel. trzeba pozamiatac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majkel [...] IP: *.unknown.be.uu.net 25.08.06, 15:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. [...] IP: 199.67.203.* 25.08.06, 15:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.adsl.legend.co.uk 25.08.06, 15:43 ty nie mieszaj swojej pracy z tym forum jak ci sie nie podoba to poskarz sie mamie Odpowiedz Link Zgłoś
ff6 Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... 25.08.06, 16:06 a kto powiedzial ci ze zycie bedzie uslane rozami? oba twoje przyklady sa na temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.adsl.legend.co.uk 25.08.06, 15:41 zle z toba skoro wrzucasz moje wypowiedzi do jednego worka z wypowiedziami witka jakiegos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: 199.67.203.* 25.08.06, 15:42 Masz rację - witek ma dwa zwoje mózgowe więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff [...] IP: *.adsl.legend.co.uk 25.08.06, 15:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
witeknowyanglik Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... 25.08.06, 15:55 chwila, chwila,... mowicie o mnie , za moimi plecami, czyli mnie obgadujecie a w LIDLU takie przeceny , ze hoho... ostatnio z TESCO mialem taka historie , jem sobie, tzn.probuje zeby sie zdecydowac czy je kupic czy nie, orzeszki brazylijskie w czekoladzie (te drogie), a tu nagle wyskakuje Murzyn o wygladzie King Konga ze znaczkiem : "SECURITY" (czyli dla nieznających jezyka : "WITAMY W SKLEPIE"). Odwracam sie, udaje ze go nie widze , a on cos do mnie mowi, a wlasciwie krzyczy, cos takiego : " ajm toka tu ju !!!" Ja mu na to: " I am Witek, I am from Czech Republic, I am very good worker", on mi na to: " aj was toki tu ju" i mnie zlapal za reke. Ja mu wtedy "BACH" ponizej pasa. Murzyn padl na ziemie. Ja jeszcze 2 orzeszki i w nogi... Tradycyjnie to bylo, za Andrzeja Golote, bo wiecie , ze to wlasnie Murzyny pobily naszego Andrzejka. Odpowiedz Link Zgłoś
konstruktorka1 Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... 25.08.06, 16:05 Anka chetnie cie bym wsparla w temacie ale ubaw mam niezly ........:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master chief Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.cable.ubr10.azte.blueyonder.co.uk 25.08.06, 18:14 Witek jest dobry, koles stworzyl cos na ksztalt wlasnego stylu na forum. Zawsze wywoluje u mnie usmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
peat Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... 25.08.06, 18:17 > Witek jest dobry, koles stworzyl cos na ksztalt wlasnego stylu na forum. Zawsze > wywoluje u mnie usmiech. tylko, ze ten styl jest powtarzalny - markus, urzad skarbowy... znowu powrót trolla :/ wasz peat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MI5 Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 26.08.06, 00:01 ylko, ze ten styl jest powtarzalny - markus, urzad skarbowy... znowu powrót > trolla :/>>>> E tam, ja mysle, ze Wnowyanglik byl lepszy jako urzednik skarbowy. Nieco inny styl, bardziej oficjalny i sztywny :) Ogolnie, nie jest zle, a kupa smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.ipt.aol.com 25.08.06, 23:46 jaki styl ? jak ty to nazywasz stylem to mozesz spokojnie do niego dolaczyc i zalozyc klub trolli Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubleep Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... 26.08.06, 00:11 On mial na mysli 'style' a ty znaczenia tego slowa nie rozumiesz. Sprawsz w slowniku a potem sie wypowiadaj. Jakie, to polskie, pieprzyc bez sensu ale z przekonaniem na temat rzeczy, o ktorych sie nie ma pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.ipt.aol.com 26.08.06, 19:39 ty bys najpierw pomyslal za nim bedziesz cos pisal "madrego" gdyby witek mial wlasny styl to by oznaczalo cos kreatywnego i unikalnego jakiekolwiek by to nie bylo swiadczyloby o jego inwencji tworczej mlotku a takie nie jest bo witek pisze bzdety powtarzane przez tukow malorolnych i przedszkolakow kapujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master chief Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.cable.ubr10.azte.blueyonder.co.uk 27.08.06, 18:27 Witek pisze teksty, ktore sa smieszne. Jest to oczywiste nabijanie sie z Polakow w UK, ale - do cholery - przeciez to jest przerysowane, nikt tego chyba nie bierze doslownie i odnosi do siebie! A ty ff jedyne co masz do powiedzenia to obrazanie ludzi. Co to jest 'tuk malorolny'? Wyjechales z Polski gdzies w latach 80-tych (jestem tego pewny na 90%) i automatycznie kazdy w kraju to chlop na roli? Otrzezwiej Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubleep Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... 