Dodaj do ulubionych

Związek Zawodowy USDAW

IP: *.dslaccess.co.uk 09.09.06, 22:45
Witam wszystkich!
Nazywam się Adam Skwierawski i jestem Oficerem Organizacyjnym Związku
Zawodowego USDAW w Cambridgeshire.Niektóre tematy które poruszacie żywo mnie
zainteresowały i chciałbym w miare moich możliwości pomóc,niezależnie od tego
gdzie mieszkacie piszcie na adres burystedmunds@usdaw.org.uk
Proszę w tytule zaznaczyć że wiadomość jest do mnie,gdyż wszystkie maile są
selekcjonowane przez wyłącznie anglojęzyczny personel biurowy.

Pozdrawiam,
Adam Skwierawski
Obserwuj wątek
    • Gość: zoran Re: Związek Zawodowy USDAW IP: *.ipt.aol.com 11.09.06, 12:49
      usdaw....heh
      • szymek79 Re: Związek Zawodowy USDAW 29.05.20, 19:31
        Witam Adamie, czy temat jest nadal aktualny ? Tzn. czy nadal można kontaktować się z Tobą za pomocą maila który podałeś.
        Pozdrawiam
        Tomek
    • silver.london dziękuję 12.09.06, 05:19
      jestem w USDAW i co prawda nie mam problemów, ale miło wiedzieć, że ktoś o mnie
      się zatroszczy w razie czego
      • Gość: adam Re: dziękuję IP: *.dslaccess.co.uk 15.09.06, 15:58
        To bardzo miłe z Twojej strony Silver.W razie potrzeby prosze smiało się ze mną
        kontaktować.
        Adam Skwierawski
    • Gość: big bang Re: Związek Zawodowy USDAW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 17:21
      hahha, jak USDAW bedzie strajkowal na swieta przeciwo zatrudnianiu polakow
      slowakow i innych pracownikowow z krajow ktore weszly do EU ostatnio to co
      zrobicie?? HA hah ahhaha powodzenia, w tym waszym USDAW. polewa
      • Gość: adam Re: Związek Zawodowy USDAW IP: *.dslaccess.co.uk 15.09.06, 15:55
        Twoje informacje sa wyssane z palca.USDAW nie bedzie strajkował przeciwko
        zatrudnianiu Polaków,Slowaków itd.W poniedziałek rano zapoznam się z mailami
        które otrzymałem w zeszłym tygodniu.Zycze wszystkim milego weekendu!
        Adam Skwierawski
      • Gość: kamikadze Związek Zawodowy USDAW IP: 81.144.199.* 15.09.06, 16:56
        banda kretynów to usdaw tylko ciagna kase a h.. robiá .... pojeby, absolutnie
        odradzam
    • Gość: Kasha Re: Związek Zawodowy USDAW IP: 31.55.57.* 05.03.16, 16:08
      Witaj Adam , pracuję od niedawna w Tesco i powiedz mi co takiego oferuje mi USDAW, dlaczego warto się przyłączyć. Pozdrawiam Kasia
      • Gość: bbbbbb Re: Związek Zawodowy USDAW IP: *.sgyl.cable.virginm.net 08.03.16, 17:13
        nic Ci nie zaoferuje, usdaw pracuje dla tesko nie dla pracownikow. Moje spostrzeżenia po 8 latach pracy w stresko
      • Gość: PrimeTime Re: Związek Zawodowy USDAW IP: 195.26.22.* 17.03.16, 00:23
        USDAW jest "związkiem", którego kandydatury potencjalnych przedstawicieli w danym sklepie musi zaaprobować kierownictwo sklepu, a reprezentanci mogą się wywodzić spośród kierownictwa. To tak, jakby w Stanach przed zniesieniem niewolnictwa, obrońcą "czarnego" niewolnika był członek Ku-Klux-Klan, ławę przysięgłych stanowiliby jego koledzy i przyjaciele a sędzią był plantator bawełny...hehehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka