jusspy 07.09.06, 09:12 Chcemy wspolnie wynajac dom z inna rodzina z dzieckiem w Dublin South (poludniowa czesc) - jesli jestescie zainteresowani - piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morela7 Re: Wynajem domu 07.09.06, 11:33 Pisalas juz o tym kilkakrotnie - widze, ze przynajmniej chwilowo z niewielkim skutkiem... Sprobuj moze napisac na forum dublinek.net lub polskidublin.com, moze tam sie ktos znajdzie?? Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
jusspy Re: Wynajem domu 07.09.06, 19:49 Dzieki wielkie, nie wiem jak znajdziemy kogos - ale taka rodzina by nam bardzo odpowiadala bo to byli by ludzie ustatkowani a jednoczesnie bylaby to korzysc dla drugiej rodziny gdyz z nami jedzie niania ktora rowniez z nami zamieszka i moglaby opiekowac sie ich dzieckiem podczas gdy tamta mama mogla by poszukac czegos part time np. Mysle ze taki uklad przyniosl by korzysci dzieciom i rodzicom. Dzis z mezem wpadlismy na pomysl by porozwieszac ogloszenia po Dublinie bo moze nie wszyscy maja dostep do internetu. Mam nadzieje ze sie uda! Dzieki bardzo za info. Odpowiedz Link Zgłoś
morela7 Re: Wynajem domu 07.09.06, 23:33 Wiesz, jesli chcecie rozwieszac ogloszenia, to moze warto sprobowac w polskim kosciele? Przy obu wejsciach sa tablice informacyjne. Jesli nie wiesz, gdzie to jest, to blizsze informacje znajdziesz tutaj: www.polish- chaplaincy.ie/index.php?lang=pl (mala uwaga: o ile wiem, od 17 wrzesnia kosciol przenosi sie w inne miejsce). Odpowiedz Link Zgłoś
bozka24 Re: Wynajem domu 23.11.06, 13:30 Witam Chciałam wiedziec czy znaleźliście chętnych do wynajęcia wspólnie domu. Mój mąż obecnie jest w Dublinie ja z trójeczką dzieci w Warszawie, ale jak dobrze się wszystko ułoży zamierzamy przyjechać do Dublina. Nie bardzo wiemy jakie to mogą być koszty takiego wynajmu? Pozdrawiam Bożka Odpowiedz Link Zgłoś