31.08.06, 00:11 Platy czolowe uszkodzone w wypadku na hulajnodze? Leczenie dostepnne w NHS. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubleep Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... 25.08.06, 21:24 Jest smieszny. pozwalam mu zostac hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aniajawo Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... 25.08.06, 22:08 niech zostanie jak musi. Ewa, wiem, ze na Ciebie mozna liczyc :), tak, tez sie usmialam po przeczytaniu tych wypowiedzi-niestety kilka juz usunietych :). Coz smieszny niesmieszny, juz sie uodparniam powoli, zlosc przeszla. Witek-powiedz cos jeszcze. FF -skomentuj. Udanej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.ipt.aol.com 25.08.06, 23:45 witek nie pisze nic smiesznego no chyba ze ma sie mozg na poziomie przedszkolaka to moze smieszyc Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubleep Smiesznosc... 26.08.06, 00:08 ...ogladales ten film? Na pewno nie. Obejrzyj a potem wypowiadj sie na temat znaczenia slow, ktorych znaczenia nie rozumiesz. To jest tragedia, ze ludzie nie potrafia wypowiadac sie nawet na temat ojczystego jezyka a wyjezdzaja za granice i uwazaja sie znawcow jezyka i kultury. Jakie to polskie slodko -smierdzace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Smiesznosc... IP: *.ipt.aol.com 26.08.06, 19:40 To jest tragedia, ze ludzie nie potrafia wypowiadac sie nawet na temat ojczystego jezyka a wyjezdzaja za granice i uwazaja sie znawcow jezyka i kultury. Jakie to polskie slodko -smierdzace. piszesz o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hate Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.aster.pl 27.08.06, 21:14 Ty masz właśnie taki mózg i dlatego nie rozumiesz ironii w jego wypowiedziach biedny człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.ipt.aol.com 25.08.06, 23:46 smieszna jestes dolacz do jego klubu... klubu trolii Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubleep Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... 26.08.06, 00:13 Ale tak moze cos ciekawego albo dowcipnego. Abo na temat? Nie?? To milej zabawy z myszka... Odpowiedz Link Zgłoś
witeknowyanglik Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... 26.08.06, 16:12 cale szczescie , ze to forum to krolestwo PEAT'a. on moze zabanowac nawet, On wie , co tu pownno byc , a co nie, On wie nawet jaka poze przed komputerem powinnismy miec piszac na tym forum! ale ja mam pytanie, oczywiscie jezeli mozna, do samego peat'a: "czy mozna na tym forum sobie pisac , majac w kaciku ust skreta z marichuany(z ang. marijuana), ale co wazne , palic , ale nie zaciagac sie!!!(czyli palic tak, jak byly Prezydent USA - Bill Clinton)? czekam na odpowiedz od peat'a wasz Wiciu Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubleep Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... 31.08.06, 00:12 Peat wystepuje w imieniu Gazety i dlatego ma prawo wyciac, co chce. I koniec. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.ipt.aol.com 26.08.06, 19:41 co cie tak boli mlotku? jak ci sie cos nie podoba to zaloz wlasne forum i zapros swoja rodzine do rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FF stands for..? Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 27.08.06, 16:43 ff...Fucking Freak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: ff, witeknowyanglik, itp-ignorowac... IP: *.ipt.aol.com 27.08.06, 16:46 nie wiem czy jestes sam sie osadz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: ff - "frustrated fool" IP: *.ipt.aol.com 27.08.06, 22:16 te aster.pl nie stac cie bylo na neostrade to zalozyla ci mama asterka? hehehe qrwa nieudacznicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hate Re: ff - "frustrated fool" IP: *.aster.pl 28.08.06, 08:21 Aster jest lepszy tłuku jeśli nie wiesz. Widzę, że masz cały czas bliskie związki z mamusią bo ciągle o niej wspominasz. Nie zapomnij wysłać kolejnej paczuszki z konserwami bo koniec miesiąca się zbliża, rodzinka się ucieszy. Na poczcie w Twojej wiosce oczy im wyjdą jak zobaczą paczkę zza morza. Odpowiedz Link Zgłoś